"We zijn niet 100, maar 150% tevreden met het totale proces."

Familie Haartsmans
Munstergeleen
06-03-2020

“We zijn niet 100, maar 150% tevreden met het totale proces.”

Rinaldo is een prima keukencoach die je meteen vertelt waar het op staat. Hij is duidelijk en straalt vertrouwen uit. Goed dat hij vertelde dat de prijs-de-prijs is en dat we niet aan korting doen. We zijn diverse keren bij hem geweest en hij gaf steeds duidelijke antwoorden en draaide er niet om heen. We zijn dan ook maar op een plek geweest en hebben meteen gekocht.

We zijn zeer tevreden over de apparatuur van Siemens die hij ons geadviseerd heeft. Ook de monteur is een fantastische vent, een vakman die de hele dag rustig doorwerkt en nauwelijks een pauze maakt.

We zijn niet 100, maar 150% tevreden met het totale proces. We vertellen al onze vrienden en bekenden die het willen weten, dat we zo tevreden zijn. Het is gewoon goed, vriendelijk niet opdringerig.

Allereerst bedankt voor jullie leuke reactie, fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Ook wil ik jullie bedanken voor de complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij het waarmaken van jullie prachtige keuken! Ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze prachtige keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.