Vastgoedmaatschappij Van der Loo – Asten

De Linde – Urban Living in Asten
4 min leestijd
Ton van der Loo

Eigenaar Vastgoedmaatschappij Van der Loo

https://www.vastgoedvanderloo.nl/home
logo

Vastgoedmaatschappij Van der Loo is onderdeel van Beheermaatschappij Van der Loo bv en houdt zich met name bezig met het beheer, ontwikkelen en verhuren van (commerciële) bedrijfsruimten. Naast bedrijfsruimten verhuren we tevens kantoor- en woonruimte. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan Toekomstgericht Vastgoed, met oog voor ontwikkelingen in de markt.

Wat doet Vastgoedmaatschappij Van der Loo precies?

We zijn een echt familiebedrijf, dat zo’n 80 jaar geleden door mijn grootvader is opgericht en is groot gemaakt door mijn vader. Ik run het bedrijf samen met mijn drie zussen. We exploiteren diverse winkel-, woon-, en kantoorpanden door heel Nederland. Zelf ben ik met name verantwoordelijk voor de financiële zaken binnen het bedrijf. We hebben een duidelijke rolverdeling en dat werkt goed!

Met welk bouwproject zijn jullie momenteel bezig?

Onze familie heeft een lange tijd enkele meubelzaken geleid en toen we hier enkele jaren terug mee zijn gestopt hadden we het terrein en het grote pand in Asten over, waar we nu het project De Linde – Urban Living realiseren. Dit project is gericht op de particuliere luxere huurmarkt en bestaat uit 11 ruime industriële loft appartementen en 10 luxe appartementen. Een behoorlijk project voor ons. Omdat het een huurproject betreft moeten wij als bouwers zelf de perfecte keukens plaatsen voor onze toekomstige huurders. We hebben het dan over 21 keukens in totaal. Dat is nogal wat, dus we zochten hier een deskundige keukenpartner voor om ons te adviseren. Hier hebben we door meerdere partijen offerte voor laten maken

Waarom viel de keuze op I-KOOK?

Wat we zo opvallend vonden is dat Roel Oostra (red. mede-eigenaar I-KOOK) ons vrij snel uitnodigde in de showroom in Capelle aan den IJssel om daar alles rustig met elkaar door te nemen. Dat persoonlijke, dat typeert voor mij I-KOOK. Ik vind dat persoonlijke contact erg prettig. Fijner dan steeds maar communiceren via mail en telefoon zoals tegenwoordig vaak wordt gedaan. We hebben in een middag daar alle keukens samengesteld en besteld. Vervolgens wordt het gehele traject begeleid door je persoonlijke keukencoach. Voor ons was dat Jessica Renders en dat werkte heel plezierig. Je kan al je vragen stellen en eventuele problemen direct met je keukencoach delen. Deze en deze worden serieus en snel opgepakt. Daarbij kwamen we er ook met de prijs snel uit. Al deze factoren maakten dat I-KOOK er voor ons met kop en schouders bovenuit stak en zijn we de samenwerking aangegaan.

Is dit het eerste project met I-KOOK?

Dit is voor ons het eerste bouwproject dat we samen met I-KOOK doen. En ik moet zeggen, tot op heden tot grote tevredenheid!

Wat voor keukens zijn het geworden?

Op advies van Roel en keukencoach Jessica zijn we voor tijdloos witte keukens gegaan. Daarbij wilden we per se 5 apparaten in de keukens hebben om de keukens compleet te maken. Alle keukens beschikken zodoende over een inductie-kookplaat, combi-oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie en afzuigkap. Er werd door Roel en Jessica echt goed geluisterd naar onze wensen en welk gevoel het hele project toekomstige bewoners moet geven. En dat is gelukt! We zijn erg blij met onze keukens en de eerste helft is zelfs al geleverd en staat klaar voor montage.

Kiezen jullie bij een volgend project weer voor I-KOOK?

Ik moet zeggen dat I-KOOK waarmaakt wat ze zeggen en een betrouwbare partner heb je bij dergelijke grote bouwprojecten nodig. Ook hun betrokkenheid is heel prettig. Niks is te veel en eventuele problemen worden snel en vakkundig opgelost. Dus als er een volgend project komt nemen we I-KOOK zeker mee in het traject. Wel nodig ik altijd meerdere potentiele partners uit een offerte op te maken, dat ben je als ondernemer aan jezelf verplicht vind ik. Ik verwacht overigens dat we daar met I-KOOK ook een volgende keer wel uit komen. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en kijken uit naar de oplevering komende zomer.

Vragen of ook eens kennis maken?

De directie helpt je verder om de logische contacten te leggen.
Neem rechtstreeks contact op met:

Roel Oostra

namens de directie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.