uit 7 klantervaringen
Capelle aan den IJssel
"Een klant compleet begeleiden en ontzorgen vind ik superleuk om te doen. Van het ontwerp tot de door de klant samengestelde droomkeuken er daadwerkelijk staat. Om dan uiteindelijk in de keuken te staan welke we samen hebben ontworpen, maakt het hele proces nog specialer!"
16-02-2024

“Een dikke 10!”

Ik heb hier recent een keuken gekocht voor mijn nieuwe appartement. Vanaf het moment dat ik de winkel inliep ben ik heel goed geholpen door Brenda. Door haar kennis en ervaring hebben we samen een erg mooie keuken kunnen ontwerpen. Aangezien ik ‘m zelf zou inbouwen hadden we een tijdstip afgesproken waarop de keuken opgehaald zou kunnen worden. Dit proces was goed geregeld, zonder enige vertraging. Het in elkaar zetten van de keuken was soms even een uitdaging, maar met Brenda’s hulp is alles uiteindelijk goedgekomen. De keuken is super mooi geworden. Ze kwam zelfs nog even langs om te kijken of alles goed was gelukt! Erg fijn. Een dikke 10/10 wat mij betreft.

Bron: Qasa

Brenda Schep
Keukencoach

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de nieuwe keuken, Ferdie! Je hebt het prachtig gedaan door de keuken zelf in te bouwen. Veel plezier met deze moderne keuken en voor vragen ben je altijd welkom bij I-KOOK!

16-02-2024

“Uitstekende service”

Super attent en netjes. De service is uitstekend. Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen.

Bron: Qasa

 

Brenda Schep
Keukencoach

Bedankt voor deze review! Ik vond het een fijne samenwerking. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Arnoud
Capelle aan den IJssel
09-11-2023

“Zeer tevreden over het eindresultaat”

Keuken op maat gezamenlijk samengesteld. Brenda droeg goede oplossingen aan. Zeer tevreden met het eindresultaat. Wel enige obstakels qua levering: de monteur was er maar de keuken nog niet. Uiteindelijk goed opgelost.

Bron: Qasa

Brenda Schep
Keukencoach

Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het eindresultaat. Vervelend dat de keuken niet op de juiste dag kwam, we waarderen je begrip en zijn blij dat we dit uiteindelijk goed hebben kunnen oplossen. Geniet van de nieuwe keuken!

Angelique van de Wetering-Leemeijer
Capelle aan den IJssel
11-10-2023

“Van begin tot eind goed geholpen”

In ons oude huis hadden wij een keuken en bijkeuken van I-KOOK. Hier waren wij heel erg tevreden over vandaar dat wij voor een spoelblok in de wasruimte in onze nieuwe woning weer bij hen terechtkwamen. We zijn weer supergoed geholpen, keukencoach Brenda begreep goed onze smaak en wensen en samen zijn we tot een hele mooie keuze gekomen: een spoelblok uitgebreid met een op maat gemaakte kast voor de wasrekken en strijkplank. Alles viel ook nog eens prima binnen ons budget. Van begin tot eind goed geholpen en gecommuniceerd en duidelijke tekeningen. Wanneer wij de keuken gaan verbouwen gaan wij zeker weer bij hen langs!

Bron: Qasa

Brenda Schep
Keukencoach

Bedankt voor de positieve review! Ik vond het heel leuk om jullie te helpen, jullie wasruimte gaat heel mooi en functioneel worden! De op maat gemaakte kast staat er ook heel mooi naast! Wie weet tot de volgende keer!

Rob en Sonia
Capelle aan den IJssel
23-08-2023

“We hebben via Qasa uitgezocht bij wie we een offerte wilden aanvragen, en Brenda sprong er na het eerste gesprek direct uit.”

We hebben (via de Qasa website) drie potentiële keukenverkopers uitgezocht bij wie we een offerte wilden aanvragen. We hebben met alle drie een eerste gesprek gehad en een ontwerp laten maken. Een ervan sprong er na het eerste gesprek direct uit, dat was I-KOOK in Capelle aan den IJssel. Onze keukenadviseur was Brenda Schep. Een vriendelijke mevrouw zonder vervelende verkoper-eigenschappen. Ze luisterde naar onze wensen en ze adviseerde ons echt zonder ons iets aan te willen smeren. Ook was er geen druk om te komen tot een koopcontract. Echt heel prettig. Met de andere twee keukenverkopers hadden we niet echt een klik. Wat we ook belangrijk vonden was een keukenzaak waarbij niet moest worden onderhandeld om tot een prijs te komen. Als je kunt onderhandelen en de prijs opeens lager wordt dan weet je zeker dat je uiteindelijk veel te veel betaalt. Na het ondertekenen van het contract zijn de afspraken over de tijdlijnen (inmeten, datum voor afspraak levering, levering zelf, montage) allemaal goed nagekomen. We hoefden nergens achteraan te zitten. Je hoort regelmatig horrorverhalen over de montage van keukens. Er gaat vaak veel mis. De keuken is niet compleet of de verkeerde spullen zijn geleverd of onderdelen zijn kapot. Bij ons viel het heel erg mee, er was maar een dingetje niet goed: de uitsparing in het werkblad van het kookeiland voor een inbouwstopcontact was te klein. Voor de rest was alles in orde. Dit ene restpunt werd snel opgelost. Ook hier hoefden we niet achteraan te zitten. Er werd nagebeld om te vragen of alles naar tevredenheid was opgelost. Dus al met al zijn we heel tevreden. Wij kunnen I-KOOK en deze keukenadviseur van harte aanbevelen.

Bron: Qasa

Brenda Schep
Keukencoach

Beste Rob en Sonia, bedankt voor de mooie review en de aanbeveling! Deze keuken was een feestje om te ontwerpen. Wat een creatieve ideeën kwamen naar voren tijdens onze gesprekken. Erg leuk!

Brian
Dordrecht
09-08-2023

“Brenda staat ook na de verkoop voor haar klanten klaar.”

Toen ik binnen kwam bij de winkel in Capelle ad IJssel werd ik meteen leuk aangesproken door Brenda. Na mijn wensen te hebben besproken een paar dagen later teruggegaan met mijn vrouw en wederom geweldig leuk geholpen door wederom Brenda. Gevolg dat we onze aanvullende keuken hebben besteld. Na ontvangst van onze keuken, was er een vriesbak gebarsten en het filter zat niet bij de koelkast. Gebeld en binnen een dag al antwoord gekregen dat het een en ander met fabrikant besproken en geregeld was. Brenda heeft ons onlangs ook gebeld met de informatie dat de spullen onderweg waren, dat het filter eigenlijk niet bij de koelkast hoorde maar als accessoire besteld moest worden. Maar omdat de vriesbak stuk was, wij deze alsnog gratis geleverd kregen voor ons ongemak… dat noem ik nou nog eens service. Niet vaak werden wij zo goed en leuk geholpen door deze medewerker van I-KOOK. Brenda is iemand die ook na de verkoop voor haar klanten klaar staat. Wij zijn super tevreden.

Bron: Qasa

Brenda Schep
Keukencoach

Ik ben heel blij dat jullie de service zo positief hebben ervaren. De gesprekken vond ik erg gezellig en we hebben samen een prachtige keuken ontworpen. Geniet ervan!

Pauline
Capelle aan den IJssel
11-05-2023

“Superblij met de nieuw keuken.”

Bij I-KOOK in Capelle aan den IJssel terecht gekomen omdat ik bij andere keukenzaken niet vond wat ik zocht aan materiaal en mogelijkheden. Het viel me ook gelijk op dat er hier geen druk op je gelegd werd om maar een keuken bij hun te kopen. Het contact met Brenda was van begin tot eind zeer prettig. Het maakte niet uit hoe vaak ik nog wilde overleggen of toch iets veranderen.
Er waren wat constructieve uitdagingen en dacht daar goed over mee evenals de meest handig indeling. Bij oplevering was alles aanwezig zodat de keuken in 1 keer geplaatst kon worden. Complimenten ook voor monteur Rob, hij plaatste alles heel kundig en netjes. En ik ben superblij met de nieuw keuken!

Bron: Qasa 

Brenda Schep
Keukencoach

De keuken is super mooi geworden. Ik vond het leuk om je te helpen en wens je veel kookplezier.

"Een klant compleet begeleiden en ontzorgen vind ik superleuk om te doen. Van het ontwerp tot de door de klant samengestelde droomkeuken er daadwerkelijk staat. Om dan uiteindelijk in de keuken te staan welke we samen hebben ontworpen, maakt het hele proces nog specialer!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.