Klantervaringen I-KOOK Den Helder

Woonboulevard Den Helder
Ravelijncenter 31
1785 LX Den Helder

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 51 ervaringen
  • 6 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
R van Veen
26-01-2024

“Een dikke tien”

Super geholpen uiteindelijk onze twee zoons ook beide een keuken aangeschaft top advies en meegedacht. Installatie super afgerond en gecheckt door de verkoper voor den helder. Een dikke tien kunnen er een hoop wat van leren.

Bron: Qasa

Leuk om te horen dat jij en je zoons tevreden zijn met de nieuwe keukens. Aarzel niet om nog eens langs te komen voor vragen. Veel kookplezier in de moderne keukens!

Ingrid Heer
19-01-2024

“Een prachtige keuken”

Van het begin tot het eind waren we zeer tevreden over de gang van zaken. Er werd alle tijd genomen om de plannen door te nemen en er werd met ons mee gedacht over de tijdsdruk. De levering van de keuken verliep soepel en het plaatsen van de keuken is tot zeer grote tevredenheid gebeurd. Er werd zelfs mee gedacht en advies gegeven over een paar aanpassingen die wij nog zelf nog zouden doen en tot mijn grote verbazing werd de dag erna alle overgebleven verpakkingen en werkafval ook nog eens netjes opgehaald. De plaats werd ook nog eens heel netjes opgeleverd en wij zijn super blij met het resultaat. Als ik meer dan een 10 kon geven, dan zou ik dat zeker doen. Ik zal jullie dan ook zeer zeker aanbevelen. Vriendelijk dank voor alles en ik kom zeker nog eens terug voor een ander object.

Bron: Qasa

Dank je wel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je zeer tevreden bent met onze service van begin tot eind. Het is een mooi proces geweest, met eindresultaat een prachtige moderne keuken. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Stefan Schwartz
Den Helder
13-12-2023

“De keuken ziet er puik uit!”

Top winkel, goed geadviseerd door Nick & Rawish. De monteurs Remy & Leen hebben vakwerk geleverd. Keuken ziet er puik uit.

Bron: Qasa

Beste Stefan, geweldig om te horen dat je tevreden bent met de prachtige moderne zwarte hoekkeuken. De combinatie van zwarte fronten met het marmer werkblad is helemaal volgens de laatste keukentrends! Ook fijn om te weten dat Remy en Leen vakwerk hebben geleverd! Bij I-KOOK Den Helder streven we naar topkwaliteit en tevreden klanten. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en geniet van je stijlvolle nieuwe keuken!

Paula en Leo Dekker
Den Helder
31-10-2023

“Een prima ervaring”

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en hebben verschillende zaken bezocht. Uiteindelijk liepen we binnen bij I-KOOK en daar zagen we al snel een keuken die we verder wilden bekijken. De medewerker van het bedrijf, Rawish Nanden, liet ons rustig alles bekijken. Toen wij aangaven echt geïnteresseerd te zijn heeft hij ons verder vakkundig en rustig geïnformeerd. met alle informatie naar huis en na een korte bedenktijd hebben we besloten de keuken te gaan bestellen. Ook hier werden we weer prima en niet opdringerig geholpen door Rawish. De levering van de keuken verliep voorspoedig en werd keurig op tijd door een kranige vrouw met grote vrachtwagen gebracht. De montage werd zoals gepland gestart op een maandagochtend. Twee mannen kwamen met hun gereedschap keurig op tijd aan en na een rondje voorstellen werd het plan besproken. Sander en Leen, beiden uit Den Helder, waren zeer vriendelijk en hebben de klus erg netjes geklaard. Regelmatig koffie deed wonderen bij de twee. de dinsdagochtend werd nog gebruikt om de keuken echt af te maken en na een eindcontrole door Nick, een andere keukencoach werd onze nieuwe keuken vrijgegeven voor gebruik. Alle verpakkingsmaterialen werden keurig, volgens afspraak, door een ander bedrijf opgehaald.Een hele mooie keuken en prima ervaring met I-KOOK rijker dus. Heren van I-KOOK Den Helder, hartelijk dank!

Bron: Qasa

Fijn dat jullie zo'n goed ervaring hebben! Ik heb jullie met veel plezier geholpen. Geniet van de nieuwe keuken!

Fam. Wezelman
Den Helder
17-10-2023

“Gewoon een goede vriendelijke en eerlijke ervaring”

Wij hebben een U-keuken gekocht bij I-KOOK Den Helder, van advies, vrijblijvende gesprekken, eerlijke verkoper, goede prijzen tot inmeten, leveren, montage en nazorg helemaal Perfect (ja inderdaad met de hoofdletter P). Gewoon een goede vriendelijke en eerlijke ervaring van begin tot eind. Dank jullie wel team Den Helder!

Bron: Qasa

Van zulke reviews worden wij blij! Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn. Team Den Helder wenst jullie veel geluk en kookplezier in de nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Hilda Koomen
Den Helder
11-10-2023

“Geweldig!”

Met uitzoeken keuken was ik al zeer tevreden over de service. Nu nog meer want ik had een fantastische keukenzetter Sander. Zijn werkwijze, advies samenspraak was geweldig!

Bron: Qasa

Fijn dat je zo tevreden bent over het proces en over de montage. Ik wens je veel kookplezier toe!

Gerard Otten
Den Helder
29-09-2023

“Chapeau voor deze zaak”

We hebben in overleg met Nick een geweldige keuken geleverd gekregen. Via Nick heeft Aannemersbedrijf Alex Leek alle benodigde aansluitingen gerealiseerd. Binnen 4 weken is de keuken afgeleverd en vakkundig gemonteerd door een fantastische vakman Sander die meedenkt en geweldig werk geleverd heeft. Zelfs het afval werd de volgende dag keurig netjes opgehaald. Chapeau voor deze zaak met hun klantvriendelijke service en hun geweldige naservice.

Bron: Qasa

Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!

Sjaak Kapitein
Den Helder
26-07-2023

“Ondanks mijn sceptische instelling en reactie, raakte Rawish niet van de wijs. Hij wist mij te enthousiasmeren.”

Persoonlijk vond ik een keuken kopen geld verspilling maar waren we wel toe aan een nieuwe keuken. In de winkel werden we netjes ontvangen door Rawish en ondanks mijn sceptische instelling en reactie, raakte hij niet van de wijs en wist hij ook mij te enthousiasmeren. Rawish had goed kennis van zijn producten en uiteindelijk hadden we de keuken samengesteld waar op de eerste grafische tekening op de computer gemaakt kon worden. Nadat ik en mijn echtgenote besloten hadden met I-KOOK door te gaan, werden we weer uitgenodigd om wederom te gaan kijken naar de samenstelling van de keuken. Zo een tweede keer terugkomen om de keuken te bespreken was erg waardevol omdat er uiteindelijk best wel wat details waren die we toch anders wilden hebben. Na dit tweede gesprek afspraak gemaakt voor het plaatsen van de keuken. De dag van plaatsing was (ik meen) Sander onze monteur, en later aangevuld door Remy. Over deze monteurs kan ik heel kort zijn: Wat een vaklui! Wat ik ook erg waardeerde was de eerlijkheid naar mij als klant. Er waren namelijk een paar details naar voren gekomen welke door de eerlijke, en tijdige, communicatie en iom de filiaal leider, gezocht naar de juiste oplossing. Alles is nu naar tevredenheid opgelost en resultaat is een goed geplaatste keuken die nog mooier was dan wat op tekening te zien was. Dank hiervoor I-KOOK

Bron: Qasa

Ik hou wel van een uitdaging, Sjaak! Het geeft me een goed gevoel dat je ervoor hebt gekozen om samen met mij een keukenontwerp te maken. Bedankt voor het vertrouwen en ik wens jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

José Piët
Den Helder
26-07-2023

“Nick begreep precies wat ik zocht en liet meteen zien wat ik wilde.”

Een dikke tien voor I-KOOK Den Helder. Binnen een kwartier had ik een prachtige keuken uitgezocht. Snel, maar dat kwam doordat Nick precies begreep wat ik zocht en mij meteen liet zien wat ik wilde. Daarnaast kwam hij met hele goede adviezen. Monteur Sander kwam de eerste dag alleen, was de rust zelve en werkte heel netjes en precies, en dat was echt een verademing na weken van stressvolle verbouwingen. De tweede dag kwam keukendokter Remy helpen en ik begrijp zijn bijnaam nu helemaal. Wat een creatieve vakman! Ik had een hele lastige plek in de keuken waarvan ik dacht dat het onmogelijk zou zijn om dat mooi en passend te krijgen maar Remy fixte het gewoon! Wat een geweldig team en wat een service! Het afval en verpakkingsmateriaal werd ook nog eens keurig opgehaald. Zoek je een prachtige keuken, ouderwets goede service en echte vakmensen dan moet je echt naar I-KOOK in Den Helder. Bedankt mannen, ik ben dolblij met mijn nieuwe keuken!

Bron: Qasa 

Superleuk om te horen, José! Wij zijn erg blij met onze vakmonteurs die ook bij jou thuis weer perfect werk hebben geleverd. De keuken staat prachtig in de ruimte!

Dominic Arenas
Den Helder
26-07-2023

“Nick is een aardige verkoper en dacht heel fijn mee!”

Nieuwe keuken gekocht bij verkoper Nick Joor. Super blij met de geleverde service en onze mooie nieuwe keuken. Nick is een hele aardige verkoper en dacht heel fijn mee! De monteurs hebben tevens uitstekend werk geleverd. Kortom super tevreden! Hartelijk dank aan Nick Joor en de monteurs Remy en Sander van I-KOOK!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie reactie! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. Ik vond het leuk en gezellig dat ik jullie mocht helpen! De keuken is prachtig, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.