Goede service en ga zo door

Rahul & Vashna Barsatie
Rotterdam
20-01-2022

“Goede service en ga zo door”

Wij zijn op een zeer deskundige wijze geadviseerd door keukenverkoper Jimmy. Wat wij heel fijn hebben ervaren is dat Jimmy geen doordrammer is. Hij heeft eerst geluisterd naar onze wensen waarop hij daarna zijn adviezen kon geven. Dit heeft hij op en top gedaan, zowel theoretisch als met praktische voorbeelden. Hij nam er echt de tijd voor om ons te laten zien wat wel goed en minder goed past.

Zo hebben wij zijn adviezen goed opgevolgd en is hij aan de slag gegaan om de keuken te ontwerpen. Wel, we moeten eerlijk bekennen, het is een prachtige woonkeuken eiland geworden met de juiste kleuren combinatie. Wij zijn heel erg blij en gelukkig met deze keukenopstelling.

Wij willen Jimmy ontzettend bedanken voor zijn genomen tijd en moeite. Dit wordt zeer gewaardeerd. Jimmy je bent een topper samen met je collega Rob.

Super vriendelijke en gastvrije heren die klaar staan voor hun klanten. Goede service en ga zo door!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de keuken en met mij als jullie keukencoach. De keuken heeft een fijne opstelling, die voldoet aan jullie wensen. Al met al is het een prachtige keuken, waar jullie nog lang van kunnen genieten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.