Klantervaringen I-KOOK Veenendaal

Woonboulevard Veenendaal
Groeneveldselaan 35
3902 HA Veenendaal

Team I-KOOK Veenendaal

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 61 ervaringen
  • 6 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Inge Kuijpers
Veenendaal
28-02-2023

“Een fijne keuken.”

Wij hebben 2 keukens gekocht; de eerste voor een bestaande keuken die we landelijk wilde inrichten en de tweede in een – bij bestelling – nog te renoveren ruimte; moderne stijl. Tijdens onze afspraken nam Magda alle tijd en stelde vragen waardoor ze ons goed kon adviseren. Zo hadden wij goede ervaring met een bepaald merk apparatuur; dit kon geleverd worden maar onbekend wanneer. Een alternatief merk wat wel direct kon worden geleverd, bevalt ons nu prima. De keukens zijn in overleg op heel verschillende momenten geleverd en geplaatst. Ook dit verliep prima; mensen die met zorg werkten. We koken nu met veel plezier in deze fijne keukens.

Bron: Qasa

Ik ben blij om te horen dat beiden keukens en het apparatuur bevallen. Het is mooi geworden. Ik wens jullie er veel plezier van!

Ed & Ilona
Veenendaal
24-01-2023

“Onze dromen zijn uitgekomen.”

We hebben gekozen voor een witte keuken zwart marmer werkblad met een kookeiland. Magda heeft alles voor ons uitgetekend en meegedacht. Iets meer uitgegeven dan het budget, maar wat waren we blij dat we nog ruimte voor onze eethoek hadden en al onze wensen vervuld konden worden. Tijdens onze vakantie is de keuken geplaatst. Spannend! Helemaal fantastisch en onze dromen/wensen waren uitgekomen. Er waren een paar kleine dingen, even gebeld/gemaild en alles naar wens en op relatief korte termijn is alles netjes opgelost.

Bron: Qasa

Wauw! Wat staat de keuken prachtig bij jullie thuis. Bedankt voor het vertrouwen en de leuke gesprekken die we hebben gehad. Geniet van de keuken!

Ronald & Ilse
Zeist
19-09-2022

“Er werd tijd genomen om alles door te nemen.”

In de winkel zijn we fijn geholpen door Magda en bij haar afwezigheid door haar collega’s. Er werd tijd genomen om alles door te nemen. We werden op de hoogte gehouden van de voortgang van de keuken (te leveren apparaten en levering) en zo werd de keuken op tijd en volledig geleverd.

De monteur heeft vervolgens alles keurig geplaatst.

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Jullie hebben een prachtige keuken uitgekozen, waar jullie nog lang plezier van zullen hebben. Veel kookplezier toegewenst.

Linda Fraters
Maurik
09-09-2022

“Meer dan tevreden met onze zwarte hoekkeuken.”

Een zwarte hoekkeuken gekocht, mijn man heeft deze keuken geplaatst, hij heeft goede tips gehad van I-KOOK. We zijn meer dan tevreden, ook met de nazorg. Ik kan iedereen adviseren om bij I-KOOK Veenendaal een keuken te kopen. Goed advies en vriendelijk personeel.

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van jullie ervaring met I-KOOK en met mij als Keukencoach. De keuken staat er prachtig bij en voegt veel extra sfeer toe in de woning, echt een eyecatcher! Veel kookplezier toegewenst.

John & Tonny van den Bremer
Veenendaal
11-08-2022

“Meedenkend en adviserend.”

Matthew heeft vanaf het begin goed meegedacht en goed advies gegeven. Ook na de opdracht tot het eind toe blijven meedenken en ondersteuning geboden.

De monteurs die de keuken geplaatst hebben zijn beiden top, werk is keurig uitgevoerd. Wel jammer is dat de levering van de apparatuur erg lang op zich heeft laten wachten en dat de monteur tot drie keer is terug moeten komen om de verlichting werkend te krijgen.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. De levering heeft inderdaad langer op zich laten wachten, heel vervelend natuurlijk! Gelukkig staat de keuken nu compleet in de woning en kunnen jullie er hopelijk van genieten. Ik wens jullie bij deze veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Tim Vrijsen
Maartensdijk
14-04-2022

“Het resultaat mag er zijn.”

Matthew heeft ons op zeer een prettige manier geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Ook toen wij naderhand, door Corona, een uitdaging hadden met het plaatsen van de keuken hebben Matthew en Magda ons snel en goed kunnen helpen. Uiteindelijk is alles mooi binnen de geplande tijd afgerond. Het resultaat mag er zijn!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en de weg daarnaartoe. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

31-03-2022

“Bij I-KOOK hadden we een prettig gevoel.”

Bij verschillende keukenleveranciers langsgegaan, maar bij I-KOOK hadden we een prettig gevoel, mede door de goede adviezen en meedenken van Magda, waardoor we toch nog een bredere kast konden nemen gaf bij ons de doorslag.

Ook het monteren van de keuken ging voorspoedig. Jammer genoeg was de inductie kookplaat niet voorradig maar met een goed alternatief van I-KOOK opgelost.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die nu prachtig in jullie woning staat. Geniet ervan!

Familie Ruijsch
Bennekom
03-02-2022

“Fijn en persoonlijk geholpen.”

Zeer goed en deskundig geholpen bij het uitkiezen en ontwerpen van onze nieuwe keuken. Eerlijk en meedenkend over de mogelijkheden. Kregen alle tijd om er nog over na te denken. Fijn en persoonlijke geholpen. Ook het plaatsen van de keuken ging heel goed. Vrolijke en aardige monteurs. Alles werd keurig en compleet geleverd.

Bron: Qasa

Beste familie Ruijsch, wat een prachtig eindresultaat, dat hebben we samen mooi gedaan! Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie van der Wilt
Rhenen
30-01-2022

“Geen gedoe over prijs en korting.”

Afgelopen jaar bij de vestiging van I-KOOK in Veenendaal een keuken aangeschaft en we zijn er super tevreden over. Hadden al meerdere zaken bezocht maar eigenlijk is het overal hetzelfde, hoge prijs maar als u nu beslist, ik moet even overleggen misschien dat we wat kunnen zakken en deze actie eindigt snel, bla bla bla.

Totdat we bij I-KOOK binnenliepen. We troffen Magda en die nam alle tijd voor ons, dacht mee en liet alle ruimte voor ons om mee te denken en te overleggen. Ook toen het van greepjes naar greeploos ging en er een nieuwe tekening moest komen, was dat geen enkel probleem. Geen enkele druk alles was aan ons. Wat een verademing. Geen gedoe over prijs en korting. Gewoon, dit is het; een mooie prijs voor dat wat je wil.

Afgelopen november is de keuken geplaatst en het is precies zoals we bedacht hadden. Nog wat kleine puntjes die nog opgelost worden maar dat mag geen naam hebben. Het is besteld en zodra het binnen is wordt het vervangen. Al met al zijn wij helemaal tevreden over I-KOOK.

Bron: Qasa

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd. Bedankt voor jullie gezelligheid en bij deze wens ik jullie nog superveel kookplezier toe!

J.W van Ingen
Ochten
20-01-2022

“We zijn super geholpen en geadviseerd.”

Wij zijn in contact gekomen met I-KOOK via Facebook. Een afspraak gemaakt met Magda. We zijn super geholpen en geadviseerd. Er was alle tijd, konden vragen wat we wilden en kregen een duidelijk antwoord.

Magda weet waar ze over praat. Heeft zij geen antwoord dan zoekt ze het uit en komt erop terug. De heren die de keuken kwamen plaatsen hebben ook prima werk geleverd. De problemen die bij installatie ontstaan worden ook perfect opgelost.

Wij zijn dik tevreden en heel blij met onze keuken.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken en natuurlijk de weg daarnaartoe! Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar dit eindresultaat. Via deze weg wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken, maar dat zal zeker wel goedkomen denk ik.... ?

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.