Telefoon opladen in de keuken, hoe doe je dat?

APPARATUUR
3 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

De tablet en smartphone zijn echt onderdeel van je keuken geworden. Naast het checken van recepten, bedien je met je telefoon de slimme oven, afzuigkap en vaatwasser op afstand. Hoe ga jij in de keuken jouw telefoon opladen draadloos of via USB? De keukencoach van I-KOOK houdt er alvast rekening mee in het ontwerp van je nieuwe keuken!

Smartphone draadloos opladen

Snoeren en stekkers in de keuken geven een rommelige indruk. Een smartphone draadloos opladen is veel makkelijker. In een slim keukenontwerp is er altijd plaats voor een mooi draadloos oplaadpunt.

Telefoon opladen in de keuken: inbouw EVOline Qi oplader voor draadloos opladen in de keuken
Foto: Volledige inbouw EVOline Qi oplader voor draadloos opladen in de keuken

De draadloze oplader werkt net als de moderne kookplaat met inductietechniek. Het laden van de telefoon start direct nadat je het toestel op het laadpunt legt. Dit gaat met de Qi standaard (klinkt als ‘Chi’) waarvan een groot aantal toestellen van bekende fabrikanten als Apple iPhone, LG, Motorola, Samsung gebruik maken. Speciaal voor de keuken zijn er verschillende inbouw ontwerpen van draadloze Qi laadpunten.

Telefoon opladen in de keuken: Oplader EVOline Square 80 draadloos opladen
Foto: Telefoon draadloos ophalen op keukenblad – Oplader EVOline Square 80

De bovenstaande EVOline Square 80 heeft onder het vierkante laadpunt voor draadloos opladen ook nog een stopcontact, een USB oplader en een gaatje voor een netwerkkabel! Zo houd je altijd verbinding met de buitenwereld. Deze inbouw modellen kunnen prima in een aanrechtblad of kookeiland worden ingepast.

Inbouw stopcontact in keukenblad met USB lader - EVOline Backflip inbouw contactdoos
Foto: Inbouw stopcontact in keukenblad met USB lader – EVOline Backflip inbouw contactdoos

Stopcontact met ingebouwde USB lader voor de smartphone

De keuken is dé plek waar je samen bent met de rest van de familie of vrienden. Het is dan super handig als je ondertussen de telefoons kunt opladen. Je keukencoach speelt er bij het ontwerpen van je nieuwe keuken handig op in door wandcontactdozen met een USB lader op logische plekken te plannen. Ook in het werkblad of tafelblad kunnen pop-up stopcontacten ingebouwd worden met een extra USB lader voor telefoons en tablets!

Hoe ga jij je telefoon opladen in je keuken?

Van draadloos opladen tot handige inbouw stopcontacten met USB lader…, een keukencoach van I-KOOK is op de hoogte van de nieuwste functies!

De keukenspecialist adviseert je vakkundig hoe je op de beste én mooiste manier je telefoon oplaadt in je nieuwe keuken. Kom op je gemak de draadloze oplaadpunten en pop-up USB-laders bekijken in de inspirerende I-KOOK winkel.

Een afspraak met een keukencoach is zo gemaakt! Er is altijd een I-KOOK keukenzaak in jouw buurt!

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.