"Er werd niet gepusht en geen onderhandelingen, gewoon duidelijk."

Mevrouw Hoek
Landgraaf
25-10-2019

“Er werd niet gepusht en geen onderhandelingen, gewoon duidelijk.”

Ik heb 20 jaar geleden bij Pallen een keuken gekocht. Gezien mijn leeftijd ben ik niet meer naar verschillende keukenstudio’s gegaan. Ik wilde weer een Duitse keuken hebben en bij I-Kook Sittard boden ze de mogelijkheid aan om met een keukencoach aan huis over de mogelijkheden van een nieuwe keuken te spreken.

Wil nam voorbeelden van frontjes en werkbladen mee en samen spraken we onder genot van een kopje koffie over de mogelijkheden. Na zijn advies kreeg ik de diverse tekeningen met de prijs voor de keuken, die ik mooi vond. Samen met mijn dochter ben ik toen naar de keukenstudio gedaan om alles tot in detail door te spreken. We, mijn dochter en ik waren onder de indruk van de inrichting van de keukenstudio. Wil straalde rust en vertrouwen uit. Er werd totaal niet gepusht en vooraf werd duidelijk aangegeven dat er niet gehandeld zou worden over de prijs van de keuken. Dat vonden we uiterst plezierig. We hebben de keuken dan ook meteen gekocht.

Ook de ervaring met de monteur was meer dan positief. Dries is uiterst rustig en precies. In een dag stond de keuken en was klaar voor gebruik.

Tot slot als klap op de vuurpijl: Wil bracht mij met een leuk presentje een verrassingsbezoek en is de keuken nog eens helemaal met mij doorgelopen.

Bedankt voor je reactie, fijn dat je zo tevreden bent!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.