"Geweldig eindresultaat."

Steven Roos
Numansdorp
17-09-2021

“Geweldig eindresultaat.”

Wat een verademing om hier onze keuken te kopen (inmiddels hebben wij hier drie keukens gekocht)! Het hele traject van begin tot het eind is een feestje. Persoonlijke aandacht, eerlijk, kundig, geduldig en service. De medewerkers van I-KOOK Oud-Beijerland willen wij heel erg bedanken. We hebben veel getwijfeld over de materiaalkeuze en ieder keer weer konden wij zonder problemen en enig moeite onze keuken aanpassen.

Het eindresultaat is geweldig! Echt alles verliep uiterst soepel, evenals het leveren van de keuken en het plaatsen er van. In het bijzonder wil ik Marijn bedanken die het hele verkooptraject heeft begeleidt. Ook willen wij Mels bedanken, die voor ons de keuken heeft geïnstalleerd. Jullie zijn professionals in jullie vakgebied!

Bij I-KOOK Oud-Beijerland snappen ze precies hoe een klant behandeld wilt worden. Geen snelle praatjes, maar echt professionals die hun vak verstaan en maar 1 ding voorop stellen, en dat is de klant. Ben je opzoek naar een kwalitatief goede en mooie keuken! Zoek niet verder.

Bron: Qasa

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.