uit 57 klantervaringen
Hattem
"Ik ben in het bezit van een meedenkend vermogen en vind het belangrijk goed te luisteren naar jouw wensen. Het ontwerp moet technisch kloppen en ik geef je graag praktische tips. Als jij met een grote glimlach de showroom verlaat, ben ik ook tevreden."
Koos
Apeldoorn
10-08-2023

“We konden alles rustig laten bezinken, controleren en eventueel aanpassen.”

Dit is een keukenzaak die luistert naar de klanten en niet gaat voor snelle verkoop. Wij zijn zeer goed geïnformeerd over alle mogelijkheden, materialen, kleuren en apparatuur. Nadat we onze globale wensen hadden verteld, heeft Heleen er een ontwerp van gemaakt waar wij samen met haar al onze verdere wensen/ideeën in hebben kunnen verwerken. Daarna konden we thuis alles rustig laten bezinken en controleren en eventueel nog wat aanpassen. Als alles naar wens was konden we bellen voor de definitieve bestelling. Ook de levering en de plaatsing is prima verlopen. Alles zat er, waarschijnlijk door het transport, een krasje op één kast. Na één telefoontje met Heleen is er een nieuwe kast besteld en die is heel snel geleverd en netjes geplaatst. Wij zijn heel tevreden met het advies en de service van I-KOOK en in het bijzonder met Heleen.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Hi Koos, wat leuk om je positieve reactie te lezen! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het ontwerp en de service. Daar doen we ons best voor!

Nancy
Elburg
28-07-2023

“Super blij met onze nieuwe keuken.”

Super blij met onze nieuwe keuken. Heleen is top. Ze denkt met je mee, geeft goede adviezen, ze heeft ons goed geholpen. Ook een pluim voor de installateurs. Alles ziet er tip top uit.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Leuk om te horen dat je tevreden bent, Nancy. Veel kookplezier!

Familie Kommer
Hattem
30-06-2023

“We zijn erg blij!”

We zijn erg blij! De keuken is perfect geplaatst en we zijn heel erg fijn geholpen met het uitzoeken en advies van alles. Hier voor onze dank.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie blij zijn met de service, en natuurlijk de keuken. Geniet ervan!

Gerrit Koers
Hattem
11-05-2023

“Heleen maakt een ontwerp waar al je wensen in verwerkt zijn, tot in het kleinste detail.”

Wij hebben een keuken gekocht bij I-KOOK Hattem. Vanaf binnenkomst was het prettig, gewoon rustig rondkijken zonder dat er iemand rond je heen loopt en ongevraagd alles gaat uitleggen en je bij de uitgang probeert weg te houden. Heleen neemt ook alle tijd voor je om dingen uit te leggen, maar luisterde ook naar je. Ook in het ontwerp maakt Heleen meerdere tekeningen, geeft ze goed en duidelijk aan wat wel en niet kan, en zoekt ook naar oplossingen om een keuken te ontwerpen waar al je wensen in verwerkt zijn, tot werkelijk in de kleinste details. Ook na plaatsing is er contact of alles naar wens is. Heleen heeft ons binnen het budget een droomkeuken geleverd. Een zeer prettig en vakkundig iemand.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor jouw positieve woorden, Gerrit! We hebben leuk contact gehad en dat heeft geresulteerd in deze prachtige keuken. Geniet ervan!

Herman
Hattem
05-04-2023

“Ook m.b.t. de maatvoering, wat heel kritisch was, is goed meegedacht.”

We zijn goed geholpen en er zijn goede en praktische oplossingen bedacht voor onze nieuwe keuken. Ook met betrekking tot de maatvoering, wat heel kritisch was, is goed meegedacht door Heleen van I-KOOK Hattem. Het verschil met de oude keuken is aanzienlijk. Ik heb daar een foto van toegevoegd.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Geniet van deze rustige, ruime keuken die perfect past bij de rest van het interieur. Prachtig eindresultaat!

10-03-2022

“We kregen er alle tijd voor.”

We zijn tevreden met de hulp die wij kregen met het uitzoeken van de keuken en apparatuur, dat was voor mij nog niet zo makkelijk, want er is zoveel te kiezen. We kregen er alle tijd voor en konden altijd even langskomen.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat we je zo goed hebben mogen begeleiden.

Willie & Harry Bolt
Deventer
20-01-2022

“Alweer op een prettige wijze geholpen.”

Op een prettige wijze hebben wij voor de tweede keer een keuken aangeschaft bij I-KOOK in Hattem.

Dit ging op een wijze zoals het hoort. Geen opdringerige manier van verkoop maar op een heldere manier met een juiste uitleg. Ook de service was uitstekend. Ook de hulp bij het installeren wat ik zelf heb gedaan.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor het schrijven van jullie review, leuk dat we jullie alweer mochten begeleiden naar een prachtige keuken. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Ronald Varenbrink
Olst
12-11-2021

“Goede service.”

Wij hebben een keuken gekocht bij I-KOOK Hattem. We zijn echt super tevreden, snelle levering, goede service en geleverd en geplaatst hoe wij het wilden. Bedankt Helene.

Bron: Qasa

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Het eindresultaat is prachtig en past goed in jullie woning. De keuze om het werkblad door te verwerken op de wand geeft een mooie strakke afwerking, dit detail maakt de keuken helemaal af. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar deze prachtige keuken en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Zohlandt
Wijhe
24-09-2021

“Alles opgelost en inmiddels zeer tevreden.”

Wij kochten onze keuken eind 2020 in Hattem, en we zijn inmiddels zeer tevreden met de keuken die in mei is geplaatst. Omdat wij niet zo ervaren zijn in het kopen van keukens is het wellicht een tip voor I-KOOK om niet alleen naar de keuken sec te kijken maar ook naar het hele voortraject, dus de voorbereiding van de keukenruimte voordat die geplaatst wordt. Omdat wij daarvoor met een aparte aannemer werkten viel dat proces buiten het zicht van I-KOOK, wat de nodige problemen gaf bij installatie van de keuken, omdat er een aantal zaken niet pasten. Ook bijzonder is dat het kastje onder de spoelbak wordt opgeleverd zonder gemonteerde achterwand waardoor je tegen de muur aan kijkt. Alles is gelukkig opgelost nu op een paar kleine dingen na. Zo wachten we nog op antwoord van de boilerleverancier (Inventum) over de montagemogelijkheden en we wachten nog op de nalevering van de houten besteklades.

We hebben de keuken gekocht bij Heleen van I-KOOK Hattem, zij heeft verstand van zaken, is technisch, denkt goed mee, neemt de tijd als je daar bent en zoekt naar goede oplossingen. Wel jammer dat ze het zo druk heeft, het kostte vaak moeite om haar te pakken te krijgen. Wat we ook bijzonder vinden is dat de monteurs (Gerard heeft de keuken uiteindelijk mooi opgeleverd) aangestuurd worden door iemand in Spanje. Kortom, wij kunnen I-KOOK Hattem (Heleen) aanbevelen maar denk zelf ook goed na in de voorbereidingsfase.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor het schrijven van jullie review en complimenten. Op dit moment ben ik bezig met de boiler en daar zullen jullie spoedig iets van horen. Gelukkig is (bijna) alles opgelost en kunnen jullie hopelijk genieten van jullie prachtige keuken!

Petra
Hattem
22-08-2021

“Het resultaat is zo mooi.”

Mijn nieuwe keuken is fantastisch en geweldig ruim! Heleen heeft me goed geholpen en meegedacht om zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Het was puzzelen omdat dit geïntegreerd moest worden in een deel van de bestaande keuken. Maar het resultaat is zo mooi!

Bron: Qasa

Heleen van Nuil
Keukencoach

Het eindresultaat is prachtig, kleurrijk en de keuken past perfect in je woning. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe.

Vera Wagenaar
Epe
23-07-2021

“We bevelen dit bij iedereen aan!”

Super geholpen door Heleen! Ze kwam zelfs thuis bij ons checken en meedenken! Enorm blij met eindresultaat en bevelen dit bij iedereen die maar horen wil aan!!!

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling. Het eindresultaat is prachtig geworden, leuk dat ik jullie hierbij mocht begeleiden, geniet ervan!

Dhr. Zilverberg
Zuidwolde
24-12-2020

“We moesten even wachten op een plintje, maar de service was goed.”

Na twee afspraken hebben we onze keuken uitgezocht.
Service was goed maar wel jammer dat we een poos op een plintje moesten wachten. Maar uiteindelijk wel gekregen.

M.A Huijberts
Hattem
18-12-2020

“Uitstekend geholpen.”

Heel tevreden. Mijn collega heeft inmiddels ook een keuken gekocht bij I-KOOK.

Familie Hogeveen
Zwolle
15-11-2020

“Wij raden I-KOOK echt aan.”

Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Wij zijn zeer goed geholpen door Heleen. Ze denkt ook echt met je mee. Wij raden I-KOOK echt aan.

Liesbeth & Herbert
Epe
28-07-2020

“Onze keukencoach dacht goed met ons mee, een echte vakvrouw.”

Wij zijn zeer professioneel en goed geholpen door Heleen van Nuil. Zij is plezierig in de omgang, denkt met je mee en is een vakvrouw.

Ook bij de inspectie voor het plaatsen was zij adequaat en zag zij nog dat er een aansluiting gecorrigeerd moest worden.

Ook de plaatsing en installatie was professioneel en goed. Het is echt onze droomkeuken geworden.

Kortom, een uitstekende ervaring waardoor wij I-KOOK en met name Heleen van harte aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden

Heleen van Nuil
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie reactie en complimenten! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige zwarte keuken! Een droomkeuken is het zeker....Geniet ervan!

Familie Rijssen
Hattem
09-06-2020

“Alles perfect op tijd afgeleverd, gemonteerd en geïnstalleerd.”

De Keuken is geworden zoals wij gehoopt hadden. Dankzij de hulp en het geduld van Heleen. Ondanks Corona tijd alles perfect op tijd afgeleverd, gemonteerd en geïnstalleerd. Wij zijn super content met onze nieuwe keuken! I-KOOK Hattem bedankt!

 

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor jullie positieve review! In deze tijd is alles inderdaad wat anders, maar gelukkig hebben we samen iets prachtigs neergezet. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken!

A.J. Hogeveen
Zwolle
02-06-2020

“Ik kan iedereen aanraden om daar een keuken te kopen.

Wij zijn heel erg tevreden over I-KOOK Hattem. Heleen neemt alle tijd voor je en geeft goede adviezen en denkt met je mee. Ik kan iedereen aanraden om daar een keuken te kopen gezien de prijzen en de goede service. Top Heleen

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met de realisatie van deze prachtige keuken! Geniet ervan!

Familie Tieleman
Deventer
23-04-2020

“Aanpassingen die we later nog bedachten konden moeiteloos worden doorgevoerd.”

Heel plezierig geholpen door Heleen. Ook aanpassingen die we later nog bedachten konden moeiteloos worden doorgevoerd. Na enkele maanden zijn we nog steeds heel blij en tevreden met onze keuken.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Ik ben heel blij dat het zo mooi is geworden en hoop dat jullie nog heel lang mogen genieten samen van de de nieuwe keuken.

Familie van Rees
Wapenveld
20-12-2019

“We zijn erg tevreden met de nieuwe keuken, super bedankt!”

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie!

H. Schrijver
Zwolle
04-12-2019

Prettig geholpen, goed meegedacht met onze wensen !

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie!

J. van Norel
Kampen
20-11-2019

“Fantastische geholpen.”

We zijn erg goed geholpen door Heleen en zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor je reactie!

E. Boonstra
Hardewijk
25-10-2019

“Geweldig vakmanschap van Heleen Wever!”

Een geweldige vakmanschap van Heleen Wever en prettige samen werking en een zeer prettig ontvangst, zijn wij zeer content met de hele mooie keuken. KLASSE!!

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, en heel fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Marjan
Wezep
25-10-2019

“Deskundig en klantgericht advies.”

Deskundig en klantgericht advies! Alle afspraken nagekomen. Wij genieten van de keuken. Gaan bij een volgende keuken zeker bij I-KOOK  langs.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en tot de volgende.. :)

Rik en Bernet
Hattem
03-10-2019

“Wij zijn uitstekend geholpen “

Wij zijn uitstekend geholpen bij i-kook in Hattem.  Er werd heel goed mee gedacht in zowel de winkel als door de monteur.
Wij zullen i-kook zeker aanraden.

 

Jacqueline
Hattem
10-09-2019

“Dankjewel voor je hulp bij het hele traject!”

 

 

Albert & Sandra
Hattem
03-09-2019

“We hebben een topkeuken gekregen voor een goede prijs.”

We zijn blij met de geleverde keuken van I-KOOK. Het contact met de keukencoach was helder en duidelijk. Ook hebben we goede adviezen gekregen over de materialen die te gebruiken zijn in de keuken met hun voor- en nadelen, en tips om de indeling zo efficiënt mogelijk te maken. De keukencoach was pro-actief en heeft voor een aantal onderdelen die niet meer leverbaar waren alternatieven gezocht, die perfect bij de keuken passen.

De levering van de keuken was op tijd en volgens afspraak. We hebben de keuken zelf gemonteerd, en met de handleidingen was dat eenvoudig te doen. Alles was aanwezig. Dat hebben we wel eens anders mee gemaakt! Kortom, we hebben een topkeuken gekregen voor een goede prijs.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. Heel veel plezier ermee!

van der Vegt
Zwolle
22-08-2019

“Een keuken naar onze zin.”

Het duurde een tijd voordat de keuken werd geleverd
Maar uiteindelijk hebben wij een keuken naar onze zin

Erik Kersten
Twello
28-06-2019

“Uitstekende advies van Heleen.”

Wij hebben de koop van onze keuken als heel prettig ervaren dankzij het uitstekende advies van Heleen. Niet opdringerig en ze nam de tijd voor ons tijdens de gesprekken over de te kiezen keuken en apparatuur. Ik heb de keuken zelf geplaatst en alles was compleet van kast tot het laatste schroefje hetgeen heeft geresulteerd in een prachtige nieuwe keuken.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Dank voor de leuke reactie en veel plezier met jullie keuken!

Inge Rigter
Zwolle
07-05-2019

“Prachtige keuken voor niet teveel geld.”

Geweldig geholpen door Heleen, dacht goed mee en absoluut niet opdringerig. Prachtige keuken geleverd voor niet teveel geld. Door onze goede ervaring heeft ook mijn broer een keuken gekocht in Hattem bij Heleen.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Het was voor mij ook geweldig om jullie als klant te mogen voorzien van de prachtige keuken. Ons laatste gesprek bij jullie thuis toen ik onverwachts op de stoep stond voor een bakje koffie en het bewonderen van de keuken, je hebt er een prachtig geheel van gemaakt. Tot snel!

Marjolein
Hattem
06-05-2019

“Alles is erg goed gegaan.”

Fijne monteur. Super blij met mijn keuken. Bijgaand het resultaat. Hartelijk dank voor de fijne zaken.

Herma
Hattem
10-03-2019

“Super blij met onze nieuwe keuken!” 

We zijn uitstekend geholpen door Heleen en heel erg blij met het eindresultaat!

Van der Kolk
Hattem
13-02-2019

“Een hele goede ervaring.”

Een hele goede ervaring…een verkoopster die er echt verstand van heeft!!!

Heleen van Nuil
Keukencoach

Het was mij ook een waar genoegen en hoop dat jullie inmiddels in de nieuwe woning zijn gevestigd. Wat ik al had gezien was al prachtig, ik kom snel een bakje koffie halen om het geheel te bekijken. Na alle inspanning wordt het nu tijd om ervan te gaan genieten toch?

Inge Rigter
Zwolle
05-02-2019

“We werden totaal niet onder druk gezet om te beslissen!”

Wij zijn bij I-KOOK in Hattem geweest en geweldig geholpen door Heleen. Ze dacht goed mee en nam alle tijd voor ons. Wij vonden het allerfijnste dat er totaal geen druk werd uitgeoefend.  We hebben gekozen voor zelf-montage waarbij we ook nog eens alle ondersteuning kregen van Heleen. Onze dikke complimenten!

We hebben de keuken inmiddels helemaal klaar en zijn er iedere dag zo ontzettend blij mee.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Hi Inge, wat leuk om je positieve reactie te lezen! Fijn dat je zo tevreden bent. Uit onderzoek van de consumentenbond kwam ook dat er bij I-KOOK geen push-verkoop was. Hier zijn wij ontzettend blij mee, want dit staat bij ons hoog in het vaandel. We willen iedereen namelijk alle ruimte geven om de juiste keuzes te maken.

Hoekman
Dedemsvaart
22-01-2019

“Goede voorlichting om tot de droomkeuken te komen.”

Snelle levering en zeer goede service.
Je wordt goed voorgelicht met het zoeken naar de juiste keuken.

W. Tichelaar
Hattemerbroek
04-12-2018

“Een echte aanrader! Vriendelijk, goeie service en betaalbaar!”

Super goeie ervaring, heel vriendelijk personeel en namen ook alle tijd voor je.
super goede service , betaalbare keukens.
ik zou iedereen aanraden om daar een keuken te kopen.
echt een top winkel, nogmaals bedankt voor jullie vriendelijkheid en de goeie service.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Erg bedankt voor jullie reactie welke door u geplaatst op onze website. Daar doen we het uiteindelijk voor en van onze kant hebben wij het ook als zeer prettig ervaren. Nogmaals heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie Ten Hove
Hattemerbroek
25-07-2018

“Alles klopte.”

Wij zijn erg tevreden met onze mooie keuken van I-KOOK, alles klopte en alles ziet er netjes en afgewerkt uit, kortom een dikke 10.

Myrthe Wubs
Zwolle
19-07-2018

“Uitstekende service, met de aankoop, tijdens het plaatsen en ook nog jaren erna.”

Gerrit Griffioen
Meppel
11-03-2018

“Komen afspraken na en kunnen ook snel iets organiseren.”

Ervaring met I-KOOK is goed te noemen. komen afspraken na en kunnen ook snel iets organiseren. dat hebben we erg weten te waarderen.

Verder kan ik een ieder I-KOOK aanbevelen als je snel iets nodig bent tegen redelijke prijzen.

Heleen van Nuil
Keukencoach

We proberen inderdaad snel en flexibel te zijn.

Jan Biesemaat
Hattem
13-02-2018

“We zijn erg blij met de keuken en hoe het allemaal verlopen is.”

Eind september 2017 is bij ons de keuken geplaatst.

Het heeft even geduurd maar onze keuken is eindelijk helemaal af. Het wachten was op de tegels. Maar ze zitten aan de muur en het resultaat mag er zijn.

We zijn erg blij met de keuken en hoe het allemaal verlopen is.

Jan en Janny Bonthuis
Zwolle
06-02-2018

“Geholpen en zeer deskundig geadviseerd door Heleen, een vakvrouw!”

Een prachtige showroom met kwalitatief hoogwaardige keukens.
Geholpen en zeer deskundig geadviseerd door Heleen, een vakvrouw!
Zij denkt met je mee en geeft goede adviezen.
Wat meteen opvalt is niet alleen de klantvriendelijkheid maar er wordt absoluut niets opgedrongen,,,,,,,en wat is dat prettig!
De aftersales is ook dik in orde.
De keuken is bij ons gemonteerd door Alex, een topper!
dus samengevat,,,,,,,laat je adviseren door Heleen en de keuken plaatsen door Alex en je hebt een bingo!

Familie Plaisier
Hattem
19-01-2018

“Wij zijn erg blij.”

Wij zijn erg blij met jou (Heleen) en de keuken en hebben met elkaar de afspraak gemaakt dat een derde keer de keuken ook bij I-KOOK gekocht moet worden.

 

Heleen van Nuil
Keukencoach

Ik zet me graag in voor drie keer is scheepsrecht.

Maureen & Jeroen
Arnhem
12-10-2017

“Goede ervaring met I-KOOK.”

Heleen heeft ons prima geholpen bij het vinden van de juiste keuken. We hebben meerdere gesprekken gehad en nam altijd ruim de tijd voor ons. Vooral fijn dat ze altijd eerlijk is geweest en niet heeft geprobeerd je dingen aan te smeren.
Keuken zit er inmiddels bijna een jaar in en nog zeker naar tevredenheid!

Klein puntje van aandacht:
De plint heeft lang op zich laten wachten. De geleverde plint was niet de juiste hoogte. Er is netjes een nieuwe besteld. Echter duurde dit wel 8/9 weken zo uit mijn hoofd voordat deze er was.
Vriendelijk bedankt!

Heleen van Nuil
Keukencoach

Wat leuk zeg dat jullie op deze manier laten weten dat jullie tevreden zijn. En over die levertijd van de plint: of het 9 weken was weet ik ook niet meer precies maar ik kan me heel goed voorstellen dat je als klant snel het gevoel kan hebben dat zoiets ‘lang’ duurt

Gerlien & Jurjan
Nieuwleusen
19-09-2017

“We zijn er super blij mee!”

Nogmaals bedankt voor het tekenen en meedenken!

Janco
Hattem
09-09-2017

“Keuken is super mooi geworden, super tevreden.”

Vanaf het begin tot het eind is alles super gedaan, de koop ging soepel en makkelijk en goede adviezen. Inmeten en levering ging goed zoals afgesproken. De keuken werd netjes geïnstalleerd en super netjes afgewerkt. Kortom ZEER tevreden. TOP gedaan.

Meneer van den Berge
Deventer
22-08-2017

“Ik raad iedereen aan om bij I-KOOK een keuken te kopen.”

Heel erg goed en vriendelijk geholpen vanaf het begin tot het einde en daarom ook dik tevreden met mijn prachtige keuken, ik raad iedereen aan om bij I-KOOK een keuken te kopen.

H. Grolleman
Heerde
16-08-2017

“Keuken is prima.”

keuken is prima en zijn er tevreden over, zie foto 1 en 2, op foto afzuigkap is te zien, dat de zwarte kap om de buis niet mooi is afgewerkt, scherpe zaagrand is te zien en te voelen, echt een beetje knullig, ik heb zelf de kap er af gehaald en deze glad en strak gevijld en deze zwart gemaakt met een zwarte stift. nu is het goed, Dit had de monteur ook kunnen doen.

vr, groet Henk Grolleman

Martijn van de Beek
Wezep
20-06-2017

“Zeer goed mee gedacht, uiteindelijk een hele mooie keuken gekregen.”

Henny
Heino
20-06-2017

“Prima keuken.”

Prima keuken. Leuk en goed contact en de monteur Alex aardige vent en zeer creatief met meedenken.

F.J. Struyck
Heerde
16-06-2017

“Goede adviezen.”

– Goede adviezen , zowel op technisch en praktisch vlak

– Als er iets is kan je altijd terecht

– komen de afspraken na

– nette afmontage

HJ Jansen
Emmeloord
13-06-2017

“Prettig geholpen.”

Wij zijn erg goed en prettig geholpen door Heleen van Nuil bij het samenstellen en uiteindelijk kopen van onze nieuwe keuken.

Een mooie goede betaalbare keuken geleverd gekregen wij zijn er super blij mee.

Anita Kappert
't Harde
03-02-2017

“Zeer tevreden.”

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij I-KOOK i.v.m. een verhuizing en wederom goed geholpen door Heleen! Zeer tevreden met de manier waarop Heleen wensen kan inpassen in haar bestaande mogelijkheden.

Familie v.d. Berg
Ruinen
11-10-2016

“Goede zaak.”

Goede zaak. Alles goed door genomen wat betreft de mogelijkheden en combinaties. Nette prijs voor een complete keuken. 1 heel klein minpuntje. We kwamen nog 1 handgreep te kort. Zou nabesteld en geleverd worden maar hebben helaas nog steeds geen bericht gehad dat ze hem binnen hadden en dus opgehaald kon worden.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Alles is opgelost en we wensen jullie veel kookplezier.

A. Kappert
't Harde
05-08-2016

“Heleen heeft aan een half woord genoeg en gaat gelijk aan de slag.”

Toen ik wist dat ik ging verhuizen heb ik bij een aantal keukenleveranciers magazines opgevraagd. Alle keukens waren even mooi maar bij geen enkele konden al mijn “wensen” passend gemaakt worden in verhouding tot de lengte van mijn keuken (2.60×1.80). Ik heb toen een bezoek gebracht aan I-KOOK in Hattem en ik ben in gesprek gegaan met Heleen. Wat een verademing! Ze snapte gelijk wat ik waar wilde hebben en hoe deze “wensen” het beste tot hun recht zouden komen. Alles zit erop en eraan, een vaatwasser, een super mooi fornuis, een koelkast een vriezer en een vierkante wasbak en binnen mijn budget!

Heleen heeft aan een half woord genoeg en gaat gelijk aan de slag om tot het beste resultaat te komen. Toen de keuken eenmaal geplaatst zou worden had ik wederom geluk, een vakman, heel nauwkeurig en niet onbelangrijk, heel creatief en vrolijk.

Super bedankt Heleen, mijn droomkeuken is geworden zoals ik hem graag wil hebben, ik ben er zeer blij mee!

K. van der Schuur
Apeldoorn
10-07-2015

Ik had een keuken uitgekozen met hoogglans deuren.
Ik zag dat meneer Ocak iets ingevuld had wat niet leek op hoogglans, dus ik vroeg hem of dat wel goed was.
Nee, dat klopte allemaal, ik hoefde me niet druk te maken.

Maar helaas, het bleek toch mat te zijn toen het werd afgeleverd.

Goed zelf checken eer je iets ondertekent dus!

Heleen van Nuil
Keukencoach

We hebben inderdaad exact geleverd wat we afgesproken hebben, volgens de overeenkomst en de tekeningen. Wij hebben de overeenkomst samen doorgesproken voordat we hebben ondertekend. We begrijpen niet goed waar de miscommunicatie zit in dit geval.

E. van Lohuizen
Utrecht
10-07-2015

‘Ondanks dat bijna alles goed verlopen is beveel ik jullie niet aan.’

Alles was prima. Behalve het feit dat ik kies voor een afzuigkap met koolstoffilter en er dan niet zo’n filter bij zit. Als ik daar dan over bel wordt er doen alsof ik achterlijk ben en wordt er eerst een rekening gestuurd alvorens ik die filters krijg. Ook nog tegen de hoofdprijs. Ik heb ze dus ergens anders gekocht. Ondanks dat bijna alles goed verlopen is beveel ik jullie niet aan.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Standaard worden afzuigkappen zonder koolfilters geleverd, maar altijd met vetfilters. De afvoer gaat dan naar buiten. Misschien hebben we in dit geval tijdens de verkoop niet goed doorgevraagd of je misschien extra koolfilters wilde bijbestellen; jammer! Wij gaan uitzoeken waarom de koolfilters bij ons duurder zijn dan bij onderdelenleveranciers.

Familie Matser
Zwolle
09-07-2015

“Meerdere keren aan tafel gezeten, was geen probleem.”

Prettige service, goed meegedacht in het ontwerp van de keuken. Meerdere keren aan tafel gezeten om zaken te bespreken, was geen probleem. Soms alleen wel lastig een afspraak te plannen ‘buiten kantoortijd’.

Laatste afspraak hebben we als wat minder prettig ervaren, omdat wij toen toch dingen anders wilden (omdat dat ons praktischer was) die I-KOOK liever anders hadden gezien.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie. Jammer dat jullie op één na laatste ervaring met I-KOOK keukens wat minder was. We gaan ervan uit dat jullie laatste ervaring met I-KOOK, het genieten van jullie nieuwe keuken, weer optimaal is!

Wilko & Nienke
Zwolle
09-07-2015

 “We zijn erg blij met het eindresultaat.”

We zijn zeer goed geholpen door Tuncay. Hij dacht goed met ons mee en gaf duidelijke adviezen. Tijdens het zelf monteren liepen we tegen wat vragen aan en deze werden ook zonder problemen telefonisch beantwoord. We zijn erg blij met het eindresultaat.

1 ding: Tijdens de afwezigheid van Tuncay kregen we iemand anders die de zaken afhandelde. Op dat moment had I-KOOK nog de actie dat als je een keuken kocht een messenset kado zou krijgen. Omdat deze niet geleverd was, toch maar eens om gevraagd. Hier kregen we echter een vreemd antwoord op: we hadden al korting gehad op de keuken, dus dan vervalt het messenset. Pardon? Dat is toch normaal in de keukenbranche dat men korting krijgt? Ik denk dat I-KOOK nog een hele voorraad aan messensets heeft liggen dan of ze nooit heeft hoeven inkopen.

Heleen van Nuil
Keukencoach

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

"Ik ben in het bezit van een meedenkend vermogen en vind het belangrijk goed te luisteren naar jouw wensen. Het ontwerp moet technisch kloppen en ik geef je graag praktische tips. Als jij met een grote glimlach de showroom verlaat, ben ik ook tevreden."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.