uit 15 klantervaringen
Amsterdam – Villa ArenA
"Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Door het vele contact met mensen ga ik nog elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het fantastisch als ik jouw wensen helemaal kan doorvertalen in een keuken ontwerp. Door het gebruik van slimme indelingen en nieuwe materialen hoop ik een ‘wow’ moment te creëren. Ik ben er van A tot Z voor jou."
Jeannetta van Baarsen
Amsterdam
18-08-2023

“Het was spannend om te zeggen “we hebben een deal”, maar ik wist dat het de juiste beslissing was. Het voelde gewoon goed!”

Driemaal is scheepsrecht gaat hier niet op, want I-KOOK was de vierde keukenzaak waarmee ik in gesprek ging. Ik had dus al wel enige ervaring met hoe zoiets gaat. Maar alsnog, als je na 37(!) jaar besluit dat het tijd wordt voor een nieuwe keuken, stap je in een geheel nieuwe en onbekende wereld. Geen reden tot zorg, want Claudia begreep razendsnel wat ik voor ogen had en bij haar voelde ik gelijk dat het goed zat. Waar andere zaken vooral aangaven wat er niet kon, zag Claudia overal een oplossing voor. Waarom zou dat niet kunnen? Tuurlijk, kan dat wel, we doen het gewoon zo en zo! Ik zag al bij die eerste afspraak een keuken ontstaan waar ik me helemaal in kon vinden. Het werd helemaal mijn keuken nadat Claudia een RAL-kleurstaal langsbracht waaruit ik een kleur voor de fronten heb gekozen. Het werkblad dat Claudia al bij de eerste afspraak als keuze voorstelde, was direct perfect, net als de spoelbak, kraan en grepen. Het was spannend om toen al te zeggen “we hebben een deal”, maar ik heb geen moment getwijfeld of dat een juiste beslissing was. Het voelde gewoon goed! Ook in het vervolgtraject en na het inmeten, kwam Claudia met perfecte oplossingen voor dingen die net even anders moesten. Claudia, dank je wel voor je goede adviezen, voor je geduld en voor het mooie cadeau dat je meebracht toen je het eindresultaat kwam bekijken.

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Wat een mooie woorden en ik heb het precies zo ervaren. Goed dat je je onderbuikgevoel gevolgd hebt. Het resultaat is een zeer functionele keuken die helemaal “Jeannetta” uitstraalt. Geniet ervan!

Puk en Tess van der Marel
Amsterdam
10-08-2023

“Dank voor alle goede zorgen.”

De monteur is twee volle dagen bezig geweest en het resultaat is schitterend! Ik heb een paar foto’s bijgevoegd. We zijn er ontzettend blij mee. Op een van de frontjes zit een kras, maar daar wordt een nieuwe voor geleverd. Verder dacht de monteur enorm met ons mee wat betreft een verhoging waar de oven/kookplaat op staat, zodat je de lelijke betonnen vloer niet ziet en hij adviseerde ook om het niet tot het plafond te dichten, vanwege de sierlijst bovenaan. Alles in overleg met ons, superfijn. De koof wordt z.s.m. afgewerkt door de aannemer (schilderwerk e.d.). Echt een prachtige keuken!! Nogmaals dank voor alle goede zorgen, we zullen jullie winkel zeker aanraden!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Hi Puk en Tess, wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Dat de monteur met jullie heeft meegedacht is ook superfijn. Nog even wachten op een nieuw frontje en het schilderwerk, en dan kunnen jullie genieten van de nieuwe keuken!

Rijk Boerma
Amsterdam
17-07-2023

“Claudia dacht goed mee en we hadden leuke gesprekken.”

Voor 2 appartementen op een woonboot in hartje Amsterdam was ik op zoek naar twee identieke keukens. Bij I-KOOK Amsterdam zijn we goed geholpen door Claudia, ze dacht goed mee en we hadden leuke gesprekken. We hebben mooie materialen uitgezocht. De prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder netjes. De montage is goed verlopen en ook de nazorg was prima. Een aanrader!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Beste Rijk, het was prettig zaken doen met jou en ik kijk uit naar toekomstige samenwerkingen.

Familie Korpershoek
Amsterdam
27-05-2023

“We gebruiken de keuken elke dag met heel veel plezier.”

We zijn onwijs blij met de keuken en gebruiken hem elke dag met heel veel plezier. Dank Claudia, voor al je hulp en advies!!! Je bent uiteraard altijd welkom om hem in het echt te komen bewonderen.

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Wat ontzettend leuk om de foto’s te zien! Het is echt een prachtige keuken geworden, en wat hebben jullie een mooie kleur tegels gebruikt. Dit is mooie inspiratie voor andere keukenkopers. Fijn dat jullie zo tevreden zijn, dat doet me echt goed!

Cees van der Blom
14-10-2022

“De keuken is thuis nog mooier.”

Eerst waren we wat lacherig over de benaming keukencoach bij I-KOOK, maar Claudia doet de benaming coach eer aan. Ze luisterde goed en ging mee in onze wensen. Door deze samenwerking kwam er een mooie keuken op de computer te voorschijn. We kregen het resultaat mee om rustig thuis na te denken. Het eindresultaat de keuken thuis is nog mooier. Ook de problemen werden goed opgelost door I-KOOK.

Bron: Qasa

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Dank voor jullie complimenten! Het resultaat is zeker prachtig geworden en staat perfect in jullie woning, heel sfeervol. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen begeleiden, geniet ervan!

25-08-2022

“Luxe keuken.”

Dank nog voor alles, het is een mooie keuken geworden én met vaatwasser, luxe!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

De met luxe materialen uitgevoerde keuken is een plaatje geworden. Veel plezier ermee!

Dhr. Westerweel
Amsterdam
19-05-2022

“Uitstekend geholpen.”

We zijn uitstekend geholpen door Claudia van I-KOOK. Ze dacht goed mee met ons, en kwam met verschillende opties om de beperkte ruimte goed te kunnen benutten. We zijn erg tevreden!!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Het was een uitdaging om deze keuken zo efficiënt mogelijk in te delen. Vooral de doorloopruimte was spannend, maar nu de keuken staat is het resultaat geweldig. Vooral de mooie wijnkoelkast valt goed in de smaak. Samen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen! Geniet ervan!

17-03-2022

“Helemaal blij met de nieuwe keuken.”

In september een keuken gekocht bij I-KOOK in Amsterdam. We zijn supergoed geholpen door Claudia. Zij heeft ons goed geadviseerd en denkt heel erg mee. Fijn in de communicatie en totaal geen druk. Ik kon gewoon thuis rustig nadenken of dit het juiste ontwerp was. Vorige week is de keuken geplaatst en helemaal blij mee. Claudia, nogmaals dank, je bent een topper!

Bron: Qasa

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat, dat hebben we samen mooi voor elkaar!

30-12-2021

“Goed advies, maar installatie niet vlekkeloos.”

Keukencoach Claudia van den Driessche heeft goede adviezen gegeven voor de samenstelling van de keuken. Maar de installatie is bepaald niet vlekkeloos verlopen en heeft de nodige maanden geduurd. Maar daar was Claudia die steeds weer allervriendelijks mij aanhoorde en zo veel in haar vermogen lag behulpzaam was.

Helaas bleek bij de uitvoerende afdeling de communicatie niet vlekkeloos en daadkrachtig te zijn verlopen.

Als pleister op de wond kwam Claudia na het gereed komen van de keuken persoonlijk langs met een prachtige plantenbak en ook nog eens een royale cadeaubon, om alle voorafgaande ellende te vergeten. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd en ik ben dan ook zeer tevreden over mijn nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Beste Frits, bedankt voor je review. Wat een avontuur zijn we samen aangegaan! Niet alles is in een keer goed gegaan, maar samen zijn we eruit gekomen. Het is een prachtige keuken geworden, waar we zeker trots op mogen zijn. Ook jouw feedback neem ik mee in de toekomst, om nog meer klanten blij te maken! Veel plezier met je nieuwe keuken!

Ingrid Gooier
Huizen
09-12-2021

“We wachten nog op het deurtje van de vaatwasser, maar zijn heel tevreden.”

Wij zijn heel tevreden over onze keukenadviseur Claudia. Heel fijn en ook goed advies. Goed bereikbaar en snel met antwoorden. Wij wachten alleen nog steeds op het deurtje van de vaatwasser die in 1e instantie niet geleverd was en daarna een ander reliëf had dan de rest van de keuken. Dit duurt inmiddels helaas 6 maanden.

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Mijn excuses voor het lange wachten, inmiddels hebben we hierover al contact gehad. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Frits H. Groen
Odijk
12-05-2021

“Uitermate tevreden met de nieuwe keuken.”

Al met al is die keuken een heel project geweest met de nodige ongewenste verrassingen. Maar door de aanhoudende en niet aflatende inzet van keukencoach Claudia van den Driessche is het uiteindelijk toch allemaal goed gekomen. De bijzonder nauwkeurige installatie door Sergei verdient alle lof.

Kortom, ik ben na alle moeite uitermate tevreden met de nieuwe keuken

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Beste Frits, Wat ben ik blij dat je gaat genieten van je mooie woning in Odijk en wat is het allemaal mooi geworden! Bedankt voor de mooie samenwerking! Hartelijke groet, Claudia.

Mevr. Veldhoven
Amsterdam
17-02-2021

“Prachtig dat mat zwart.”

Ik ben er enorm blij mee! Prachtig dat mat zwart, het blad en uiteraard de kraan en spoelbak. En ook fijn dat we alles zwart hebben gemaakt qua oven en afzuig. De hele ruimte lijkt ook groter. Veel dank voor het meedenken en de goede service!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken is prachtig! Geniet ervan!

Familie Motshagen
Nijkerk
07-01-2021

“Voor jullie bedrijf 1 en al lof, chapeau.”

Wij waren juist helemaal KLAAR met het zoveelste bezoek te brengen aan een keukenwinkel en wel om de volgende reden. Voor ons nieuwbouwhuis was de grote wens om daar een hagelwitte hoogglans keuken in te zetten. Na verspreid over 3 dagen met lange uren kwamen wij tot een mooi resultaat voor ons niet al te grote woon/eet keuken. Maar dit was niet bij I-KOOK maar bij een concurrent, die had ons een mooie keuken verkocht en onze keuken zou op 14 maart 2020 gebracht worden en op 15 maart geplaatst worden. Helaas is dat nooit gebeurt en zijn wij en minstens 30 andere families slachtoffer geworden van grove oplichting en al ons geld kwijt.

Via via zijn wij toen benaderd door de manager van I-KOOK die ontzettend met ons mee leefde om hetgeen wat ons was overkomen. Wij werden uitgenodigd om naar de winkel te komen waar ons een prachtig voorstel is aangeboden. Coach Claudia heeft bij het aanpassen van het ontwerp met ons meegedacht en meegehuild om het hele gebeuren. En dat in de corona tijd waar we niet mochten omhelzen.

Wat een TOP coach en wat een fijn bedrijf die niet alleen maar aan de harde euro’s denken maar echt met een menselijk gevoel tot een prachtig resultaat zijn gekomen.
Inmiddels, na het afsluiten van een hele rare en nare tijd genieten wij van onze prachtige keuken.

Wij danken I-KOOK dan ook oprecht vanuit ons hart voor alle steun, toeverlaat en zeer vakbekwame kennis

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Hartelijk bedankt voor jullie lieve en mooie reactie en de gave foto's. Fijn dat allemaal goed is gekomen. Ik vond het heel fijn om iets te kunnen betekenen. Samen hebben we een keukenontwerp naar wens gemaakt, wat resulteerde in een prachtig eindresultaat, foto's spreken voor zich. Geniet ervan!

K. Schoonevelt
Huizen
02-07-2020

“Meedenken, advies geven en naar huis kunnen gaan om erover na te denken.”

Geholpen bij I-KOOK Amsterdam Villa Arena door Claudia.
Super geholpen!
Meedenken, advies geven, naar huis kunnen gaan om erover na te denken zonder dat je gepusht word te tekenen voor een keuken waar je nog niet zeker van bent.
Daarom zijn wij een paar weken later terug gegaan om bij Claudia onze keuken te bestellen.
En wat zijn we ontzettend blij met het eind resultaat.

Helaas waren er bij het vervoeren wat deurtjes beschadigd, jammer maar kan gebeuren.
Claudia kwam bij ons thuis langs om de schade op te nemen en het word besteld.

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken, en bedankt voor het vertrouwen, we hebben er samen iets moois van gemaakt! Een keuken om trots op te zijn... de foto's spreken voor zich! Geniet ervan!

Monica Budacea
Amsterdam
05-05-2020

“Het gehele traject was duidelijk en overzichtelijk.”

Ik ben erg blij met de hulp die ik van mijn keukencoach Claudia heb gekregen. We hebben samen een 3D-ontwerp gemaakt, die zag er al prachtig uit! Ik heb de keuken zelf gemonteerd.  Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig!

Het gehele traject was er duidelijk en overzichtelijk. I-KOOK heeft ons zeker goed geholpen en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken, bedankt I-KOOK!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Foto's spreken voor zich! Je prachtige keuken is nu werkelijkheid, geniet ervan!

"Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Door het vele contact met mensen ga ik nog elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het fantastisch als ik jouw wensen helemaal kan doorvertalen in een keuken ontwerp. Door het gebruik van slimme indelingen en nieuwe materialen hoop ik een ‘wow’ moment te creëren. Ik ben er van A tot Z voor jou."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.