uit 2 klantervaringen
Hattem
Allen Gibson
Amsterdam
17-07-2021

“Teleurstellend.”

Wat een teleurstellende en frustrerende ervaring bij I-KOOK Amsterdam. Ruim vier maanden na betaling hebben we nog steeds geen zicht op een complete keuken. Enkele hoogtepunten: verwarring over het ontwerp (de monteurs hadden drie versies meegekregen en moesten mij vragen hoe de keuken eruit zou komen te zien). Logistieke blunders en gebrekkige leveringen (b.v. de koelkast/diepvries staat al maanden in de gang stof te vergaren omdat het te laat werd geleverd om aangesloten/ingebouwd te worden tijdens nota bene de derde ronde van installatiewerkzaamheden – hetzelfde geldt o.a. voor de plinten). Selectief en/of niet reageren op klachten/meldingen (wij zitten nog steeds met een beschadigde wasbak, waarvan vervanging beloofd is maar uitblijft). Er is geen enkele betuiging van spijt of verantwoordelijkheid geweest vanuit de winkel, behalve vage beloften van een ‘service afspraak’ (een rare eufemisme dat hier betekent correct leveren van de keuken waarvoor je al lang betaald hebt). Een keuken is een van de duurste aankopen die je in je leven doet en je verwacht op z’n minst respect, betrokkenheid en service vanuit een keukenleverancier, zeker omdat je een flink bedrag vooraf moet betalen in het vertrouwen dat de winkel gaat leveren zoals beloofd. In mijn geval is dat niet gebeurd en ik heb geen idee of ze dat gaan herstellen. De monteurs hebben heel goed hun best gedaan maar als de keukenzaak alle nodige materiaal niet levert dan kunnen ze ook geen wonderen verrichten. Ik ben helaas nu gedwongen om juridisch advies in te winnen. Geen aanrader dus.

 

 

Eelco Brand

Allereerst mijn excuses voor jullie ervaring. Het heeft inderdaad langer geduurd dan u van ons zou mogen verwachten, uitermate vervelend. Ik zorg voor een gepaste oplossing en wens u heel veel plezier met uw keuken.

Familie Sefcik
Hoef en Haag
24-01-2020

“Dat maak je tegenwoordig maar weinig mee.”

Ben zeer tevreden over de keuken, een zeer ervaren monteur. Echt netjes en beschaaft, dat maak je tegenwoordig maar weinig mee.

 

Eelco Brand

Bedankt voor jullie reactie! Veel plezier met jullie prachtige keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.