uit 3 klantervaringen
Amsterdam – Villa Arena
18-08-2020

“Een verkoper die de tijd neemt.”

Vandaag ben ik langs geweest in het filiaal in Amsterdam. Hier ben ik naar behoren geholpen door Gino, een verkoper die de tijd heeft genomen en de sociale vaardigheden bezit om een grote aankoop te begeleiden. Bedankt voor de service!

Serviela
Amsterdam
18-08-2020

“We hadden meteen een goede klik.”

Bij een wandeling in de Arena Boulevard werd mijn aandacht getrokken naar I-KOOK.
Daar stapte ik naar binnen en nam een kijkje in de zaak van al de mooie keukens die er stonden.

Er kwam een aardige jongeman naar mij toe lopen en vroeg of hij mij helpen kon. Hij nam mij mee naar zijn bureau. Daar viel mijn oog meteen op de tekst: “IK WIL EEN ADVISEUR DIE NAAR MIJ LUISTERT, NIET IEMAND DIE ZICH OPDRINGT”. Ik voelde dat mijn ademhaling veranderde. Ik had een week hiervoor slechte ervaring gehad bij Brugman. Ik deelde dit met Gino want zo heet die leuke jongeman.

We hadden meteen een goede klik. De tekst klopte vanaf het begin tot het eind. De keuken is dus gekocht bij I-KOOK ik en niet bij Brugman.

Deze jongeman vroeg mij niet naar mijn leeftijd maar keek samen met mij naar mijn wensen. Dit heeft hij keurig in vervulling gebracht.

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met je prachtige keuken! Ik vond het superleuk om jou te helpen en ik ben erg blij dat jij dat ook vond! Nogmaals veel plezier met je schitterende keuken!

15-11-2020

“Alles snel geregeld met al onze wensen voor de nieuwe keuken.”

Zeer tevreden met de geleverde service. We werden in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen. Alles snel geregeld met al onze wensen voor de nieuwe keuken. Rond de leverdatum hadden wij nog een bepaald verzoek, waar I-KOOK goed in heeft meegedacht! Al met al zeer tevreden en een aanrader voor toekomstige klanten.

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen! Geniet van jullie prachtige keuken.????

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!