"Totaal geen druk, dat voelde rustgevend aan."

Mevrouw de Jong
Nieuwkoop
03-05-2022

“Totaal geen druk, dat voelde rustgevend aan.”

Samen met keukencoach Frans een prachtig keukenontwerp gemaakt. Tijdens onze gesprekken werd er totaal geen druk gezet, dat vond ik erg rustgevend en vertrouwd aanvoelen.

Frans heeft mij goed begeleid en daarbij ook kundig advies gegeven over de opstelling van de keuken. Zelf had ik nog niet aan deze opstelling gedacht, maar deze keuze pakt achteraf veel beter uit dan ik zelf had bedacht.

Op het moment van de levering liet een van de chauffeurs een kast vallen, heel vervelend natuurlijk, maar kan gebeuren. Gelukkig werd dit snel gecommuniceerd en opgelost. De monteurs die de keuken hebben gemonteerd, zijn niet alleen vakbekwaam, maar waren ook nog eens supervrolijk en dachten oplossingsgericht mee.

Als compensatie heb ik een extra tegelplint gekregen voor mijn achterwand, super! Frans is de keuken zelf komen opleveren en nam daarbij een leuke attentie mee.

Kortom: een prima ervaring, met als resultaat een prachtige keuken. Bedankt I-KOOK Alphen aan den Rijn.

 

Bedankt voor je mooie review, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het gezellig en uitdagend om je te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat, waarvan je nog lang kan genieten! Ik wens je veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.