Klantervaringen I-KOOK Hattem

Populierenlaan 5
8051 DA Hattem

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 58 ervaringen
  • 12 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 1 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Koos
Apeldoorn
10-08-2023

“We konden alles rustig laten bezinken, controleren en eventueel aanpassen.”

Dit is een keukenzaak die luistert naar de klanten en niet gaat voor snelle verkoop. Wij zijn zeer goed geïnformeerd over alle mogelijkheden, materialen, kleuren en apparatuur. Nadat we onze globale wensen hadden verteld, heeft Heleen er een ontwerp van gemaakt waar wij samen met haar al onze verdere wensen/ideeën in hebben kunnen verwerken. Daarna konden we thuis alles rustig laten bezinken en controleren en eventueel nog wat aanpassen. Als alles naar wens was konden we bellen voor de definitieve bestelling. Ook de levering en de plaatsing is prima verlopen. Alles zat er, waarschijnlijk door het transport, een krasje op één kast. Na één telefoontje met Heleen is er een nieuwe kast besteld en die is heel snel geleverd en netjes geplaatst. Wij zijn heel tevreden met het advies en de service van I-KOOK en in het bijzonder met Heleen.

Hi Koos, wat leuk om je positieve reactie te lezen! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het ontwerp en de service. Daar doen we ons best voor!

Nancy
Elburg
28-07-2023

“Super blij met onze nieuwe keuken.”

Super blij met onze nieuwe keuken. Heleen is top. Ze denkt met je mee, geeft goede adviezen, ze heeft ons goed geholpen. Ook een pluim voor de installateurs. Alles ziet er tip top uit.

Leuk om te horen dat je tevreden bent, Nancy. Veel kookplezier!

Familie Kommer
Hattem
30-06-2023

“We zijn erg blij!”

We zijn erg blij! De keuken is perfect geplaatst en we zijn heel erg fijn geholpen met het uitzoeken en advies van alles. Hier voor onze dank.

Goed om te horen dat jullie blij zijn met de service, en natuurlijk de keuken. Geniet ervan!

Gerrit Koers
Hattem
11-05-2023

“Heleen maakt een ontwerp waar al je wensen in verwerkt zijn, tot in het kleinste detail.”

Wij hebben een keuken gekocht bij I-KOOK Hattem. Vanaf binnenkomst was het prettig, gewoon rustig rondkijken zonder dat er iemand rond je heen loopt en ongevraagd alles gaat uitleggen en je bij de uitgang probeert weg te houden. Heleen neemt ook alle tijd voor je om dingen uit te leggen, maar luisterde ook naar je. Ook in het ontwerp maakt Heleen meerdere tekeningen, geeft ze goed en duidelijk aan wat wel en niet kan, en zoekt ook naar oplossingen om een keuken te ontwerpen waar al je wensen in verwerkt zijn, tot werkelijk in de kleinste details. Ook na plaatsing is er contact of alles naar wens is. Heleen heeft ons binnen het budget een droomkeuken geleverd. Een zeer prettig en vakkundig iemand.

Bedankt voor jouw positieve woorden, Gerrit! We hebben leuk contact gehad en dat heeft geresulteerd in deze prachtige keuken. Geniet ervan!

Herman
Hattem
05-04-2023

“Ook m.b.t. de maatvoering, wat heel kritisch was, is goed meegedacht.”

We zijn goed geholpen en er zijn goede en praktische oplossingen bedacht voor onze nieuwe keuken. Ook met betrekking tot de maatvoering, wat heel kritisch was, is goed meegedacht door Heleen van I-KOOK Hattem. Het verschil met de oude keuken is aanzienlijk. Ik heb daar een foto van toegevoegd.

Geniet van deze rustige, ruime keuken die perfect past bij de rest van het interieur. Prachtig eindresultaat!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

10-03-2022

“We kregen er alle tijd voor.”

We zijn tevreden met de hulp die wij kregen met het uitzoeken van de keuken en apparatuur, dat was voor mij nog niet zo makkelijk, want er is zoveel te kiezen. We kregen er alle tijd voor en konden altijd even langskomen.

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat we je zo goed hebben mogen begeleiden.

Willie & Harry Bolt
Deventer
20-01-2022

“Alweer op een prettige wijze geholpen.”

Op een prettige wijze hebben wij voor de tweede keer een keuken aangeschaft bij I-KOOK in Hattem.

Dit ging op een wijze zoals het hoort. Geen opdringerige manier van verkoop maar op een heldere manier met een juiste uitleg. Ook de service was uitstekend. Ook de hulp bij het installeren wat ik zelf heb gedaan.

Bedankt voor het schrijven van jullie review, leuk dat we jullie alweer mochten begeleiden naar een prachtige keuken. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Ronald Varenbrink
Olst
12-11-2021

“Goede service.”

Wij hebben een keuken gekocht bij I-KOOK Hattem. We zijn echt super tevreden, snelle levering, goede service en geleverd en geplaatst hoe wij het wilden. Bedankt Helene.

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Het eindresultaat is prachtig en past goed in jullie woning. De keuze om het werkblad door te verwerken op de wand geeft een mooie strakke afwerking, dit detail maakt de keuken helemaal af. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar deze prachtige keuken en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Zohlandt
Wijhe
24-09-2021

“Alles opgelost en inmiddels zeer tevreden.”

Wij kochten onze keuken eind 2020 in Hattem, en we zijn inmiddels zeer tevreden met de keuken die in mei is geplaatst. Omdat wij niet zo ervaren zijn in het kopen van keukens is het wellicht een tip voor I-KOOK om niet alleen naar de keuken sec te kijken maar ook naar het hele voortraject, dus de voorbereiding van de keukenruimte voordat die geplaatst wordt. Omdat wij daarvoor met een aparte aannemer werkten viel dat proces buiten het zicht van I-KOOK, wat de nodige problemen gaf bij installatie van de keuken, omdat er een aantal zaken niet pasten. Ook bijzonder is dat het kastje onder de spoelbak wordt opgeleverd zonder gemonteerde achterwand waardoor je tegen de muur aan kijkt. Alles is gelukkig opgelost nu op een paar kleine dingen na. Zo wachten we nog op antwoord van de boilerleverancier (Inventum) over de montagemogelijkheden en we wachten nog op de nalevering van de houten besteklades.

We hebben de keuken gekocht bij Heleen van I-KOOK Hattem, zij heeft verstand van zaken, is technisch, denkt goed mee, neemt de tijd als je daar bent en zoekt naar goede oplossingen. Wel jammer dat ze het zo druk heeft, het kostte vaak moeite om haar te pakken te krijgen. Wat we ook bijzonder vinden is dat de monteurs (Gerard heeft de keuken uiteindelijk mooi opgeleverd) aangestuurd worden door iemand in Spanje. Kortom, wij kunnen I-KOOK Hattem (Heleen) aanbevelen maar denk zelf ook goed na in de voorbereidingsfase.

Bedankt voor het schrijven van jullie review en complimenten. Op dit moment ben ik bezig met de boiler en daar zullen jullie spoedig iets van horen. Gelukkig is (bijna) alles opgelost en kunnen jullie hopelijk genieten van jullie prachtige keuken!

Petra
Hattem
22-08-2021

“Het resultaat is zo mooi.”

Mijn nieuwe keuken is fantastisch en geweldig ruim! Heleen heeft me goed geholpen en meegedacht om zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Het was puzzelen omdat dit geïntegreerd moest worden in een deel van de bestaande keuken. Maar het resultaat is zo mooi!

Bron: Qasa

Het eindresultaat is prachtig, kleurrijk en de keuken past perfect in je woning. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.