Familie Tijsma

Familie Tijsma
Capelle aan den IJssel
22-04-2020

Niet alles ging in één keer goed, maar mijn keukencoach zette alles op alles om de restpunten tijdig op te lossen!”

In oktober ’19 is mijn zoektocht begonnen naar een nieuwe keuken. Na het afstruinen van een aantal keukenzaken ben ik bij I-KOOK de showroom ingestapt, vestiging Capelle aan den IJssel. Hier ben ik hartelijk ontvangen door Jessica. Wat ik toen nog niet wist is dat dit informele & informatieve gesprek zou leiden tot een goede samenwerking waarbij er veel tijd is gestoken in het ontwerpen van de keuken. De wensen die ik had werden nauwkeurig besproken en tevens ben ik goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden voor de beperkte ruimte die ik beschikbaar had in de woning.

Een aantal weken later, eind november werd de keuken dan ook daadwerkelijk geplaatst. Echter ging dit niet in één keer goed. Er ontbraken een aantal elementen en tevens was de spoelbak beschadigd aangeleverd door de leverancier. Echter heeft de winkel alles op alles gezet om de restpunten volledig en tijdig op te lossen. Het contact dat ik heb gehad gedurende de maanden met Jessica heb ik als zeer prettig ervaren en ze heeft zich ingezet om mijn droomkeuken, zoals wij deze hadden bedacht te realiseren. Bij deze nogmaals super bedankt voor dit mooie eindresultaat!

Allereerst bedankt voor je mooie review. Niet alles ging in 1x goed helaas, maar gelukkig hebben we dit snel voor je kunnen oplossen, nogmaals onze excuses daarvoor. Samen hebben we er een prachtige keuken van gemaakt, die nu staat te schitteren in je woning!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.