"Ging niet in een keer goed, maar al met al blij met het eindresultaat."

Marieke Leenhouts
Amsterdam
01-10-2021

“Ging niet in een keer goed, maar al met al blij met het eindresultaat.”

Het contact met onze verkopen was in het begin zoeken, er werd ons nogal snel verweten dat we geen vertrouwen zouden hebben. Dit terwijl er fouten bleven opkomen in de orderlijst en voor ons gevoel onze vragen niet werden beantwoord maar werden afgedaan met de opmerking dat het vast goed zou komen. Dus bleven we correcties doorgeven en bleven we doorvragen. Nadat we hierover een goed gesprek hebben gehad, was het contact de rest van de tijd prettig.
We vonden het jammer dat wanneer onze verkopen er niet was i.v.m. meerdere vakanties en part-time werkdagen, er niemand anders was die ons verder kon helpen.

Het systeem van de orderlijst was erg ingewikkeld en het heeft ons veel te veel tijd gekost. We hebben uiteindelijk wel 7 of 8 verschillende versies van de orderlijst onder ogen gehad. Bij iedere nieuwe stap in het proces zaten er weer (vaak dezelfde) fouten in.
We vonden het erg prettig dat we de inbouw afzuigkap al eerder geleverd konden krijgen. Het was voor ons geen probleem dat we de afzuigkap zelf moesten gaan halen.

Bij het inmeten is er een fout gemaakt m.b.t. de lengte van het keukenblad. Gelukkig kwam onze eigen aannemer daar vroegtijdig achter. Degene die had ingemeten is toen terug geweest om het opnieuw in te meten. Daarbij is het voor het keukenblad wel goed gegaan maar de greep lijst was uiteindelijk toch nog de verkeerde maat. I-KOOK moest hiervoor extra terug komen, niet efficiënt.

Het was prettig dat degene die de keuken had ingemeten en dat later nogmaals heeft gedaan in overleg met de aannemer, ook de keuken heeft gemonteerd. Het rechtstreeks contact tussen keukenmonteur en aannemer heeft de installatie vereenvoudigd. De keukenmonteur was een erg aardige en vaardige man.
Levering van de keuken was prima, door aardige mannen die rekening hielden met onze wensen.
Al met al erg blij met het eindresultaat!

Hartelijk dank voor je positieve review Mevrouw Leenhouts en wij zijn blij dat je blij bent met het eindresultaat. Omdat ik precies in die periode vader ben geworden kan ik begrijpen dat je het gevoel had dat het wat lastig communiceren was. Echter vind ik het belangrijk dat ik het aanspreekpunt blijf van a tot z en dat je met al je vragen bij de keukencoach terecht kan. Dat is ook waar het bedrijf I-KOOK voor staat! Een persoonlijke connectie met de klant om ze te helpen van A tot Z. Ik wens je nogmaals veel plezier met uw nieuwe keuken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.