uit 4 klantervaringen
Den Helder
"Mijn werk geeft mij heel veel energie, doordat ik veel met mensen bezig ben. Het proces van adviseren tot verkoop van het product stemt niet alleen mijzelf, maar ook de klant tot tevredenheid. Dat is wat voorop staat."
Erik & Jill Stroes
Den Helder
16-05-2023

“Droomkeuken.”

Mijn vrouw en ik kwamen voor een nieuwe keuken en werden direct professioneel geholpen door Rawish en Jason, waarbij wij onze droomkeuken hebben kunnen samenstellen. We hoefden maar een paar maandjes te wachten voor de montage. Het tussentijdse contact tussen I-KOOK en de leveranciers verliep elke keer meer na tevreden en werd de keuken in de ochtend van montage geleverd. De montage werd gedaan door Sander en Leen. Twee super ervaren en aardige mannen die weten wat ze doen. Hun precieze en oog voor detail heeft geresulteerd dat wij nu onze droomkeuken wat in het echt nog vele malen mooier is in onze woning hebben staan. Je betaald toch een hoop geld en dan is het altijd maar de vraag hoe deze er in het echt uitziet, maar niets meer dan lof voor I-KOOK en Leen en Sander die onze keuken hebben gemonteerd. Wij zijn hier super blij mee. Chapeau en nogmaals hartelijk dank voor alles wat jullie gedaan hebben.

Bron: Qasa 
Rawish Nanden
Keukencoach

Jason en ik vonden het super leuk om samen jullie droomkeuken samen te stellen. Goed om te horen dat jullie er blij mee zijn. Veel kookplezier!

Jean-Pierre & Sandra van Beek
14-10-2022

“Ontzettend tevreden.”

Toen wij in maart van dit jaar I-KOOK Den Helder binnen stapten werden wij ontzettend goed geholpen door Rawish. Hij luisterde goed naar onze wensen en nam alle mogelijkheden met ons door. Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst en kwam ook Nick op de dag van plaatsing nog even langs om te kijken of alles naar wens verliep. Wij zijn ontzettend tevreden over I-KOOK Den Helder.

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden! Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen, waar jullie nog lang van kunnen genieten. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Marianne van Os
Den Helder
09-06-2022

“Onze verwachtingen zijn overtroffen.”

Wij hebben vorig najaar een keuken uitgekozen bij I-KOOK Den Helder, we werden top geadviseerd door Rawish en hij had hele handige suggesties. Op dat moment woonden wij nog in het buitenland en de keuken was bestemd voor onze woning in Den Helder. Rawish hield ons de afgelopen maanden keurig op de hoogte middels mail en telefoon en ook de tussentijdse aanpassingen werden netjes verwerkt!

Toen onze aannemer het af liet weten, wist Nick gelukkig nog een vakman die ons uit de brand hielp. Na montage werd de keuken gecontroleerd en kregen we een foto van de geplaatste keuken. Ook werd er een licht beschadigd frontje aangetroffen welke meteen nieuw besteld werd.

Onze verwachtingen werden overtroffen toen we bij terugkeer de geplaatste keuken in het echt zagen. Niets dan lof voor het I-KOOK team in Den Helder!

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Dank voor de mooie review, wat leuk om te horen dat we jullie verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Samen hebben we gewerkt aan een uitdagende keuken, die nu prachtig in de woning staat. We wensen jullie veel gezellige en mooie momenten toe.

Ina & Dick
Den Helder
25-11-2021

“Onze complimenten.”

Vanaf het moment dat wij bij I-KOOK Den Helder binnen kwamen, hadden we er vertrouwen in dat we hier onze keuken zouden vinden. Keukencoach Rawish is uiterst deskundig en hielp mee met denken in mogelijkheden en oplossingen. Samen met hem (en keukencoach Nick) hebben we een prachtige keuken samengesteld voor een goede prijs. Precies op de afgesproken dag en tijd werd de keuken geleverd en door monteur Joël heel vakkundig gemonteerd. Ook van hem kregen we weer goede adviezen. Echt klantgericht meedenken. Nu de keuken staat, hebben we besloten welke achterwand en vensterbank we graag zouden willen. Natuurlijk zijn we daar ook weer bij I-KOOK Den Helder heel goed geslaagd. Onze complimenten aan het hele team. De samenwerking was super. Hartelijk dank hiervoor. Ina en Dick

 

Bron: Qasa

Rawish Nanden
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Goed om horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Namens ons team wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

"Mijn werk geeft mij heel veel energie, doordat ik veel met mensen bezig ben. Het proces van adviseren tot verkoop van het product stemt niet alleen mijzelf, maar ook de klant tot tevredenheid. Dat is wat voorop staat."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.