• Home
  • I-KOOK blog
  • Dekker werkbladen app: Test nieuwe aanrechtbladen in je keuken!

Dekker werkbladen app: Test nieuwe aanrechtbladen in je keuken!

ADVIES
6 min leestijd

Kijk, test & combineer: Gratis aanrechtblad inspiratie app!

Vind je een keukenblad uitzoeken ook zo moeilijk? De handige Dekker werkbladen app MyDekker is dé oplossing voor jouw aanrechtblad keuze probleem!

In de MyDekker app test je zeer eenvoudig schitterende Dekker werkbladen kleuren op je bestaande aanrechtblad. Kijk hoe de Dekker werkblad kleur eruit zou zien in jouw keuken… van waanzinnig mooi marmer- en betonlook tot robuust natuursteen decor.

Zó test je aanrechtbladen in je keuken met de Dekker werkbladen app, MyDekker!

Bestaande aanrechtblad van de bijkeuken – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen werkbladen app
Foto: Bestaande aanrechtblad van de bijkeuken – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen werkbladen app

Start met je keukenblad ontwerp!

Download de Dekker werkbladen MyDekker app (Android: Google Play & iPhone: App Store links staan beneden) en start met het ontwerpen van je keukenblad. En… bekijk de aanrechtblad kleur direct in je bestaande keuken! Of zoals in ons I-KOOK voorbeeld: de bijkeuken. Druk op de ‘Start’ button.

Aanrechtblad oppervlak selecteren – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app
Foto: Selecteer je keukenblad – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app

Selecteer je keukenblad grootte

Richt je telefoon op het aanrechtblad van de ene kant naar de andere kant tot er gele opflikkerende lichtjes komen. Daarna vormen groene stippen een vlak dat je over het gehele blad kunt uitbreiden door met je telefoon het keukenblad te volgen. Klopt je werkblad grootte? Klik dan rechtsboven op de ‘>’ button.

Aanrechtblad randen aangeven – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app
Foto: Aanrechtblad randen aangeven – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app

 Geef de randen van je aanrechtblad aan

Plaats één voor één de pijlen op de hoeken van het blad. Trek de lijnen door langs de randen van je keukenblad om je digitale Dekker werkblad de juiste maat te geven. Staan de pijlen en lijnen goed? Ga verder door op bovenstaande ‘>’ button te klikken.

Wil je de hele keuken ontwerpen? Met de I-KOOK keukenplanner stel je zeer eenvoudig je eigen keuken samen. Bekijk welk aanrechtblad het beste past bij je keukenstijl. Je verandert gemakkelijk van werkblad kleur, net zo vaak totdat je helemaal tevreden bent. Wil je graag een goed advies van een I-KOOK keukencoach? Een keukencoach laat je in de I-KOOK winkel graag alle aanrechtbladen zien én voelen.

Keukenblad dikte bepalen – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app
Foto: Keukenblad dikte bepalen – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app

Hoe dik wordt je keukenblad rand?

Je wijst vervolgens met je vinger aan hoe dik het Dekker werkblad gaat worden. Wat jouw favoriete bladrand hoogte is, hangt helemaal af van het keukenblad materiaal en de keukenstijl (bijvoorbeeld landelijke keukens krijgen vaak een dikkere bladrand). Voor een dun aanrechtblad kijk je naar keramiek, composiet en RVS. Ook kunnen vele werkbladen verhoogd worden voor een robuustere look. Ga verder door op bovenstaande ‘>’ button te klikken.

Eventueel kookplaat en/of spoelbak plaatsen – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app
Foto: Eventueel kookplaat en/of spoelbak plaatsen – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app

Wil je een kookplaat en/of spoelbak plaatsen?

Om een zo goed mogelijk beeld van je nieuwe Dekker werkblad te krijgen, kun je een kookplaat in je virtuele keukenblad laten zien door op de bovenste button te klikken. Zo niet, net als in de I-KOOK bijkeuken, klik op de ‘Alleen keukenblad tonen’ button.

In het volgende schermpje van de Dekker werkbladen visualiser geef je aan of je een spoelbak geplaatst wil hebben. Maak je keuze.

Handige tip van een keukencoach:

Start tijdens je bezoek aan de I-KOOK keukenwinkel de MyDekker app en test meerdere Dekker werkbladen kleuren op showroomkeukens die er voor jou uitspringen! Zo zie je onmiddellijk hoe jouw lievelings keukenindeling er telkens anders ziet met een ander aanrechtblad.

Spoelbak & keukenkraan kiezen – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app
Foto: Spoelbak & keukenkraan kiezen – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app

Kies je spoelbak

Het is nu jouw kans om in je nieuwe keukenblad een prachtige spoelbak te plaatsen. In de Dekker werkblad app heb je keuze uit:

  • Populaire spoelbak kleuren: o.a. zwart, goud, koper en RVS
  • Spoelbak maten: o.a. 40cm-50cm enkele spoelbak, anderhalve spoelbak
  • Inbouwmethode: o.a. opbouw, vlakinbouw of onderbouw spoelbak
Spoelbak plek geven op marmerlook aanrechtblad – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app
Foto: Spoelbak plek geven op marmerlook aanrechtblad – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app

Bepaal de plaats van je spoelbak

Waar komt jouw spoelbak in het keukenblad? Door je vinger te bewegen, breng je de wasbak op de perfecte plaats in het keukenblok tussen de 2 spoelkast wanden. Op bovenstaande virtuele keukenblad foto heeft de spoelbak een mooie plek in het midden van het marmerlook aanrechtblad gekregen. In de Dekker werkblad planner wordt er standaard een marmerlook keukenblad geplaatst die later aangepast kan worden.

Keukenkraan toegevoegd, andere Dekker werkbladen kleuren bekijken – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app
Foto: Keukenkraan toegevoegd, andere Dekker werkbladen kleuren bekijken – Uitleg MyDekker, Dekker werkbladen app

Kies je keukenkraan

Wat is jouw perfecte kraan op je keukenblad? Kies je favoriete keukenkraan met de Dekker werkblad ontwerp app:

  • Keukenkraan kleuren: o.a. zwart, goud, koper of RVS
  • Keukenkraan modellen: o.a. haaks, rond, met een spoelkop
  • Keukenkraan functies: warm-koud water, kokend water en/of gekoeld bruisend water

Wij hebben in de MyDekker app voor ons I-KOOK bijkeuken aanrechtblad, een goudkleurige spoelbak en een goudkleurige kokend-water-kraan met gekoeld en bruisend water gekozen.

Dekker werkbladen kleuren kiezen in de bestaande bijkeuken: betonlook keukenblad i.p.v. natuursteen of marmerlook aanrechtblad – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app
Foto: Dekker werkbladen kleuren kiezen in de bestaande bijkeuken: betonlook keukenblad i.p.v. natuursteen of marmerlook aanrechtblad – Uitleg MyDekker, Dekker Zevenhuizen app

Test verschillende Dekker werkbladen kleuren

Jouw digitale keukenblad is op maat, je hebt (wellicht) een spoelbak en kraan uitgezocht…. Dan ga je nu Dekker werkbladen kleuren testen! Welke aanrechtblad kleuren van natuursteen (als marmer en graniet), betonlook of effen kleuren vind je het mooist en passen het best bij je keuken? Klik op de keukenblad kleur rondjes of ontdek nog meer Dekker werkbladen kleuren met de pijltjes. Test zoveel keukenblad kleuren als je wil en zie direct hoe de kleur eruit ziet in jouw keuken!

Download hier de MyDekker app voor het kiezen van jouw perfecte Dekker werkblad:

Hoe ziet jouw droom-werkblad eruit in het echt?

Kom gezellig langs bij de inspirerende I-KOOK winkel in je buurt en bekijk de mooiste keukenbladen waaronder Dekker werkbladen van dichtbij!

Ik nodig je ook graag uit voor een aanrechtblad advies op maat van een betrouwbare keukencoach. De I-KOOK keukencoach neemt alle tijd voor je en samen kijk je welk Dekker werkblad of ander keukenblad het beste in jouw ontwerp én budget past. Neem een kijkje in de keuken ervaringen van eerdere I-KOOK klanten en ontdek hoe zij prachtige werkbladen hebben toegepast in hun droomkeuken.

Een afspraak met een ervaren keukencoach is zo gemaakt!

 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.