uit 14 klantervaringen
"Ik denk graag met je mee om zo een keuken te ontwerpen die helemaal naar jouw wensen en op maat geleverd wordt. Met veel geduld ben ik bereid heel ver te gaan om de meeste wensen mogelijk te vervullen. Het werk is zo afwisselend en daardoor heel erg leuk. Wanneer een oplevering vlekkeloos verloopt of wanneer ik collega’s mag helpen het vak te leren. Het allerbelangrijkste vind ik natuurlijk dat ik jou blij maak!"
Binnenkijken bij Lenna Omrani
Den Bosch
20-07-2023

Wauw, wauw, wauw! De keuken in de studio is zo onwijs tof geworden. Wij zijn er heel erg blij mee! Nogmaals dankjewel en complimenten voor de monteurs. Er waren een paar onderdelen die nog na geleverd moesten worden, maar dat was snel geregeld. Sinds de kookstudio open is heb ik zo veel leuke reacties gehad op de keuken. Echt super!

Jessica Renders
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat je zoveel complimenten krijgt over de keuken! Ik vind het zelf ook een hele mooie keuken geworden. Leuk hoe je alle plankjes en kasten hebt gevuld met accessoires en je boeken. Het was leuk om met je samen te werken en we spreken elkaar snel!

Pauline van Dulken
Rotterdam
28-12-2022

“Enorm blij met het eindresultaat.”

Anderhalf jaar geleden heb ik samen met Jessica gepuzzeld om een zo mooi en praktisch mogelijk open keuken samen te stellen. Zo leek het mij prettig om het naar het plafond toe dicht te maken zodat het als 1 geheel zou overkomen en ik niet steeds met stof boven op de kastjes bezig hoef te zijn. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ook wilde ik graag een zwarte keuken, maar dan wel dat je niet steeds met vingerafdrukken en vlekken te maken had. Ook dat is super goed gelukt! Er is wel bewust voor het eikenblad gekozen als contrast.

T.o.v. ons vorig huis moesten we best inleveren qua ruimte in de woonkamer. Zo was de keuze ontstaan voor een combi magnetron over en een kleinere koelkast met een klein vriesvakje. De jumbo zit direct onder ons appartement complex, dus zo hadden we samen op in dat opzicht bekeken wat handig en slim zou zijn.

Kortom, mijn man en ik zijn enorm blij met deze keuken en het advies van Jessica om tot een praktische en fijne keuken te komen die qua smaak helemaal in ons interieur past!

Jessica Renders
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden. Ik wens jullie veel kook-en woonplezier in jullie nieuwe huis!

Joke & Harry de Groot
Capelle aan den IJssel
01-05-2020

“Prachtige maatwerk oplossing!”

Een lekkage van de kick-space verwarming onder onze 25 jaar oude keuken, met als gevolg kromgetrokken planken van de houten vloer was het begin van een project, waarbij de vloer werd gerenoveerd, de keuken vervangen en de voorpui van het huis voorzien van kunststof kozijnen. Op zoek naar een keukenleverancier, die niet uit is op snelle verkoop, maar met de klant meedenkt, kwamen we uit bij I-KOOK, waar we door “keukencoach” Jessica Renders prima zijn geholpen om een keuken naar ons eigen idee te ontwerpen. Ook de realisatie, waarbij de coördinatie tussen de diverse partijen een issue was, is goed verlopen. Met complimenten voor keukenmonteur Vincent, die met zijn ideeën een prachtige maatwerkoplossing heeft gerealiseerd.
Nu na een half jaar genieten we nog steeds van onze nieuwe keuken.

Bron : Qasa

Familie Tijsma
Capelle aan den IJssel
22-04-2020

Niet alles ging in één keer goed, maar mijn keukencoach zette alles op alles om de restpunten tijdig op te lossen!”

In oktober ’19 is mijn zoektocht begonnen naar een nieuwe keuken. Na het afstruinen van een aantal keukenzaken ben ik bij I-KOOK de showroom ingestapt, vestiging Capelle aan den IJssel. Hier ben ik hartelijk ontvangen door Jessica. Wat ik toen nog niet wist is dat dit informele & informatieve gesprek zou leiden tot een goede samenwerking waarbij er veel tijd is gestoken in het ontwerpen van de keuken. De wensen die ik had werden nauwkeurig besproken en tevens ben ik goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden voor de beperkte ruimte die ik beschikbaar had in de woning.

Een aantal weken later, eind november werd de keuken dan ook daadwerkelijk geplaatst. Echter ging dit niet in één keer goed. Er ontbraken een aantal elementen en tevens was de spoelbak beschadigd aangeleverd door de leverancier. Echter heeft de winkel alles op alles gezet om de restpunten volledig en tijdig op te lossen. Het contact dat ik heb gehad gedurende de maanden met Jessica heb ik als zeer prettig ervaren en ze heeft zich ingezet om mijn droomkeuken, zoals wij deze hadden bedacht te realiseren. Bij deze nogmaals super bedankt voor dit mooie eindresultaat!

Jessica Renders
Keukencoach

Allereerst bedankt voor je mooie review. Niet alles ging in 1x goed helaas, maar gelukkig hebben we dit snel voor je kunnen oplossen, nogmaals onze excuses daarvoor. Samen hebben we er een prachtige keuken van gemaakt, die nu staat te schitteren in je woning!

Marja & Herman
Capelle aan den IJssel
02-04-2020

“Heel tevreden”

Van onze 22 jarige keuken werden de deuren slecht. Zonder dat we er echt haast bij hadden hebben we verschillende keukenzaken bezocht om ideeën op te doen. Ook hebben we de optie overwogen om alleen de deurtjes van de oude keuken te vervangen. Nadeel daarvan was dat de apparatuur ook 22 jaar oud is waardoor we mogelijk daarna het ene na het andere apparaat zouden moeten vervangen.

Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om door I-KOOK een voorstel voor een nieuwe keuken te laten maken, zodat we een beeld zouden krijgen van de kosten en een betere afweging te kunnen maken tussen nieuwe keuken of andere deurtjes.

We werden geholpen door Jessica. We hadden al wel een beeld van hoe we de keuken wilden indelen. Om de juiste kleuren te vinden was een grotere uitdaging. Met ondersteuning van Jessica hebben we uiteindelijk de kleurstelling gevonden die we beide mooi vonden.

We hebben Jessica’s geduld hiermee meteen getest. Vervolgens is de indeling van de keuken gemaakt waarbij Jessica er een goed oog op hield dat de symmetrie klopte. Verder viel op dat ze veel oog voor de details had, zoals net een klein stukje uit het werkblad om de kast mooi aan te laten sluiten, toch nog een extra wandcontactdoos voor de keuken apparatuur. Kleine dingen waardoor het resultaat uiteindelijk allemaal klopt.

Op haar advies zijn we voor de apparatuur gaan kijken bij Inspiratiehuis 2020 in Hoofddorp. Toen het plaatje, inclusief de prijs, compleet was hebben we uiteindelijk gekozen voor deze nieuwe keuken. Hoewel het wel een beetje pijn deed van de oude keuken afscheid te moeten nemen (nog een mooi composiet werkblad en zo). De keuken is eind januari geplaatst door Vincent. Hij is een van de keuken installateurs waar I-KOOK mee werkt en echt een Pietje Precies. De keuken staat er nu inmiddels twee maanden en ik kan niet anders zeggen dan dat we er ontzettend blij mee zijn. We zijn heel tevreden over hoe alles verlopen is en kunnen iedereen aanraden een keuken bij I-KOOK te kopen.

Bron: Qasa

Jessica Renders
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen. Het eindresultaat is prachtig! Ik wens jullie nogmaals veel plezier toe!

Familie Brinkers
Bleiswijk
17-12-2019

“We zijn bij verschillende keukenzaken geweest en nergens vonden we het maatwerk dat we echt nodig hadden voor onze keuken.”

We zijn bij verschillende keukenzaken geweest en nergens vonden we het maatwerk dat we echt nodig hadden voor onze keuken. Bij I-KOOK Capelle aan den IJssel zijn we wel geslaagd. Na verschillende gesprekken zijn we tot het juiste ontwerp voor onze nieuwe keuken gekomen. Omdat we een balk onder het plafond hebben waar de keuken omheen gebouwd moest worden was het een complexe puzzel om het exact passend te krijgen. Alle details die we belangrijk vonden zijn uitvoerig besproken en alles is netjes en volgens afspraak geleverd en geplaatst. De plint boven de hoge kasten vonden we na montage niet zo mooi. Dit is nog aangepast waardoor we nu helemaal tevreden zijn!

 

Jessica Renders
Keukencoach

De keuken is prachtig, geniet ervan!

Joost & Marinte
Rotterdam
20-11-2019

“Er zitten binnenlades in een hoge kast wat erg praktisch is en waardoor er lekker veel in kan.”

Wij hebben een hele mooie keuken aangeschaft bij Jessica in Capelle aan den IJssel. We zijn goed  geholpen en hadden een fijne klik. We hebben onze beide smaken erg goed kunnen combineren in de keuken en het is een heel mooi geheel geworden.

We zijn ontzettend blij met de vele bergruimte die in de keuken aanwezig is. Dat was in onze vorige keuken niet zo. Er zitten binnenlades in een hoge kast wat erg praktisch is en waardoor er lekker veel in kan.

De kookplaat met afzuiging werkt uitstekend. Zelf als we peper uit de pepermolen in de pan willen strooien waait het een beetje richting de afzuiging. De keuken is netjes gemonteerd door de monteur van I-KOOK Rene. Er was een plintje te kort en een deuk in de deur van de vriezer. Dit is opnieuw besteld en snel vervangen.

We zijn super tevreden!

Jessica Renders
Keukencoach

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Charles en Trudy
Hoogvliet
24-05-2019

“Een ongedwongen sfeer en vriendelijk personeel.”

Direct een prima gevoel na het binnen stappen bij I-kook Capelle aan den IJssel. Een ongedwongen sfeer en vriendelijk personeel geven je dat gevoel. Jessica Renders is uiteindelijk onze keukencoach geworden, en wat een fijne vrouw met kennis van zaken is dit zeg. Voor ons stond één ding vast, hier gaan wij onze nieuwe keuken kopen. Alle contacten zijn prima verlopen, en als er vragen waren werden die keurig beantwoord door Jessica. Onze nieuwe keuken van I-kook is inmiddels net geplaatst door René, een zeer goede monteur. Kortom wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken, en wij willen Jessica en Rene heel hartelijk bedanken voor alles !!!

Jessica Renders
Keukencoach

Hartelijk bedankt voor de mooie complimenten! Jullie keuken is een plaatje geworden. Alles is zorgvuldig door jullie uitgekozen. Ik vond het erg leuk hieraan mee te mogen helpen.

07-05-2019

“Het gevoel was vanaf het eerste bezoek aan de winkel goed!”

De keuken heeft echt een WAUW effect!

Vanaf het begin dat wij in de winkel waren zijn we ontzettend goed geholpen door Jessica Renders en het gevoel was vanaf het eerste bezoek aan de winkel goed !
We hadden zelf al een aantal ideeën hoe de keuken eruit moest komen te zien, en samen zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen.
Omdat het een nieuwbouwwoning is duurde het nog even voordat de woning klaar was.
Naarmate de bouw vorderde zijn we toch van gedachten veranderd en hebben wij een nieuwe afspraak met Jessica gemaakt om de indeling en kleuren van de keuken aan te passen.
Dit was allemaal geen probleem en de keuken is uiteindelijk mooier geworden dan wij in gedachten hadden.
De keuken is heel netjes geplaatst door monteur René.

Jessica Renders
Keukencoach

Het was ook echt heel erg leuk om met jullie mee te denken en uiteindelijk op deze mooie indeling uit te komen. Ik vind hem zelf ook ontzettend mooi geworden.

Lloyd De Meza
Zwijndrecht
13-02-2019

“Wij danken I-KOOK, mooie ervaring voor een mooie keuken.”

Wij hebben een hele leuke ervaring gehad met het opstellen van onze keuken samen met Jessica.
Levering was ook helemaal prima.
Ons verbouwing schema liep wat achter waardoor we qwa tijd iets later konden monteren. Maar toen de monteur eenmaal bezig was, was hij niet te stoppen. Binnen een dag helemaal top neergezet.
Hele mooie ervaring en wij danken I-Kook voor de bijdrage aan onze woning.

Jessica Renders
Keukencoach

Samen hebben we de keuken opstelling ontworpen. Hij is erg mooi geworden.

Mac Bravenboer
Schiedam
29-12-2017

“Gewoon goed.”

Gewoon goed, zo wel Jessica als Florian zijn kanjers. Zeker Florian heb mijn goed geholpen ivm plinten niet geleverd iets wat ze trouwens perfect opgelost hebben

Ook wil ik monteur Ton bedanken voor zijn inzet door hem staat het er strak in 1 en al vakman is hij

Kort samengevat prima winkel zeker een aanrader

Jessica Renders
Keukencoach

Veel plezier met je aankoop, ook namens Ton en Jessica.

Ron en Cisca Krebbers
Capelle aan den IJssel
24-03-2017

“Geluisterd naar onze wensen.”

Na heel lang zoeken en twijfelen maar vooral zeer slechte ervaringen met keuken verkopers (bandieten) die je onder druk zetten, bij I-kook Capelle aan den IJssel terecht gekomen. Jeroen maar ook Jessica hebben vooral geluisterd naar onze wensen en twijfels, en hebben dit op een zeer nette behulpzame manier opgelost.

We hebben onze keuken samengesteld zoals wij willen en niet zoals de verkoper zou willen, wel hebben we de adviezen ter harte genomen en dat heeft geresulteerd in een mooie product. Wat een geduld hebben deze mensen. De aflevering is perfect gegaan, en de keuken is inmiddels geplaatst en functioneel, en is een sieraad in onze woning.

Beste mensen ontzettend bedankt, en ik doe dit niet snel maar deze keuken zaak is een aanrader ga vooral kijken naar het spreekwoord op de muur boven het bureau en ervaar hoe dicht ze bij de waarheid komen.

I. Burchitz
Teteringen
10-03-2017

“We zijn er heel blij mee.”

I-KOOK was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid.

Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies.

De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene.

Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.

Marijke Smits Schouten
Rotterdam
10-07-2015

Beste Jessica,

Het is lastig ervaringen door te geven die je niet hebt. Ik ben niet in Capelle geholpen maar van de zomer in Ommoord. Dit was helaas een moeizame ervaring omdat ik de keuken verhuisd heb naar een nieuwe woning. Voor jullie ook geen standaard klus maar iets meer klantgerichtheid zou fijn geweest zijn.

Groet.
Marijke Smits Schouten

Jessica Renders
Keukencoach

Wel bedankt voor je opbouwende kritiek. De bestaande keuken verhuizen in combinatie met de levering van aanvullende onderdelen was op zich niet groot maar voor ons bepaald niet standaard. Uiteindelijk is alles gelukkig goed gekomen.

"Ik denk graag met je mee om zo een keuken te ontwerpen die helemaal naar jouw wensen en op maat geleverd wordt. Met veel geduld ben ik bereid heel ver te gaan om de meeste wensen mogelijk te vervullen. Het werk is zo afwisselend en daardoor heel erg leuk. Wanneer een oplevering vlekkeloos verloopt of wanneer ik collega’s mag helpen het vak te leren. Het allerbelangrijkste vind ik natuurlijk dat ik jou blij maak!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.