Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenzaak Groningen

De beste keukenzaak bij Groningen

Is het weer eens tijd voor een nieuwe keuken en ben je al in een groot aantal keukenzaken bij Groningen binnen geweest? Dan raden we je aan om vooral ook even een kijkje te komen nemen bij I-KOOK. Bij ons vind je namelijk een unieke service die je niet snel bij een andere keukenzaak bij Groningen terug gaat vinden. Bij ons geen verkopers die je door middel van push verkoop onderdelen proberen te verkopen die je niet nodig hebt. Bij ons krijg je te maken met een keukencoach die samen met jou gaat bekijken hoe jouw ideale keuken er uitziet!

Een keuken op maat

Als jij een keuken wil hebben in je huis die uniek is, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon een kijkje te komen nemen bij I-KOOK. Natuurlijk kun je een van de complete topkeukens kiezen die wij in het assortiment hebben staan, maar we raden je ook aan om juist jouw dromen aan onze keukencoaches duidelijk te maken. Deze laat jou dan alle opties zien en adviseert je over de onderdelen die het beste bij elkaar passen. Bij ons vind je een keuken voor elk budget. Je persoonlijke keukencoach helpt je net zo graag aan een keuken van 1.500 als aan eentje van 30.000 euro.

Een unieke keukenzaak bij Groningen

We nemen een unieke plek in tussen de keukenzaken in Groningen en omgeving. Onze persoonlijke aanpak wordt zeer gewaardeerd door onze klanten en is ook de Consumentenbond opgevallen. Kom dan ook vandaag nog bij ons langs als je hier meer over wil weten, of als je graag eens wil zien wat wij allemaal voor mogelijkheden voor je hebben. Onze keukencoaches gaan elk jaar op training om hun kennis helemaal up to date te houden. We verwelkomen je dan ook graag een keer in onze winkel, waar we dan alle mogelijkheden met je doornemen.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Haefkens

9
Beuningen

De keuken is mooi maar de prijs viel tegen temeer er in de advertentie al keukens compleet waren voor 1400 Euro en dan is mijn…

Rolf

10
Breda

De service is subliem. De keukencoach luistert naar de wensen in plaats van wensen op te dringen. Erg tevreden tot nu toe!

H.B.J. Gerritsen van der Hoop

10
Nieuwegein

Niet opdringerig, goed advies, duidelijke offerte

R. Hoekman

8
Zevenbergen

Prettig en klantvriendelijk geholpen door een deskundige keukencoach

Gerritse

8
Veenendaal

In het voortraject als heel prettig ervaren. Nu de realisatie

Roetman

9
Harderwijk

Ik werd heel fijn geholpen. Dat wekte vertrouwen.

Jan

10
Alteveer

Klantvriendelijk, eerlijk, en er wordt met je meegedacht. De prijzen zijn goed, en duidelijke afspraken

M. Tan

10
Den Haag

De coach was een topper gelijk goed gevoel erbij, wij hadden de keuken al gekocht voordat wij het hadden samengesteld,

R. Henzen

10
Amerongen

Een openbaring in vergelijking met veel andere keukenwinkels!