Welke keuken handgrepen zijn jouw droomkeuken grepen?

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Ellen van Scheppingen 

Lees de ervaring van: Bob van der Ham 

Lees de ervaring van: Familie Kroeze 

Lees de ervaring van: Familie Stoop

Handgrepen voor keukenkastjes zijn dé eyecatchers in de keuken! Helemaal leuk is dat je de handgrepen naar eigen smaak kunt combineren met kastdeurtjes en lades. Zo creëer je een keuken speciaal voor jou! Zoals in alles, zijn er ook trends in handgrepen keukenkasten, naast prachtige klassiekers die altijd zullen blijven. In dit blog laat ik je genieten van geweldige keuken handgrepen, die de keuken van nu laten schitteren!

I-KOOK keukenplanner

Handgrepen zijn echte blikvangers op de keukendeurtjes. Een losse keukengreep kun je wel mooi vinden, maar je wilt de greep ook graag samen met het kastdeurtje zien. Dit kan perfect in de I-KOOK keukenplanner! Je kunt in de planner steeds wisselen van handgrepen keukenkasten, ook van frontjes natuurlijk. Net zolang tot je helemaal blij en tevreden bent. Ga direct aan de slag met de I-KOOK keukenplanner en zie hoe gemakkelijk het gaat. Succes!

Jouw handgrepen voor keukenkastjes zijn echte sfeermakers!

Moderne keuken met beugel handgrepen keukenkasten, Nobilia keuken Touch 334
Foto: Moderne keuken met beugel handgrepen keukenkasten – Nobilia keuken Touch

Volop handgrepen keukenkasten inspiratie voor jouw nieuwe of bestaande keuken!

Het uitzoeken van handgrepen voor je nieuwe keuken is een feestje, maar je kunt ook je bestaande keuken een mini ‘facelift’ geven met nieuwe keuken handgrepen! Zien je keukendeurtjes er nog goed uit, maar zijn je oud model handgrepen niet meer van deze tijd? Dan is het vervangen van je grepen een leuk keuken renovatie klusje met een héél groot resultaat. Bekijk hieronder de bijzondere keukengrepen van vandaag de dag en wie weet zit jouw favoriet er tussen!

RVS handgrepen voor keukenkastjes

De bekendste handgrepen zijn toch wel de RVS keukengrepen, beschikbaar in allerlei modellen, lengtes, afwerkingen én kleuren. Je hebt een grote keuze: van kleine ringgrepen, komgrepen en beugelgrepen tot lange reling- of stanggrepen. Het roestvrij staal kan glad zijn of bijvoorbeeld geborsteld en één van de vele metaal kleuren, zwart, grijs, goud of rood koper krijgen. Net wat jij het mooist vind bij jouw kastdeurtjes!

Bovenstaande RVS keukengrepen zijn een goed voorbeeld van hoe moderne handgrepen keukenkasten perfect aansluiten bij de sfeervolle strakke design uitstraling van de hele keuken.

Landelijke keuken met knopgrepen, Nobilia keuken Chalet 881
Foto: Landelijke keuken met knopgrepen – Nobilia keuken Chalet

De ovale knop handgreep op bovenstaande foto is een echte landelijke keuken klassieker. Door de afwerking en kleur krijgen de keukenknoppen een elegante eigentijdse look. Het ovale greepje is natuurlijk ook in de kleur zwart, goud en rood koper verkrijgbaar.

Design keuken met reling keuken handgrepen, Nobilia keuken Easytouch 969
Foto: Design keuken met reling keuken handgrepen – Nobilia keuken Easytouch

Zwarte handgrepen voor keukenkastjes

Zwarte handgrepen keukenkasten zijn een hit! Voor iedereen die eens wat anders dan een metaalkleurige greep wil, is een zwarte greep een kans om je keuken meer pit te geven. De stoere zwarte handgreep wordt een grote blikvanger op een andere kleur kastdeurtje. Bij een donkere keuken wordt de zwarte greep haast onzichtbaar en verdwijnt haast in het keukenblok.

Op bovenstaande foto zie je een stoere strakke zwarte reling- of stanggreep in een luxe design keuken. Op hoge kasten en brede keukenladen kun je wel een relinggreep plaatsen tot 110 cm lang!

Industriële keuken met zwarte beugel handgrepen keukenkasten, Nobilia keuken Sylt 851
Foto: Industriële keuken met zwarte beugel handgrepen keukenkasten – Nobilia keuken Sylt

Een hele stoere landelijke keuken met een industrieel uiterlijk kun je bewonderen op bovenstaande foto. De zwarte robuuste beugelgrepen vallen totaal niet op en kunnen tegen een flink stootje!

Bijna onzichtbare handgrepen voor keukenkastjes

Zie je liever zo min mogelijk van je handgrepen keukenkasten, dan zijn greeplijsten de weg te gaan! Kijk op onderstaande foto naar de prachtige grijze semi-greeploze keuken. De greeplijsten vallen weg in het minimalistisch design, maar je hebt toch een lange greep om de kastdeuren en laden mee te openen.

Grijze design keuken semi-greeploos, Nobilia keuken Touch 341
Foto: Grijze design keuken semi-greeploos – Nobilia keuken Touch

Welke keuken handgrepen staan perfect op jouw favoriete kastdeurtjes?

De I-KOOK keukenwinkel is één grote inspiratiebron voor handgrepen keukenkasten! Kom de sfeervolste showroomkeukens bezichtigen en kijk welke handgrepen voor keukenkastjes perfect passen bij jouw kastdeurtjes. Een ervaren keukencoach helpt je graag bij je keuze! Deze keukenspecialist geeft je altijd binnen je budget, een eerlijk advies. Maak direct een afspraak met een keukencoach in je buurt en… kom kijken!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Ellen van Scheppingen 

Lees de ervaring van: Bob van der Ham 

Lees de ervaring van: Familie Kroeze 

Lees de ervaring van: Familie Stoop

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.