uit 39 klantervaringen
Sittard
"Ik vind het enorm leuk om na de montage langs te gaan bij mensen en een kijkje te nemen naar het eindresultaat. Vooral de blije gezichten blijven me altijd bij."
Familie Fooij-Ebben
Urmond
18-12-2020

“Erg tevreden over het eindresultaat.”

Via het internet hebben we jullie keukenzaak gevonden en na een bezoek aan de showroom en een fijn adviesgesprek hebben wij besloten de keuken bij jullie te kopen.
We hebben de keuken zelf gemonteerd en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Het is een mooie, kwalitatief hoge keuken. We voelden ons in eerste instantie niet geheel gehoord toen zich een probleem voordeed met onze vaatwasser en oven, maar gelukkig zijn beide problemen uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Familie Knarren
Hoensbroek
10-12-2020

“Elke keuze met zorg gemaakt en uitstekende begeleiding. “

Keukenmatch / I-KOOK Sittard is een echte aanrader. Een heel prettig advies-verkoop gesprek gehad met Wil. Elke keuze met zorg gemaakt en uitstekende begeleiding bij gehad. Kortom een kwaliteitskeuken tegen een goeie prijs. Geen drammerige verkooppraatjes, eerlijk advies, duidelijke communicatie, komen al hun afspraken stipt na en gedurende het gehele proces een hele prettige begeleiding. Daarnaast wordt de keuken door vakmensen afgemonteerd en dus een schitterend resultaat. I-KOOK Sittard / Keukenmatch is 100% aan te bevelen. Ook de afhandeling van kleine klachten is helemaal TOP.

Familie Boswald
Genk
25-10-2019

“Geen onderhandelingen of onverwachte meerprijs, afspraak is afspraak!”

Via de website keukenontwerpaanhuis.nl terecht gekomen bij I-KOOK Sittard. Daar zijn we ontvangen door Wil. Hij heeft ons supergoed geholpen, heel klantgericht. Wil is een aantal keren langs geweest, we hebben besproken hoe we de keuken het best konden ontwerpen en heeft ons goed advies gegeven. We hebben gekozen voor een keuken met een groot eiland met een 2 cm dik werkblad van graniet, glazen fronten en een kastenwand. Super mooi! Onze installateur had wat foutjes gemaakt, Dean wist dit goed te verhelpen! Een echte vakman! We zijn zeer tevreden met I-KOOK Sittard, Geen onderhandelingen of onverwachte meerprijs, afspraak is afspraak!

Wil Bor

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken ziet er strak uit!

Mevrouw Hoek
Landgraaf
25-10-2019

“Er werd niet gepusht en geen onderhandelingen, gewoon duidelijk.”

Ik heb 20 jaar geleden bij Pallen een keuken gekocht. Gezien mijn leeftijd ben ik niet meer naar verschillende keukenstudio’s gegaan. Ik wilde weer een Duitse keuken hebben en bij I-Kook Sittard boden ze de mogelijkheid aan om met een keukencoach aan huis over de mogelijkheden van een nieuwe keuken te spreken.

Wil nam voorbeelden van frontjes en werkbladen mee en samen spraken we onder genot van een kopje koffie over de mogelijkheden. Na zijn advies kreeg ik de diverse tekeningen met de prijs voor de keuken, die ik mooi vond. Samen met mijn dochter ben ik toen naar de keukenstudio gedaan om alles tot in detail door te spreken. We, mijn dochter en ik waren onder de indruk van de inrichting van de keukenstudio. Wil straalde rust en vertrouwen uit. Er werd totaal niet gepusht en vooraf werd duidelijk aangegeven dat er niet gehandeld zou worden over de prijs van de keuken. Dat vonden we uiterst plezierig. We hebben de keuken dan ook meteen gekocht.

Ook de ervaring met de monteur was meer dan positief. Dries is uiterst rustig en precies. In een dag stond de keuken en was klaar voor gebruik.

Tot slot als klap op de vuurpijl: Wil bracht mij met een leuk presentje een verrassingsbezoek en is de keuken nog eens helemaal met mij doorgelopen.

Wil Bor

Bedankt voor je reactie, fijn dat je zo tevreden bent!

Familie Maassen
Susteren
25-10-2019

“Een mooi bedrijf met adviserende keukencoaches, kwaliteitskeukens en een gezellige sfeer!”

Door de opvallende reclame zijn we gaan googelen naar I-KOOK. Uiteindelijk bij I-KOOK Sittard uitgekomen. Daar zijn we goed geholpen door Glenn. We hebben een showroomkeuken gekozen, we hebben enkel 2 kastjes bijbesteld. I-KOOK heeft de keuken geleverd, wij hebben hem zelf gemonteerd, hij past mooi in onze nieuwe uitbouw. Alles is perfect, we missen alleen nog een stopcontact in het eiland, maar dat gaat I-KOOK voor ons oplossen! Een mooi bedrijf met adviserende keukencoaches, kwaliteitskeukens en een gezellige sfeer!

Wil Bor

Bedankt voor jullie reactie, fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Mevrouw Henderichs
Sittard
25-10-2019

“Wil heeft me perfect geadviseerd. Het is in een woord gezegd: PRACHTIG!”

Na de aanbeveling van een kennis, terecht gekomen bij I-KOOK.
Aangezien ik zelf door persoonlijke omstandigheden niet kan komen, is Wil een paar keer bij mij thuis geweest met voorbeelden van deurtjes en werkbladen. De keuken moest een aangepaste keuken zijn waarbij er gebruik gemaakt moest worden van een bestaand ophangsysteem.

Wil heeft me perfect geadviseerd. Ik had een bepaald houtmotief in gedachten en het is ook zo geworden als ik me voorgesteld had. Het is in een woord gezegd: PRACHTIG.

Bij het afbreken van mijn oude keuken heeft Dean, de monteur, een probleem ontdekt met de afvoer van de airconditioning. Deze lekte en zou de nieuwe keuken gaan beschadigen als er niets aan zou worden gedaan.

Hij heeft het euvel voor het monteren van de nieuwe keuken gelukkig kunnen verhelpen.

Bedankt, jullie zijn echte toppers.

Wil Bor

Fijn dat u zo tevreden bent, de keuken is erg mooi geworden!

Familie Adams
Susteren
09-09-2019

“De keukens is zo geworden als we ons hadden voorgesteld”

We hebben jullie gewoon gegoogeld en we zijn een keer komen kijken om inspiratie op te doen. We zijn ook bij een keukenstudio bij ons in de buurt geweest maar zowel mijn vriendin als ik hadden een beter gevoel bij I-Kook. De keukens is zo geworden als we ons hadden voorgesteld. Wil is wel drie keer komen inmeten omdat er nogal wat hoeken in onze keuken zitten (zie foto). Alles paste perfect. Ook de monteur heeft goed met ons meegedacht en goede voorstellen gedaan. Hij heeft in overleg met ons de hoge kasten iets laten kantelen waardoor de muren helemaal recht “lijken”. Het ladefront dat beschadigd was is, nadat er een keer een verkeerde werd geleverd, uiteindelijk mooi opgelost. Opmerking: omdat de vervanger van het beschadigde ladefront nogal lang op zich liet wachten is het voor klanten fijn te weten hoe het proces van nieuw bestellen verloopt. Omdat we zo tevreden zijn hebben we als een collega van mijn vriendin naar jullie gestuurd. Hartelijk dan voor een positieve koopervaring.

Familie Adams Susteren

Familie Paulissen
Lanaken
09-09-2019

“Perfecte communicatie”

Een kennis tipte ons om voor een keuken, met name ook voor een keuken voor verhuur, naar I-Kook te gaan. Bij I-kook vonden we ook tevreden klanten die voor projecten keukens gekocht hadden. De eerste keer hadden we bij een bezoek aan Wil meteen het goede gevoel. We zijn toen wel nog ergens anders geweest, maar we zijn blij dat we ons goede gevoel, net als blijkbaar vele anderen, gevolgd zijn. Marc de monteur is een persoon die je lekker moet laten werken,  een man die zijn vak verstaat. Heeft een paar keer met ons overlegd en het zo gemaakt als we het graag wilden. Ook de communicatie was perfect. Hier zie je dat een klein familiebedrijf ook op een vrije dag gebeld kan worden, hetgeen bij anderen vrijwel uitgesloten is (nog bedankt Wil voor je tijd en inlevingsvermogen!). Voor privé heb ik binnenkort ook een keuken nodig en ik weet dan wel waar ik moet zijn.

Bedankt voor de fijne samenwerking.

Familie Golic
Sittard
09-09-2019

“Deskundig en goed advies.”

Mijn buurvrouw, mevrouw Ramakers tipte me om naar I-Kook Sittard  toe te gaan. Ze was heel tevreden. Dat hebben we dus gedaan. Met name de kleinschaligheid/familiebedrijf spreekt ons aan. Wil heeft deskundige en goede adviezen gegeven. Hij heeft goed geluisterd en daarop ook de keuken naar mijn wensen aangepast. We zijn met de monteur, die ook alle voorbereidingen bij ons heeft gedaan en uiteindelijk ook de keuken heeft gemonteerd, zeer tevreden. Precies datgene wat ik in mijn hoofd had is werkelijkheid geworden. Ik ben erg in mijn nopjes met de rolkast en de plank met instelbare sfeerverlichting. Vanochtend heb ik jullie nog bij een kennis aanbevolen. We zijn heel erg blij hoe het hele proces verlopen is.

Familie Golic,  Sittard

Familie Canten
Einighausen
09-09-2019

“We krijgen van alle kanten complimenten.”

Het advies dat we van Wil kregen was in onze ogen optimaal. Dat blijkt ook wel uit de keuken die gemonteerd is, het is een plaatje geworden waarvoor we van alle kanten al complimenten gekregen hebben. We hebben dan ook uiteindelijk diverse personen naar jullie doorverwezen. Ik zeg uiteindelijk omdat we wel een nare ervaring hebben gehad. De keuken werd stipt op tijd geleverd, maar de monteur kon door persoonlijke omstandigheden niet komen monteren. De kamer stond vol met keukenmeubelen en de bijbehorende apparatuur. De volgende dag hadden we een verjaardagsfeestje gepland dat we hals over kop moesten afzeggen. Alles is er op die dag door I-Kook Sittard in het werk gesteld om een vervangende monteur te regelen. Gelukkig is er bij Dean (een andere monteur) een keuken montage uitgevallen zodat een aantal dagen later alsnog de keuken gemonteerd kon worden. Het is jammer dat we niet continu op de hoogte zijn gehouden over de stand van zaken, dat zou een stuk onrust bij ons hebben weggenomen. Al met al zijn we uiterst tevreden over onze prachtige keuken. Tip: betrek vanaf het begin ook de leverancier van de glaswanden in de totale planning. Nu laten jullie eerst de keuken compleet monteren en de leverancier van het glas komt er nog eens achteraan. Familie Canten Einighausen

Familie de Bie
Sittard
09-09-2019

“Het advies pasten precies bij ons idee.” 

Via een rondje keukenwinkels in onze gemeente (daar wilden we onze keuken kopen) kwamen we ook bij I-Kook Sittard. Het advies dat we van Wil kregen pasten precies in ons idee hoe de keuken er zou moeten uitzien. Ook de aanpassing om richting kamer nog enkele hoge kasten extra erbij te bestellen, is prima uitgevallen. We hebben de keuken zelf gemonteerd. De boekjes die erbij geleverd werden gaf ons een goede houvast in hoe de montage moest gebeuren. We kregen nog een extra mail om ons erop te attenderen de apparatuur voor de garantie te registreren. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken.

Bedankt Familie de Bie Sittard

Familie Sprok-krottje
Nijswiller
09-09-2019

“Vlotte communicatie”

Jullie verkoper Wil is bij ons aan huis gekomen met frontjes, werkbladen en afbeeldingen van de grepen. We wilden allereerst met iemand van I-KOOK spreken om te zien of onze wensen ook wel maakbaar zouden zijn. Wil heeft enkele aanpassingen gedaan zodat er alles in past wat we nodig hebben en wat we graag wilden hebben. Zo zie je dat je toch beter uit bent bij een familiebedrijf, hier vragen ze niet eerst om een handtekening………….! Ook het beschikbare fornuis is perfect ingepland in de nieuwe keuken. Het eindresultaat, gewoon perfect, nostalgisch en landelijk. Ook de oplossing van de monteur om de kleine openingen links en rechts van het fornuis om dit met foam te doen die uitzet zodat er alles in zit: top-oplossing. Fijn dat de communicatie vlotjes verliep en dat er ook nog nazorg gepleegd wordt als de keuken al staat en betaald is. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Fam. Spork Wittem – Nijswiller

Familie Bink
Heerlen
09-09-2019

“Jullie krijgen een dikke tien voor het advies en de montage.”

Drie keer is scheepsrecht. Dit gold ook voor de keuken die we bij I-Kook Sittard gekocht hebben. Door omstandigheden kon de koop van 2 voorgaande keukens die we hadden laten ontwerpen niet doorgaan. Dit weerhield Wil er niet van een derde keer te komen inmeten, spullen allemaal mee te nemen en met ons in ons nieuwe huis te overleggen hoe de nieuwe keuken eruit zou komen te zien. Jullie krijgen een dikke tien voor het advies en de montage door Marc, wat een bevlogenheid en wat een hart voor de zaak heeft hij! Een klein punt van discussie was nog even of we wel of geen lade onder de oven besteld hadden of niet, maar dit werd snel opgelost door een goede vervangende kast te leveren. Het is prachtig geworden.

Familie Bink Heerlen

Familie Konings
Sittard
09-09-2019

“Montage en after-sales spreekt ons zeer aan”

We zijn al bij veel keukenzaken geweest, ook hadden we al eens bij I-Kook Sittard / Keukenmatch rondgekeken. De herinnering aan ons bezoek en de uitstraling plus het feit dat het bij ons om de hoek is besloot ons een afspraak te maken. De woorden die bij ons naar voren komen uit het gesprek dat we met Wil gehad hebben was: rust, begeleidend, niet dwingend of opdringerig. We wisten precies wat we wilden hebben en dat is er ook zo gekomen. De keuken is strak, greeploos en zonder b.v. stopcontacten op het werkblad. Deze heeft Marc, de monteur, prachtig weggewerkt achter een lade zodat je op het werkblad geen onnodige obstakels hebt en het er echt strak uitziet. De monteur is voor montage eerst eens rustig komen kijken of alles op de goede plaats lag en daarna heeft hij de complete keuken inclusief het composieten werkblad in een dag gemonteerd, geweldig. Zoals jullie het totale proces laten verlopen van advies over inmeten, montage en after-sales spreekt ons zeer aan. Bedankt, Familie Konings Sittard

Familie Paas-Pastoor
Brunssum
22-08-2019

“Onze keuken is buiten verwachting mooi geworden.”

Onze keuken is buiten verwachting mooi geworden. Met name het professionele advies dat we van Wil hebben gekregen was perfect. Ook de monteur heeft fantastisch gewerkt. Hij is heel secuur. Jammer dat de vaatwasser iets later kwam dan gepland, maar ook dat werd supersnel verholpen. Jammer dat hij een doos met afval vergeten was, maar dat was geen enkel probleem. Dank jullie wel. Het resultaat: helemaal af!!

Mevrouw Weerts
Sittard
21-08-2019

“We krijgen mooie complimenten van onze klanten.

Voor ons opleidingsinstituut in een drukke winkelstraat van Sittard waar zowel vrouwen als mannen “onderhanden” worden genomen hebben we gekozen om de salon in te richten met kasten, spoelbakken en kranen van de firma I-Kook Sittard. Wij zijn uiterst tevreden en van onze klanten krijgen we mooie complimenten.

Detlev Michiels
Brunssum
21-08-2019

“Ik heb mijn vader direct naar jullie doorgestuurd, we zijn erg tevreden.”

Via Facebook kwamen jullie voorbij en we hebben meteen een afspraak met Wil gemaakt. Een prima oplossing hebben jullie voor ons bedacht voor de financiering. We zijn heel tevreden met onze keuken, jammer dat het een aantal weken duurt voordat een onderdeel dat beschadigd is nieuwe geleverd wordt. Goede monteurs zijn Paul en Maurice. Mijn vader heeft ook een grote keuken nodig. Ik heb hem ook naar jullie gestuurd.

Familie Geraedts
Susteren
20-08-2019

“Alles bij elkaar: een hele goede keuze en onze neef ook naar jullie gestuurd.”

Mevrouw Hurkens, een kennis uit ons dorp, attendeerde ons op I-Kook in Sittard. Wil heeft ons prima geadviseerd, heeft meegedacht tijdens het hele proces. Het resultaat is super.We zijn uiterst tevreden met monteur Dean, die alleen maar werkt en af en toe een kop koffie drinkt. Jammer was, maar dat zijn we zelf schuld, dat op de dag van montage de muren nog niet droog waren en de monteur op een later tijdstip terug is moeten komen. Ook hierin was I-Kook zeer flexibel. Alles bij elkaar: een hele goede keuze en onze neef heeft een keuken nodig en die heb ik al naar jullie gestuurd.

Familie Heijnen
Brunssum
20-03-2019

“Niet alleen als koper maar daarna ook met voldoende aandacht geholpen.”

Elke keer als ik naar mijn werk ga (het Ziekenhuis) en langs I-Kook Sittard rijd, denk ik daar moet ik de volgende keer eens naar binnen wippen. Uiteindelijk is het ervan gekomen en ben ik, ook zonder afspraak, uitstekend door Wil geholpen. Alles is er mogelijk en niets is teveel. Wat ons in het hele proces is opgevallen dat er niet alleen voor mij als koper van een keuken alle tijd was, maar ook toen Patrick mijn monteur met een aantal vragen over de keuken zat. Ook hij werd uitvoerig te woord gestaan zodat hij weer verder kon met de montage van de keuken. Nou de keuken is een plaatje geworden. Kijk maak op de bijgevoegde foto’s. Het is alleen door mij nog niet helemaal afgewerkt. Nicole Heijnen uit Brunssum.

Familie Bakker
Born
30-11-2018

“Uiterst tevreden met onze nieuwe keuken.”

We zijn heel netjes behandeld door Wil. We zijn uiterst tevreden met onze nieuwe keuken. Paul de monteur was heel vriendelijk en een echte vakman. Hij pleegde steeds weer overleg als er keuzes gemaakt moeten worden en hij voerde deze dan ook conform afspraak uit.

Familie van Rens
Horst a/d Maas
30-08-2018

De verkoper heeft heel veel geduld met ons gehad, hij is twee keer bij ons thuis geweest en we hebben wel drie verschillende keukens laten plannen.
Mijn man heeft de keuken zelf zonder veel problemen gemonteerd waarbij onze bestaande oven en magnetron prachtig verwerkt zijn in de nieuwe keuken.
Bij de ETNA plafonunit die we in een koof hebben ingebouwd was het zelfs mogelijk de motor elders te plaatsen zodat je niets hoort van de motor.
Ook de bijgeleverde afstandsbediening werkt perfect.
Het is een plaatje geworden.
Diverse vrienden en bekenden die onze keuken bewonderd hebben, hebben al naar jullie adres gevraagd.
Het was echt de moeite waard om de reis van Horst aan de Maas naar Sittard te ondernemen.
Een AANRADER!

Familie Scheres
Valkenburg
25-04-2018

“We zijn heel erg blij met het goede advies en het eindresultaat.”

We hebben voor een appartement dat we verhuren een keuken bij I-KOOK Sittard gezocht. We zijn prima door Wil geholpen. Hij heeft ons geadviseerd een keuken te nemen die tegen een stootje kan.

Dit heeft geresulteerd in een prachtige keuken die mooi binnen ons budget past. We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat.
De kraan die we gekocht hadden bleek toch iets aan de “magere” kant, iets te iel. Gelukkig heeft Wil deze meegenomen toen hij bij ons was om naar het resultaat te kijken en meteen een nieuwe hoge kraan aangeboden die we nog ontvangen voordat de nieuwe huurder erin komt.

Ik heb de keuken zelf gemonteerd.

Tip: voor mensen die als ik, die keuken zelf monteren, was het makkelijk geweest een uitvoerige beschrijving van de keuken te hebben voor de montage. Nu waren er van alle onderdelen wel tekeningen bij met plaatjes hoe e.e.a. gemonteerd diende te worden.

We zijn heel erg blij met het goede advies en het eindresultaat.

Joke Driessen
Herkenbosch
25-04-2018

“Het resultaat is boven alle verwachtingen.”

Ik ben voor mijn keukentje twee keer in de keukenstudio geweest bij Wil. Hij heeft me correct geholpen en is een uiterst sympathieke vent.

Het resultaat is boven alle verwachtingen. Ook de extra aangebrachte verhoging en daarmee een hoger werkblad is een zegen voor mijn rug.

Dean de monteur is een echte Engel. Hij heeft mijn bestaande keukenkastjes op eigen initiatief ingekort en weer opgehangen zodat de doorloopruimte nu optimaal is.
Ook een stopcontact in de kelderruimte heeft hij voor me omgelegd.

Ik kan iedereen aanraden bij I-KOOK een keuken te kopen.

Familie Heijnen
Sittard
18-04-2018

“Bedankt voor mijn mooie nieuwe keuken.”

Ik denk dat andere keukenleveranciers liever een complete keuken aan mij wilden verkopen. Gelukkig ben ik via internet en mijn dochter bij jullie terecht gekomen. Wil had een luisterend oor voor het renoveren van mijn keuken. De werkbladen, achterwanden, kookplaat en afzuigkap zijn vervangen. Een prima idee om de wandkastjes lager te hangen zodat ik er nu bij kan en heel mooi met de verlichting die er nu onder zit.

Een keuken nieuw plannen is één, maar hem daarna ook nog mooi monteren is een tweede. En daar hebben Paul en Maurice toch wel een pluim verdiend. De keuken is door deze renovatie als nieuw.

Nog een kleine tip: geef iets vroeger aan wanneer de datum van montage is.

Bedankt voor mijn mooie “nieuwe” keuken

Familie Martens
Kerkrade
11-03-2018

“Ons al snel duidelijk dat er geen verkoop praatjes werden gedaan.”

Tijdens het zoeken van een nieuwe keuken vonden wij via internet keukenstudio I-KOOK Sittard.
Na een afspraak te hebben gemaakt werd er vrij snel contact met ons opgenomen door Dhr. Wil Bor. Eenmaal in de keukenstudio te zijn binnen gekomen konden wij inspiratie opdoen zonder daarbij gestoord te worden wat wij als zeer prettig ervaarden.
Tijden ons gesprek met Dhr. Bor werd ons al snel duidelijk dat er geen verkoop praatjes werden gedaan en er geen druk werd opgelegd om een keuken te kopen. Na rustig en goed advies qua kleur, materiaal en apparatuur te hebben gekregen hebben wij dan ook vrij snel de keuze gemaakt om een keuken te kopen.
De door ons geprikte datum om de keuken te plaatsen was geen probleem.
In Februari is onze keuken geplaatst door Paul en Maurice ( beiden zeer vakbekwaam !!! ). Nadat de keuken was geplaatst bleek de dimmer niet naar behoren te werken, dit is door Paul doorgegeven aan Dhr. Bor. Dit is zeer snel opgepakt en binnen 3 dagen werd er al een nieuwe dimmer geleverd. ( Top ).
We zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe keuken en zullen I-KOOK Sittard dan ook zeer aanbevelen om een nieuwe keuken te kopen.

Mevrouw Bonne
Doenrade
21-01-2018

“Een keuken om reclame voor jullie mee te maken.”

Mijn idee om het mooie granieten werkblad te behouden heeft goed uitgepakt. Paul en Maurice hebben perfect werk geleverd. Alle onderkasten inclusief de oven zijn vervangen terwijl het werkblad is blijven zitten. Een heel precieze klus. Wil is met zijn hoofdmonteur Paul vooraf komen kijken om te beoordelen of het wel kon wat ik wilde. Paul had deze klus al vaker met succes uitgevoerd. En dat bleek, het is prachtig geworden. De uitbreiding met kasten in de houtkleur aan de andere wand in combinatie met de lichte kleuren aan het werkgedeelte is een mooi geheel geworden.

Een keuken om reclame voor jullie mee te maken.

Kemmerling
Kerkrade
19-01-2018

“We zijn heel tevreden.”

Als buschauffeur kom ik overal. Toen we een keuken nodig hadden herinnerde ik me de keukenstudio van I-Kook in Sittard en ben er met mijn vrouw naar toe gereden. We zijn heel goed door Wil geholpen. Zijn advies over de ladekasten komt ons nu zeer van pas. Datgene wat we verwacht hebben is uit gekomen, een prachtige keuken. Een puntje van opbouwende kritiek: geef aan toekomstige klanten aan dat, wanneer ze een inductiekookplaat bestellen, ze er ook rekening mee houden dat er nieuwe pannen gekocht moeten worden die magnetisch zijn. Wij wisten dit niet.

We zijn heel tevreden. Als buschauffeur kom ik met heel wat mensen in aanraking. Aan veel van hen heb ik over onze nieuwe keuken verteld en aangegeven, als je een nieuwe keuken nodig hebt ga naar I-Kook in Sittard.

Familie Buscher
Oirsbeek
10-01-2018

“Heel erg bedankt.”

Mijn moeder attendeerde me erop, ga eens bij Roger in de keukenstudio kijken. Dat hebben we gedaan en we hebben er prima advies van Wil gekregen, m.n. over de opstelling van de koelkast die we eerst op een heel andere plek bedacht hadden, zijn we heel blij.

De keuken is precies geworden zoals we wilden. Er was nog een kleine onenigheid over de teruglopers van de smetplinten. Maar tijdens het bezoek van Wil aan ons zijn deze toegezegd en worden spoedig na geleverd en geplaatst. De keuken werd in een dag compleet gemonteerd en aangesloten.

Heel erg bedankt

Bjorn Neufeldt
Kerkrade
10-01-2018

“Het resultaat in het echt nog mooier geworden .”

Wil heeft me goed advies gegeven. M.n. de combinatie met mijn apart gekleurde houten vloer en de keuze van het front in combinatie met het werkblad zijn prima. Het resultaat in het echt nog mooier geworden dan op de 3 D-tekening.

Ik heb de elektrische aansluitingen die door de monteurs gemaakt zijn door een installateur na laten kijken en deze merkte op dat de monteurs perfect gewerkt hebben.

Smeets
Hoensbroek
29-11-2017

“Heel tevreden.”

Via Facebook zijn we bij jullie terecht gekomen. Wil heeft ons perfect geadviseerd zowel in technisch als financieel opzicht. Dat heeft tot een prachtige keuken geleid.

De twee monteurs zijn echte professionals, alleen had een van de twee zijn dag niet, maar de prachtige keuken maakte dit weer ruimschoots goed.

We zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe keuken. Twee van mijn buren heb ik naar jullie gestuurd.

Familie Soomers
Buchten
14-11-2017

“Bedankt voor alles.”

We wilden onze keuken renoveren, het mooie granieten werkblad met dito achterwanden behouden.

Op internet hebben we op Hacker gezocht en in eerste instantie zijn we beland bij een landelijke keukenstudio waar in het gesprek bleek dat ze er geen verstand van hadden of zich niet wilden branden aan het bestaande werkblad. Ik kreeg in ieder geval geen antwoord op mijn vragen.

Wil, de verkoper onderkende de wat moeilijke situatie en heeft meteen een afspraak gemaakt met zijn hoofdmonteur om de situatie ter plekke te bekijken.

Het resultaat hiervan is dat we een keuken hebben gekregen waar 200% tevreden over zijn, zo zelfs dat anderen die ook hun keuken willen renoveren bij ons mogen komen kijken.

Nadat de oude keuken door Paul en Maurice waren verwijderd, bleek dat er in totaal meer werk aan de keuken was dan verwacht. Met name het verleggen van een paar leidingen en het nieuwe gat voor de afvoer van de afzuigkap was meer werk dan gedacht. Uiteindelijk hebben ze in maar een dag de oude keuken afgebroken en een nieuwe geplaatst, een topprestatie.

Bovenstaande is een bewijs dat jullie goed bezig zijn. En dit gaan we zeker aan vrienden en bekenden doorgeven.

Bedankt voor alles.

Wil Bor

Fijn dat we jullie zo van dienst konden zijn!

Anoniem
Maastricht
14-11-2017

“Op alle vlakken werd meegedacht.”

Wij hebben I-Kook Sittard bij toeval in het voorbij rijden gevonden. De showroom sprak ons aan, net als de internetpagina die we later bezochten. Als kers op de taart vertelde bovendien nog een kennis dat hij zijn keuken ter plekke gekocht had en dat hij tevreden was.

Het advies van de verkoper was meer dan goed. Al direct bij de kennismaking was er sprake van een klik en in het adviesgesprek werd feilloos rekening gehouden met onze smaak en wensen, maar ook met de mogelijkheden van de beschikbare ruimte. Gezamenlijk ontstond op deze manier een prachtige keuken.

Nadat onze keuken geplaatst was, heb ik hier in eerste instantie een aantal minuten onder de indruk naar staan kijken. Het eindresultaat is prachtig! Ondanks een huis met uitdagingen is er sprake van een keuken met een prima afwerking, die tot in de details klopt en dagelijks uitnodigt om te koken.

Over de montage van de keuken zijn wij erg tevreden. Zeer deskundige monteurs, die op alle vlakken meedachten en ons op een prettige manier van prima advies voorzagen!

Van begin tot einde is er sprake geweest van een goede service, waarbij communicatie, hulpvaardigheid en duidelijkheid hoog in het vaandel stonden. Afspraken werden voortdurend prima nagekomen!

Wij kunnen niets bedenken waarin I-KOOK zich kan verbeteren en bevelen hen zeker aan bij familie en bekenden!

Familie Lemmens
Saeffelen
01-11-2017

“Wat we ervaren hebben is een warme deken.”

Toen we in Geleen op zoek waren naar een keukenstudio en geen konden vinden zagen we op de terugweg jullie keukenstudio, waarvan we eerst dachten dat het een kookstudio was, gezien de naam I-Kook. Toch zijn we naar binnen gegaan.

Wat we ervaren hebben is een warme deken. Zowel in het advies als ook in de montage. Jullie hebben je uiterste best gedaan.

En……… de keuken is onvoorstelbaar mooi geworden, nog mooier als ik me vooraf had kunnen indenken. De keuken is in een woord super geworden.

Ik heb de foto’s van mijn nieuwe keuken al op Facebook gezet!

Bedankt medewerkers van I-KOOK Sittart

Mevr. Devies
Sittard
01-11-2017

“Het beviel zo goed dat ik er meteen de keuken gekocht heb.”

Ik ben met de fiets langs jullie keukenzaak gereden en zag dat er een “nieuwe” keukenstudio lag in Sittard. Ik ben meteen gaan kijken en het beviel zo goed dat ik er meteen de keuken gekocht heb.

Ik was ondersteboven van die prachtige LAMP-afzuiging, die wilde ik perse ook in mijn keuken hebben.
Het resultaat is prachtig geworden. Dries heeft mijn oude keuken afgebroken en mee genomen. Hij heeft zijn werk goed gedaan en ik heb hem ook gevraagd de rest van mijn keuken te renoveren.
Ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe keuken.
Veel vrienden en bekenden hebben al een foto van mijn keuken gemaakt.

Bedankt.
Mevrouw Devies Sittard
Oktober 2017

Anoniem
Schinnen
31-10-2017

“Over het eindresultaat zijn we meer dan tevreden!”

Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we al snel uit bij I-KOOK in Sittard. Groot aanbod, verschillende stijlen en geduldige en deskundige adviseurs.

De nieuwe keuken werd uiteindelijk een complete verbouwing, waarbij Roger  alles op zo’n manier coördineerde dat aannemer, vloerenman, schilder en de installateurs van de keuken als een geoliede machine samenwerkten.

Over het eindresultaat zijn we meer dan tevreden! Een stoere en toch tijdloze keuken als eyecatcher in onze nieuwe woonkamer.

Familie Soomers
Buchten
31-10-2017

“200% tevreden.”

We wilden onze keuken renoveren, het mooie granieten werkblad met dito achterwanden behouden. Op internet hebben we op Hacker gezocht en in eerste instantie zijn we beland bij een landelijke keukenstudio waar in het gesprek bleek dat ze er geen verstand van hadden of zich niet wilden branden aan het bestaande werkblad. Ik kreeg in ieder geval geen antwoord op mijn vragen. Wil, de verkoper onderkende de wat moeilijke situatie en heeft meteen een afspraak gemaakt met zijn hoofdmonteur om de situatie ter plekke te bekijken.

Het resultaat hiervan is dat we een keuken hebben gekregen waar 200% tevreden over zijn, zo zelfs dat anderen die ook hun keuken willen renoveren bij ons mogen komen kijken.

Nadat de oude keuken door Paul en Maurice waren verwijderd, bleek dat er in totaal meer werk aan de keuken was dan verwacht. Met name het verleggen van een paar leidingen en het nieuwe gat voor de afvoer van de afzuigkap was meer werk dan gedacht. Uiteindelijk hebben ze in maar een dag de oude keuken afgebroken en een nieuwe geplaatst, een topprestatie.

Bovenstaande is een bewijs dat jullie goed bezig zijn. En dit gaan we zeker aan vrienden en bekenden doorgeven.

Bedankt voor alles.
Mevrouw en mijnheer Soomers uit Buchten

Familie Francot
Sweikhuizen
04-10-2017

“Beide monteurs zijn een echt uithangbord voor jullie bedrijf.”

Tevreden kennissen hebben ons op jullie bestaan gewezen. We hebben dan ook meteen een afspraak met jullie gemaakt om onze keuken compleet te vernieuwen. Alleen de granieten werkbladen met bijbehorende achterwanden hebben we opnieuw gebruikt. Het advies van Wil was dusdanig goed dat we meteen de keuken hebben gekocht. Omdat de werkbladen bleven bestaan is Wil met zijn hoofdmonteur Paul komen kijken hoe de klus geklaard kon worden. Alle voorbereidingen, de demontage van de oude keuken en het afvoeren ervan, het aanpassen van het graniet, het maken van koven met spotjes, het opdikken van de achterwand bij de afzuigkap, het aanleggen van een extra elektragroep en uiteindelijk het plaatsen van de nieuwe keuken lag in handen van Paul en Maurice (PBS uit Oirsbeek) die deze klus perfect hebben uitgevoerd. Beide monteurs zijn een echt uithangbord voor jullie bedrijf. TOP. De snelle levering van de keuken verbaasde ons in positieve zin. Kennissen die op bezoek kwamen verwonderden zich dat de keuken er al stond.

Familie Quaedackers
Hoensbroek
21-06-2017

“De droomkeuken die we wensten hebben we gekregen.”

Ik ben blij dat ik jullie op internet heb gevonden. Het voelde meteen goed bij jullie in de keukenstudio. Daarom zijn we ook een paar keer bij jullie terug geweest en hebben we bij jullie gekocht.
De afvoerleiding in de hoek is prachtig weggewerkt. Ook de extra aanpassing in de kast waar de afzuigkap zich bevindt is prachtig opgelost.

De droomkeuken die we wensten hebben we gekregen. De monteurs hebben oog voor alles, hebben van het restmateriaal van de achterwand een mooie vensterbank gemaakt, zonder dat we daarvoor gevraagd hebben. Wat een service! Ook de extra planken in de kast van de afzuigkap bieden een hele mooie oplossing en geven extra opbergruimte.

Er is al een servicedatum gemaakt voor het afkitten tussen werkblad en koelkast (waren de jongens vergeten). Prima service.
Dank voor alles ik heb zelfs al een traantje weg gepinkt, zo blij ben ik met mijn nieuwe keuken.

p.s een kennis van me komt eind dit jaar bij jullie een keuken kopen

Familie Lipsch
Klimmen
05-05-2017

“Niets dan lof.”

Ik ben door verkoper Wil prima geholpen. Ook mijn zus en schoonzoon die me geassisteerd hebben, waren vol lof. Alles is op tijd en volgens afspraak geleverd. De keuken is precies zoals ik had gewenst.

Paul en Maurice zijn gewoonweg twee kanjers. Ik heb ze hun gang laten gaan en om vijf uur waren ze helemaal klaar schoon opgeleverd. Ook hebben ze me de werking van de apparatuur helemaal uitgelegd.

Aan enkele collega’s heb ik jullie aanbevolen. Niets dan lof.

Bedankt.

"Ik vind het enorm leuk om na de montage langs te gaan bij mensen en een kijkje te nemen naar het eindresultaat. Vooral de blije gezichten blijven me altijd bij."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.