"Een echte aanrader."

Remco Schenk
Hellevoetsluis
22-08-2021

“Een echte aanrader.”

Na meerdere keukenstudio’s bezocht te hebben zijn we uitgekomen bij I-KOOK. Bij ons relatief onbekend maar na verder uitzoeken is het toch een bedrijf met meerdere vestigingen. We hebben een afspraak gemaakt bij de vestiging Barendrecht.

Vanaf het moment van binnenkomst voel je je er op je gemak. Niets moet en er kan een hoop. Het personeel is geduldig en gaat je helpen van A tot Z. Ook vwb de tarieven. Geen gezeur met 40 % korting, maar gewoon eerlijke prijzen die direct worden gemeld. We hebben de keuze gemaakt om een complete keuken te kopen en hem te laten plaatsen. Dit regelt I-KOOK ook voor je. De monteurs die de keuken plaatsen zijn niet van I-KOOK maar hebben wel direct contact met I-KOOK waardoor het erg gemakkelijk wordt voor ons als consument.

Bij vragen heb je je eigen keukencoach die tijdens onze plaatsing eigenlijk altijd direct bereikbaar was. Communicatie is daardoor zeer goed te noemen. Na de plaatsing is de keukencoach ook nog langs geweest bij ons om te vragen of alles naar wens is verlopen. Waar vind je dit nog ??? Bedankt Patrick !!! Al met al — Een echte aanrader !!!

Bron: Qasa

Wat mooi om te zien dat jullie het zo hebben ervaren en uitspreken. Dat is exact waar wij voor staan. De warme en moderne keuken staat er prachtig bij. Het spelen van de kleur op de muren i.c.m. de keuken komt mooi tot zijn recht. Heel mooi uitgewerkt! Veel lekkere gerechten toegewenst in jullie nieuwe keuken. ?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.