"Heel blij en tevreden."

Roel Cuppen
Bergen
14-07-2022

“Heel blij en tevreden.”

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en eerst in de beurt een andere keukenwinkel bezocht. Samen met een medewerker een keuken uitgezocht en uitgetekend en toen begon het hele toneelstuk om wat van de prijs af te krijgen. Kwallebal van manager erbij die vervolgens zogenaamd gaat bellen of ze de keuken voor prijs die wij ingedachte hadden om te kunnen verkopen. Toen kwam hij met eenmalig bod en was alleen die dag geldig ! Dat wilden we niet en snel weg daar.

Vervolgens na wat zoeken en lezen van reviews op internet bij I-KOOK in Eindhoven terecht gekomen. We zijn daar geholpen door Carlos en we hadden al snel een keuken samengesteld en daar werd meteen een 3D tekening van gemaakt. Ook daar begonnen ze met een vrij hoge prijs (doen ze bij alle zaken), maar na wat onderhandelen (en bij I-KOOK mogen ze zelf beslissen, zonder manager) kwamen we een prijs die we ook in gedachte hadden. We kregen de offerte en 3D tekening doorgemaild en afgesproken dat we de week erna zouden beslissen. En besloten we uiteindelijk de keuken bij I-KOOK te kopen. Vervolgens kregen we netjes de leverweek te horen en aantal weken erna kregen we de installatie tekeningen, zodat we wisten waar alle stroom en leidingen moesten komen. Ook is Carlos nog alles in komen meten.

De levering en plaatsing van de keuken waren beide op de afgesproken datum, maar helaas was de vaatwasser nog niet leverbaar. De monteurs waren 2 goed op elkaar ingespeelde collega’s en in een halve dag zat de keuken er netjes in. Helaas nog wel een aantal weken op de vaatwasser moeten wachten, maar die is uiteindelijk ook netjes geplaatst. We zijn heel blij met de keuken en zeer tevreden over I-KOOK.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review, samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Dat wordt heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.