"Voor jullie bedrijf 1 en al lof, chapeau."

Familie Motshagen
Nijkerk
07-01-2021

“Voor jullie bedrijf 1 en al lof, chapeau.”

Wij waren juist helemaal KLAAR met het zoveelste bezoek te brengen aan een keukenwinkel en wel om de volgende reden. Voor ons nieuwbouwhuis was de grote wens om daar een hagelwitte hoogglans keuken in te zetten. Na verspreid over 3 dagen met lange uren kwamen wij tot een mooi resultaat voor ons niet al te grote woon/eet keuken. Maar dit was niet bij I-KOOK maar bij een concurrent, die had ons een mooie keuken verkocht en onze keuken zou op 14 maart 2020 gebracht worden en op 15 maart geplaatst worden. Helaas is dat nooit gebeurt en zijn wij en minstens 30 andere families slachtoffer geworden van grove oplichting en al ons geld kwijt.

Via via zijn wij toen benaderd door de manager van I-KOOK die ontzettend met ons mee leefde om hetgeen wat ons was overkomen. Wij werden uitgenodigd om naar de winkel te komen waar ons een prachtig voorstel is aangeboden. Coach Claudia heeft bij het aanpassen van het ontwerp met ons meegedacht en meegehuild om het hele gebeuren. En dat in de corona tijd waar we niet mochten omhelzen.

Wat een TOP coach en wat een fijn bedrijf die niet alleen maar aan de harde euro’s denken maar echt met een menselijk gevoel tot een prachtig resultaat zijn gekomen.
Inmiddels, na het afsluiten van een hele rare en nare tijd genieten wij van onze prachtige keuken.

Wij danken I-KOOK dan ook oprecht vanuit ons hart voor alle steun, toeverlaat en zeer vakbekwame kennis

Hartelijk bedankt voor jullie lieve en mooie reactie en de gave foto's. Fijn dat allemaal goed is gekomen. Ik vond het heel fijn om iets te kunnen betekenen. Samen hebben we een keukenontwerp naar wens gemaakt, wat resulteerde in een prachtig eindresultaat, foto's spreken voor zich. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.