• Home
  • Keuken Maastricht

Keuken Maastricht

Dichtstbijzijnde showroom I-KOOK Sittard
uit 429 klantervaringen

Rijksweg Zuid 216
(navigatie: Eggelspoelderweg)
6134 AG Sittard

Openingstijden
GESLOTEN

Maandag09:00-17:30

Dinsdag09:00-17:30

Woensdag09:00-17:30

Donderdag09:00-20:00

Vrijdag09:00-17:30

Zaterdag09:00-16:00

Zondag Gesloten

De mooiste keukens in Maastricht

In de omgeving van de schilderachtige stad Maastricht vind je nu de keukens waar je altijd van gedroomd hebt. Bij I-KOOK Sittard, vind je keukens die jouw verwachtingen overtreffen. Onze keukens combineren functionaliteit met verfijnde stijl en vakmanschap, waardoor ze het stralende middelpunt van jouw woning worden. Of je nu een moderne, landelijke of tijdloze keuken wilt, wij hebben wat je zoekt.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Keukenwinkel in omgeving Maastricht

Ontdek I-KOOK Sittard, jouw betrouwbare partner bij het kopen van een keuken in Maastricht. Onze showroom, dichtbij Maastricht, biedt een overvloed aan keukenstijlen en oplossingen. Laat onze ervaren keukencoaches je bijstaan in het vinden van de perfecte keuken die aansluit bij jouw wensen. Bij I-KOOK staan kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke service centraal voor het kopen van jouw keuken in Maastricht.

Kies voor I-KOOK als keukenzaak in Maastricht

Waarom zou je moeten kiezen voor I-KOOK als jouw keukenzaak in Maastricht? Omdat we gepassioneerd zijn over het realiseren van jouw droomkeuken die voldoet aan al jouw wensen. Onze ervaren keukencoaches begeleiden je bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. Bij I-KOOK Sittard krijg je niet alleen een schitterende keuken, maar ook eerlijke prijzen en topkwaliteit. Ontdek waarom steeds meer mensen voor I-KOOK kiezen als dé keukenwinkel in Maastricht en omstreken.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

 

 

André Steenvoorden

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.