"Ik ben erg tevreden over het gehele traject."

W. Evenhuis
Groningen
12-06-2015

“Ik ben erg tevreden over het gehele traject.”

Vriendelijke keukenverkoper. Nam de tijd om wensen af te stemmen op budget en beschikbare assortiment keukenonderdelen. Keuken kon na enkele weken geleverd worden. Aanbevolen keukenmonteur heeft grotendeels keuken naar afspraak gemonteerd. Is redelijk netjes gemonteerd, zeker functioneel. Achteraf drie fouten geconstateerd.

1. De afzuig was niet de correcte of niet goed naar mij gecommuniceerd. 2. Een deel van de keukenblad is niet goed afgemonteerd. Een klein afdekplintje is niet afgewerkt, niet groot maar wel slordig voor de kwaliteit/prijs. 3. De voormontage van de gasaansluiting is achteraf teleurstellend. Dit heb ik op advies van I-KOOK m.b.v. een andere monteur volgens de I-KOOK specificaties laten monteren. Niet bewust geworden dat hierdoor een deel van de onderkastruimte opgeofferd moest worden. Achteraf had de gasaansluiting anders makkelijk gemonteerd kunnen worden.

Globaal geen dramatische zaak, maar toch niet tevreden. Ik vind mijn keuken niet af. De aanbevolen monteur van I-KOOK heeft wel veel doe-het-zelf adviezen gegeven, doch de gasaansluiting vind ik voor mezelf een te technische taak. Advies en hulp gevraagd herhaaldelijk van dezelfde keukenmonteur, maar niets meer gehoord, ook na herhaald contact. Vind ik slordig en niet professioneel en niet-klantvriendelijk. Ik voel me op deze drie punten in de steek gelaten.

Heb aan alle kosten voldaan, maar voel me nog wel kwa montagekosten een beetje beroofd omdat ik vind dat de keuken op bepaalde punten gewoonweg niet af is. Ook de geleverde afdekplint voor de onderkastpootjes zijn kwa hoogte te laag en haakt niet goed aan op de haakjes. Hierdoor neigt de plint bij accident stoten om te vallen. Wat me achteraf ook is tegengevallen is het feit dat ik een extra hoge keuken heb en dus het assortiment om “technische redenen” beperkter is. Hierdoor kon ik geen apothekersonderkasten laten monteren, terwijl ik achteraf geen “technische beperkingen” kon vinden bij het eindresultaat. Ik zou dit uiteindelijk zelf wel kunnen doen met ikea onderdelen, maar omdat de keuken nu nieuw is zie ik hier voorlopig van af. Ik ben erg tevreden over hoe de I-KOOK medewerker het modelkeuken parallel in de hoek goed passend kon krijgen. Wat op papier stond is in werkelijkheid goed passend en ergonomisch als eindresultaat naar voren gekomen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.