fbpx
uit 5 klantervaringen
Amsterdam – Villa Arena
"Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Door het vele contact met mensen ga ik nog elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het fantastisch als ik jouw wensen helemaal kan doorvertalen in een keuken ontwerp. Door het gebruik van slimme indelingen en nieuwe materialen hoop ik een ‘wow’ moment te creëren. Ik ben er van A tot Z voor jou."
Frits H. Groen
Odijk
12-05-2021

“Uitermate tevreden met de nieuwe keuken.”

Al met al is die keuken een heel project geweest met de nodige ongewenste verrassingen. Maar door de aanhoudende en niet aflatende inzet van keukencoach Claudia van den Driessche is het uiteindelijk toch allemaal goed gekomen. De bijzonder nauwkeurige installatie door Sergei verdient alle lof.

Kortom, ik ben na alle moeite uitermate tevreden met de nieuwe keuken

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Beste Frits, Wat ben ik blij dat je gaat genieten van je mooie woning in Odijk en wat is het allemaal mooi geworden! Bedankt voor de mooie samenwerking! Hartelijke groet, Claudia.

Mevr. Veldhoven
Amsterdam
17-02-2021

“Prachtig dat mat zwart.”

Ik ben er enorm blij mee! Prachtig dat mat zwart, het blad en uiteraard de kraan en spoelbak. En ook fijn dat we alles zwart hebben gemaakt qua oven en afzuig. De hele ruimte lijkt ook groter. Veel dank voor het meedenken en de goede service!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken is prachtig! Geniet ervan!

Familie Motshagen
Nijkerk
07-01-2021

“Voor jullie bedrijf 1 en al lof, chapeau.”

Wij waren juist helemaal KLAAR met het zoveelste bezoek te brengen aan een keukenwinkel en wel om de volgende reden. Voor ons nieuwbouwhuis was de grote wens om daar een hagelwitte hoogglans keuken in te zetten. Na verspreid over 3 dagen met lange uren kwamen wij tot een mooi resultaat voor ons niet al te grote woon/eet keuken. Maar dit was niet bij I-KOOK maar bij een concurrent, die had ons een mooie keuken verkocht en onze keuken zou op 14 maart 2020 gebracht worden en op 15 maart geplaatst worden. Helaas is dat nooit gebeurt en zijn wij en minstens 30 andere families slachtoffer geworden van grove oplichting en al ons geld kwijt.

Via via zijn wij toen benaderd door de manager van I-KOOK die ontzettend met ons mee leefde om hetgeen wat ons was overkomen. Wij werden uitgenodigd om naar de winkel te komen waar ons een prachtig voorstel is aangeboden. Coach Claudia heeft bij het aanpassen van het ontwerp met ons meegedacht en meegehuild om het hele gebeuren. En dat in de corona tijd waar we niet mochten omhelzen.

Wat een TOP coach en wat een fijn bedrijf die niet alleen maar aan de harde euro’s denken maar echt met een menselijk gevoel tot een prachtig resultaat zijn gekomen.
Inmiddels, na het afsluiten van een hele rare en nare tijd genieten wij van onze prachtige keuken.

Wij danken I-KOOK dan ook oprecht vanuit ons hart voor alle steun, toeverlaat en zeer vakbekwame kennis

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Hartelijk bedankt voor jullie lieve en mooie reactie en de gave foto's. Fijn dat allemaal goed is gekomen. Ik vond het heel fijn om iets te kunnen betekenen. Samen hebben we een keukenontwerp naar wens gemaakt, wat resulteerde in een prachtig eindresultaat, foto's spreken voor zich. Geniet ervan!

K. Schoonevelt
Huizen
02-07-2020

“Meedenken, advies geven en naar huis kunnen gaan om erover na te denken.”

Geholpen bij I-KOOK Amsterdam Villa Arena door Claudia.
Super geholpen!
Meedenken, advies geven, naar huis kunnen gaan om erover na te denken zonder dat je gepusht word te tekenen voor een keuken waar je nog niet zeker van bent.
Daarom zijn wij een paar weken later terug gegaan om bij Claudia onze keuken te bestellen.
En wat zijn we ontzettend blij met het eind resultaat.

Helaas waren er bij het vervoeren wat deurtjes beschadigd, jammer maar kan gebeuren.
Claudia kwam bij ons thuis langs om de schade op te nemen en het word besteld.

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken, en bedankt voor het vertrouwen, we hebben er samen iets moois van gemaakt! Een keuken om trots op te zijn... de foto's spreken voor zich! Geniet ervan!

Monica Budacea
Amsterdam
05-05-2020

“Het gehele traject was duidelijk en overzichtelijk.”

Ik ben erg blij met de hulp die ik van mijn keukencoach Claudia heb gekregen. We hebben samen een 3D-ontwerp gemaakt, die zag er al prachtig uit! Ik heb de keuken zelf gemonteerd.  Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig!

Het gehele traject was er duidelijk en overzichtelijk. I-KOOK heeft ons zeker goed geholpen en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken, bedankt I-KOOK!

Claudia v.d. Driessche
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Foto's spreken voor zich! Je prachtige keuken is nu werkelijkheid, geniet ervan!

"Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Door het vele contact met mensen ga ik nog elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het fantastisch als ik jouw wensen helemaal kan doorvertalen in een keuken ontwerp. Door het gebruik van slimme indelingen en nieuwe materialen hoop ik een ‘wow’ moment te creëren. Ik ben er van A tot Z voor jou."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.