uit 11 klantervaringen
Den Helder
"Mijn werk geeft mij heel veel energie, doordat ik veel met mensen bezig ben. Het proces van adviseren tot verkoop van het product stemt niet alleen mijzelf, maar ook de klant tot tevredenheid. Dat is wat voorop staat."
André en Ilse
12-04-2024

“Meer dan tevreden”

Wat zijn wij goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Rawish nam alle tijd om alle mogelijkheden door te nemen. Wisselen van alle opties was zeker mogelijk. Alles was perfect ingemeten door Nick en super gemonteerd door Sander! Meer dan tevreden!

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Wat leuk om deze positieve woorden te lezen! Veel plezier met koken en geniet van jullie nieuwe keuken!"

05-04-2024

“Onze keuken is een plaatje”

We hadden zelf onze keuken al ontworpen en zijn toen bij een aantal keukenzaken geweest om onze plannen voor te leggen en uit te laten rekenen. Bij de meeste zaken vroegen ze eerst naar ons budget en kregen we dan te horen dat wij niet konden krijgen wat we wilden hebben, zonder in te leveren op kwaliteit of samenstelling. Een keuken moet minstens 15 jaar meegaan en dan wil je niet denken: jammer, had ik het maar anders kunnen doen. We waren niet bekend in Den Helder en kwamen via via bij I-KOOK terecht. Daar was de werkwijze heel anders. We voelden ons meteen op ons gemak bij onze keukencoach Rawish. Hij heeft eerst goed naar onze wensen geluisterd. Dit in beeld gebracht en berekend. Deze berekening paste in ons budget en er was zelfs ruimte voor wat extra dingen. We hoefden geen aanbetaling te doen, zouden door het gehele traject begeleid worden en als we vragen hadden, dan werd daar tijd voor gemaakt. De keuze was dus gauw gemaakt en daar hebben we absoluut geen spijt van. Alles is, zoals Rawish beloofd had, tot in de puntjes verzorgd zowel voor, tijdens als na het plaatsen van de keuken. Onze keuken is mede dankzij de vakkundige monteurs een plaatje geworden. We hopen er nog vele jaren kookplezier van te hebben.

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Het is geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. De witte keuken met het houten keukenblad ziet er prachtig uit. Het heeft een mooie combinatie van een klassieke, maar ook moderne keuken! Bedankt voor het vertrouwen en veel kookplezier in jullie prachtige hoekkeuken!

Ashwin Voskuil
29-03-2024

“Erg tevreden”

Een super mooie keuken mogen ontvangen waarbij alles tot in de puntjes goed geregeld was. Vakkundige monteur, het afval werd netjes meegenomen en op het einde loop je samen de keuken na. Erg tevreden!

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met ons en met de nieuwe keuken! De witte U-keuken ziet er prachtig en modern uit, zeker in combinatie met jullie vloer! Goed uitgekozen!

Ingrid Heer
19-01-2024

“Een prachtige keuken”

Van het begin tot het eind waren we zeer tevreden over de gang van zaken. Er werd alle tijd genomen om de plannen door te nemen en er werd met ons mee gedacht over de tijdsdruk. De levering van de keuken verliep soepel en het plaatsen van de keuken is tot zeer grote tevredenheid gebeurd. Er werd zelfs mee gedacht en advies gegeven over een paar aanpassingen die wij nog zelf nog zouden doen en tot mijn grote verbazing werd de dag erna alle overgebleven verpakkingen en werkafval ook nog eens netjes opgehaald. De plaats werd ook nog eens heel netjes opgeleverd en wij zijn super blij met het resultaat. Als ik meer dan een 10 kon geven, dan zou ik dat zeker doen. Ik zal jullie dan ook zeer zeker aanbevelen. Vriendelijk dank voor alles en ik kom zeker nog eens terug voor een ander object.

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Dank je wel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je zeer tevreden bent met onze service van begin tot eind. Het is een mooi proces geweest, met eindresultaat een prachtige moderne keuken. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Paula en Leo Dekker
Den Helder
31-10-2023

“Een prima ervaring”

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en hebben verschillende zaken bezocht. Uiteindelijk liepen we binnen bij I-KOOK en daar zagen we al snel een keuken die we verder wilden bekijken. De medewerker van het bedrijf, Rawish Nanden, liet ons rustig alles bekijken. Toen wij aangaven echt geïnteresseerd te zijn heeft hij ons verder vakkundig en rustig geïnformeerd. met alle informatie naar huis en na een korte bedenktijd hebben we besloten de keuken te gaan bestellen. Ook hier werden we weer prima en niet opdringerig geholpen door Rawish. De levering van de keuken verliep voorspoedig en werd keurig op tijd door een kranige vrouw met grote vrachtwagen gebracht. De montage werd zoals gepland gestart op een maandagochtend. Twee mannen kwamen met hun gereedschap keurig op tijd aan en na een rondje voorstellen werd het plan besproken. Sander en Leen, beiden uit Den Helder, waren zeer vriendelijk en hebben de klus erg netjes geklaard. Regelmatig koffie deed wonderen bij de twee. de dinsdagochtend werd nog gebruikt om de keuken echt af te maken en na een eindcontrole door Nick, een andere keukencoach werd onze nieuwe keuken vrijgegeven voor gebruik. Alle verpakkingsmaterialen werden keurig, volgens afspraak, door een ander bedrijf opgehaald.Een hele mooie keuken en prima ervaring met I-KOOK rijker dus. Heren van I-KOOK Den Helder, hartelijk dank!

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Fijn dat jullie zo'n goed ervaring hebben! Ik heb jullie met veel plezier geholpen. Geniet van de nieuwe keuken!

Hilda Koomen
Den Helder
11-10-2023

“Geweldig!”

Met uitzoeken keuken was ik al zeer tevreden over de service. Nu nog meer want ik had een fantastische keukenzetter Sander. Zijn werkwijze, advies samenspraak was geweldig!

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent over het proces en over de montage. Ik wens je veel kookplezier toe!

Sjaak Kapitein
Den Helder
26-07-2023

“Ondanks mijn sceptische instelling en reactie, raakte Rawish niet van de wijs. Hij wist mij te enthousiasmeren.”

Persoonlijk vond ik een keuken kopen geld verspilling maar waren we wel toe aan een nieuwe keuken. In de winkel werden we netjes ontvangen door Rawish en ondanks mijn sceptische instelling en reactie, raakte hij niet van de wijs en wist hij ook mij te enthousiasmeren. Rawish had goed kennis van zijn producten en uiteindelijk hadden we de keuken samengesteld waar op de eerste grafische tekening op de computer gemaakt kon worden. Nadat ik en mijn echtgenote besloten hadden met I-KOOK door te gaan, werden we weer uitgenodigd om wederom te gaan kijken naar de samenstelling van de keuken. Zo een tweede keer terugkomen om de keuken te bespreken was erg waardevol omdat er uiteindelijk best wel wat details waren die we toch anders wilden hebben. Na dit tweede gesprek afspraak gemaakt voor het plaatsen van de keuken. De dag van plaatsing was (ik meen) Sander onze monteur, en later aangevuld door Remy. Over deze monteurs kan ik heel kort zijn: Wat een vaklui! Wat ik ook erg waardeerde was de eerlijkheid naar mij als klant. Er waren namelijk een paar details naar voren gekomen welke door de eerlijke, en tijdige, communicatie en iom de filiaal leider, gezocht naar de juiste oplossing. Alles is nu naar tevredenheid opgelost en resultaat is een goed geplaatste keuken die nog mooier was dan wat op tekening te zien was. Dank hiervoor I-KOOK

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Ik hou wel van een uitdaging, Sjaak! Het geeft me een goed gevoel dat je ervoor hebt gekozen om samen met mij een keukenontwerp te maken. Bedankt voor het vertrouwen en ik wens jullie veel plezier van de nieuwe keuken!

Erik & Jill Stroes
Den Helder
16-05-2023

“Droomkeuken.”

Mijn vrouw en ik kwamen voor een nieuwe keuken en werden direct professioneel geholpen door Rawish en Jason, waarbij wij onze droomkeuken hebben kunnen samenstellen. We hoefden maar een paar maandjes te wachten voor de montage. Het tussentijdse contact tussen I-KOOK en de leveranciers verliep elke keer meer na tevreden en werd de keuken in de ochtend van montage geleverd. De montage werd gedaan door Sander en Leen. Twee super ervaren en aardige mannen die weten wat ze doen. Hun precieze en oog voor detail heeft geresulteerd dat wij nu onze droomkeuken wat in het echt nog vele malen mooier is in onze woning hebben staan. Je betaald toch een hoop geld en dan is het altijd maar de vraag hoe deze er in het echt uitziet, maar niets meer dan lof voor I-KOOK en Leen en Sander die onze keuken hebben gemonteerd. Wij zijn hier super blij mee. Chapeau en nogmaals hartelijk dank voor alles wat jullie gedaan hebben.

Bron: Qasa 
Rawish Nanden
Keukencoach

Jason en ik vonden het super leuk om samen jullie droomkeuken samen te stellen. Goed om te horen dat jullie er blij mee zijn. Veel kookplezier!

Jean-Pierre & Sandra van Beek
14-10-2022

“Ontzettend tevreden.”

Toen wij in maart van dit jaar I-KOOK Den Helder binnen stapten werden wij ontzettend goed geholpen door Rawish. Hij luisterde goed naar onze wensen en nam alle mogelijkheden met ons door. Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst en kwam ook Nick op de dag van plaatsing nog even langs om te kijken of alles naar wens verliep. Wij zijn ontzettend tevreden over I-KOOK Den Helder.

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden! Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen, waar jullie nog lang van kunnen genieten. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Marianne van Os
Den Helder
09-06-2022

“Onze verwachtingen zijn overtroffen.”

Wij hebben vorig najaar een keuken uitgekozen bij I-KOOK Den Helder, we werden top geadviseerd door Rawish en hij had hele handige suggesties. Op dat moment woonden wij nog in het buitenland en de keuken was bestemd voor onze woning in Den Helder. Rawish hield ons de afgelopen maanden keurig op de hoogte middels mail en telefoon en ook de tussentijdse aanpassingen werden netjes verwerkt!

Toen onze aannemer het af liet weten, wist Nick gelukkig nog een vakman die ons uit de brand hielp. Na montage werd de keuken gecontroleerd en kregen we een foto van de geplaatste keuken. Ook werd er een licht beschadigd frontje aangetroffen welke meteen nieuw besteld werd.

Onze verwachtingen werden overtroffen toen we bij terugkeer de geplaatste keuken in het echt zagen. Niets dan lof voor het I-KOOK team in Den Helder!

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Dank voor de mooie review, wat leuk om te horen dat we jullie verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Samen hebben we gewerkt aan een uitdagende keuken, die nu prachtig in de woning staat. We wensen jullie veel gezellige en mooie momenten toe.

Ina & Dick
Den Helder
25-11-2021

“Onze complimenten.”

Vanaf het moment dat wij bij I-KOOK Den Helder binnen kwamen, hadden we er vertrouwen in dat we hier onze keuken zouden vinden. Keukencoach Rawish is uiterst deskundig en hielp mee met denken in mogelijkheden en oplossingen. Samen met hem (en keukencoach Nick) hebben we een prachtige keuken samengesteld voor een goede prijs. Precies op de afgesproken dag en tijd werd de keuken geleverd en door monteur Joël heel vakkundig gemonteerd. Ook van hem kregen we weer goede adviezen. Echt klantgericht meedenken. Nu de keuken staat, hebben we besloten welke achterwand en vensterbank we graag zouden willen. Natuurlijk zijn we daar ook weer bij I-KOOK Den Helder heel goed geslaagd. Onze complimenten aan het hele team. De samenwerking was super. Hartelijk dank hiervoor. Ina en Dick

 

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Goed om horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Namens ons team wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

"Mijn werk geeft mij heel veel energie, doordat ik veel met mensen bezig ben. Het proces van adviseren tot verkoop van het product stemt niet alleen mijzelf, maar ook de klant tot tevredenheid. Dat is wat voorop staat."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.