"Bij binnenkomst viel direct op dat er een andere sfeer hing.

Alex Haak
Hendrik-Ido-Ambacht
28-04-2022

“Bij binnenkomst viel direct op dat er een andere sfeer hing.

In augustus 2021 zijn wij begonnen met onze zoektocht naar een andere keuken. Je komt dan in veel zaken en door een tip van iemand zijn wij in Etten-Leur wezen kijken bij een mooie luxe keuken dealer die voor ons iets te luxe was. Aan de overkant zit I-KOOK. Bij binnenkomst viel ons al gelijk op dat er een andere sfeer hing. Mooie keukens, vriendelijke mensen zonder dure maatpakken.

Etten-Leur was wat onhandig voor ons maar tot ons genoegen zat er ook een I-KOOK in Barendrecht. Daar zijn wij geweldig geholpen. Eerst door een dame, maar die is ergens ander gaan werken. Patrick was onze nieuwe verkoper en die kwam gelijk met wat goede ideeën waar we zelf nog niet opgekomen waren. Uiteindelijk hebben wij de keuken bij I-KOOK gekocht. De voorbereiding voor de water en elektra hebben wij zelf uitgevoerd, evenals een aantal nissen achter de keuken. De plaatsing van de keuken ging vlekkeloos. De keuken was compleet. De monteur die de keuken plaatste een vakman. Over het hele traject was de communicatie met I-KOOK, in ons geval met Patrick, zeer goed. Afspraken werden netjes bevestigd per mail en terugbel afspraken werden ook echt nagekomen.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen en dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden. Het eindresultaat is een plaatje, geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.