"Top jongens!!!!"

Familie Watermulder
Muntendam
17-07-2015

“Top jongens!!!!”

Mijn ervaring met de firma I-KOOK. Vanaf het moment dat we de showroom in kwamen om ons te oriënteren hadden wij een zeer goed gevoel. Ons eerste gesprek met Hayo verliep goed en wij hadden niet het gevoel dat we gepusht werden en konden rustig nadenken over wat we precies wilden.

De tweede keer hadden we overleg met Erik en die heeft de dingen voor ons op papier gezet en uitgewerkt. Ook dit verliep in een zeer ontspannen sfeer. De mogelijkheden werden uitvoerig met ons door genomen. Op basis van dit alles hebben we de keuken besteld. En verdere afspraken gemaakt.

Dan op 3 juni is het zover en wordt de keuken bij ons geplaatst. Dit gebeurt zeer vakkundig en in de zelfde ontspannen sfeer als in de zaak. Binnen twee dagen is mijn mooie keuken een feit. Erik en ik hebben veel lol gehad en natuurlijk ook onder het genot van vele bakjes koffie is de klus geklaard.

Ik vond het een zeer fijne ervaring en heb ook geen moment spijt gehad dat ik deze opdracht bij hun heb neergelegd. Mijn complimenten over de mensen binnen dit bedrijf zo kom je ze nog zelden tegen.

Top jongens !!!!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.