"Zeer tevreden klant."

Michel
Den Helder
22-08-2021

“Zeer tevreden klant.”

Voor een nieuwbouwhuis al zeer tijdig een keuken uitgezocht en besteld. Specifiek gevraagd naar Nick Joor als adviseur (vanwege de diverse goede reviews) en daar absoluut geen spijt van gekregen. Nick verplaatst zich uitstekend in zijn klant, kent het assortiment op zijn duimpje en kan zodoende al combinerend een topkeuken samenstellen. Met name de indeling hadden wij nooit zelf zo kunnen uitdenken, maar biedt ons echt zeer optimaal gebruik van de ruimte. Er wordt ruim de tijd genomen tijdens de verkoop en nadien nog veel contactmomenten voor het uitwisselen van updates (over vordering van de woning en over inmeten en productiemoment). Wij merkten oprechte interesse en meedenken. Heel fijn!
Zelfs toen we bij het definitieve besluit voor de kleur een niet gangbare kleur wensten, werd snel geschakeld door Nick en daarop bij een andere producent een zelfs nog mooiere keuken in de juiste kleur in bestelling genomen.

De plaatsing is ook een voorbeeld van hoe het moet/ zou moeten: gewoon twee dagen ingeruimd voor zeer zorgvuldige plaatsing (ipv gehaast) en zonder een enkele beschadiging. Hulde aan Remy, een echte topmonteur. En bovendien gezellig.
(Wel nog even rekening houden met nog enkele tientjes voor extra aansluit/montage materiaal bij plaatsing, maar achteraf ook gewoon nodig en logisch). De service achteraf is ook goed uitgedacht/ uitgevoerd: nog een grondige check door Nick op exacte levering conform bestelling, een extra afstelmoment wanneer alle kastjes en laadjes ingeladen zijn en alle overige vragen of aanpassingen zijn geen moeite. Kortom, zeer tevreden klanten van I-KOOK Den Helder en in het bijzonder van Nick Joor.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met onze werkwijze en het eindresultaat. Ik wens jullie nog vele jaren plezier met jullie nieuwe keuken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.