uit 12 klantervaringen
Amsterdam – Villa ArenA
"Samen kijken we naar de beste en meest praktische indeling. Met het juiste advies hoop ik je te helpen jouw droomkeuken te realiseren. Mijn voldoening haal ik uit het enthousiasme van de klanten en de creativiteit van mijn werk. Door goed te luisteren naar jouw wensen, zorg ik ervoor dat er in het ontwerp aan alles is gedacht. Ik zal altijd een stapje extra voor je doen en zorgen dat je jezelf op je gemak voelen."
11-01-2022

“Fijne ervaring,”

I bought a kitchen with Gino at I-KOOK. I had an excellent experience. First choosing the kitchen with Gino was a fun experience and he was able to accomidate my budget and fit everything I needed in the kitchen. I had a small issue about mesurments of my kitchen but it was easily fixed without extra charges. The kitchen came at the time which was promised and was installed with zero issue. Would recommend to anyone!

Bron: Qasa

Gino Soolsma
Keukencoach

Dear Maria, thank you for writing this review. It's great to hear that everything went well and that you are so happy with your new kitchen. The photo speaks for itself.. beautiful! I'm glad I could guide you with this, enjoy!

12-11-2021

“De keuken is prachtig”

Super goede ervaring gehad bij Gino. Hij denkt met je mee, is eerlijk wanneer iets wel/niet kan en komt afspraken na. De keuken zelf is echt prachtig en nog veel mooier dan we hoopten! Tip: zorg dat I-KOOK duidelijk is naar klanten over inmeten van de keuken. Wij moesten dat afstemmen met de huidige bewoners en hadden daardoor uitloop van keuken. Een volgende keer komen wij zéker terug bij Gino!!

Bron: Qasa

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat is prachtig! De keuken past goed in de ruimte, zeker in combinatie met de lichtinval. Echt een plaatje... PS, bedankt voor je tip, we zullen dit voortaan duidelijker communiceren. Voor nu wens ik jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Marieke Leenhouts
Amsterdam
01-10-2021

“Ging niet in een keer goed, maar al met al blij met het eindresultaat.”

Het contact met onze verkopen was in het begin zoeken, er werd ons nogal snel verweten dat we geen vertrouwen zouden hebben. Dit terwijl er fouten bleven opkomen in de orderlijst en voor ons gevoel onze vragen niet werden beantwoord maar werden afgedaan met de opmerking dat het vast goed zou komen. Dus bleven we correcties doorgeven en bleven we doorvragen. Nadat we hierover een goed gesprek hebben gehad, was het contact de rest van de tijd prettig.
We vonden het jammer dat wanneer onze verkopen er niet was i.v.m. meerdere vakanties en part-time werkdagen, er niemand anders was die ons verder kon helpen.

Het systeem van de orderlijst was erg ingewikkeld en het heeft ons veel te veel tijd gekost. We hebben uiteindelijk wel 7 of 8 verschillende versies van de orderlijst onder ogen gehad. Bij iedere nieuwe stap in het proces zaten er weer (vaak dezelfde) fouten in.
We vonden het erg prettig dat we de inbouw afzuigkap al eerder geleverd konden krijgen. Het was voor ons geen probleem dat we de afzuigkap zelf moesten gaan halen.

Bij het inmeten is er een fout gemaakt m.b.t. de lengte van het keukenblad. Gelukkig kwam onze eigen aannemer daar vroegtijdig achter. Degene die had ingemeten is toen terug geweest om het opnieuw in te meten. Daarbij is het voor het keukenblad wel goed gegaan maar de greep lijst was uiteindelijk toch nog de verkeerde maat. I-KOOK moest hiervoor extra terug komen, niet efficiënt.

Het was prettig dat degene die de keuken had ingemeten en dat later nogmaals heeft gedaan in overleg met de aannemer, ook de keuken heeft gemonteerd. Het rechtstreeks contact tussen keukenmonteur en aannemer heeft de installatie vereenvoudigd. De keukenmonteur was een erg aardige en vaardige man.
Levering van de keuken was prima, door aardige mannen die rekening hielden met onze wensen.
Al met al erg blij met het eindresultaat!

Gino Soolsma
Keukencoach

Hartelijk dank voor je positieve review Mevrouw Leenhouts en wij zijn blij dat je blij bent met het eindresultaat. Omdat ik precies in die periode vader ben geworden kan ik begrijpen dat je het gevoel had dat het wat lastig communiceren was. Echter vind ik het belangrijk dat ik het aanspreekpunt blijf van a tot z en dat je met al je vragen bij de keukencoach terecht kan. Dat is ook waar het bedrijf I-KOOK voor staat! Een persoonlijke connectie met de klant om ze te helpen van A tot Z. Ik wens je nogmaals veel plezier met uw nieuwe keuken.

30-07-2021

“Persoonlijke aandacht en goed advies van Gino.”

Ik ben erg blij met mijn mooie keuken van I-KOOK. De combinatie van persoonlijke aandacht, goed advies van Gino en een kwalitatief goede keuken maakt het en zekere aanrader. Keuken is nu een paar maanden in gebruik en alles werk naar behoren. Ook is het fijn dat de prijzen eerlijk zijn en het niet nodig is om onnodig lang te onderhandelen.

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van je ervaring, fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Het eindresultaat is prachtig! Ik vond het leuk je hiermee te mogen helpen en wens je nogmaals veel kookplezier toe!

A. van der Weerden
Lelystad
27-07-2021

“We kunnen iedereen I-KOOK aanraden”

Goed geholpen in Amsterdam, vriendelijk personeel, behulpzaam en denken met je mee. Ook als je zelf een idee hebt en met andere apparaten/budget wilt werken, wordt er ook gewoon normaal mee omgegaan en een nette en duidelijke offerte gemaakt. Je kunt in de showroom goed zien wat ze aanbieden en dat komt ook goed overeen met de werkelijkheid. Ook de levering is volgens afspraak en goed bevonden. Wij zijn erg blij met de keuken en kunnen iedereen I-KOOK (Amsterdam) aanraden!

Bron: Qasa

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en fijn dat je zo tevreden bent met je keuken en de weg daarnaartoe. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken.

Familie Visser
Rotterdam
23-07-2021

” Zeer tevreden met de aankoop.”

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van de keuken en de samenstelling. de prijzen zijn inzichtelijk en er word goed geluisterd naar wat je wilt. Helaas is de communicatie tussen kopen en plaatsen wel een ontwikkelingspunt. dit ging vooral over de datum’s omtrent leveren en installeren. De keuken kwam compleet en zonder beschadigingen. De keuken werd goed geïnstalleerd en we genieten van de keuken.

Bron: Qasa

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens jullie nog veel plezier met deze prachtige keuken.

Lianne Bloemen
Ermelo
07-04-2021

“Ik verheug me nu al op de vele kookavondjes.”

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken! Ik had wel een beetje in mijn hoofd wat ik wilde toen ik voor de eerste keer bij I-KOOK binnenliep, maar het resultaat heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.
Ik ben tijdens het hele traject erg prettig geholpen door Gino. Hij nam overal ruim de tijd voor en heeft heel goed zijn best gedaan de vertaalslag te maken van idee naar keukenontwerp!
Ook een dikke pluim voor de keukenmonteur René die de keuken prachtig heeft geïnstalleerd!
Ik verheug me nu al op de vele kookavondjes in deze prachtige nieuwe keuken!

Gino Soolsma
Keukencoach

Prachtig is die zeker... Ik wens jullie vele gezellige kookavondjes toe, maar dat zal lukken. ?

Saheeda
Amsterdam
28-02-2021

“Heel erg blij met mijn keuken.”

In Augustus 2020 liep ik de Villa Arena in op zoek naar dé keuken voor mij.

Na een aantal “bekende” zaken bezocht te hebben, kwam ik uit bij i-kook. Nooit eerder van gehoord, maar even rondkijken kon geen kwaad.

Ik werd meteen aangesproken door Gino Soolsma.

Omdat ik met een budget zat, heeft Gino uiteindelijk een ontwerp weten te maken waarbij mijn wensen én mijn budget perfect verwerkt konden worden.

Ik ben heel erg blij met mijn keuken.

Op 2 December 2020 is mijn keuken geplaatst.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, dus voor mij een reden om zodra het weer mag terug te gaan en samen met Gino te kijken of bepaalde wensen die ik nog heb nu wel haalbaar zijn.

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, fijn dat je zo tevreden bent! Veel kookplezier toegewenst!

Tolgahan Bostanli
Amsterdam
28-02-2021

“Super design.”

Very satisfied with my new kitchen.
Super design from Gino and very helpful team from I-KOOK.
Thank you very much again for all the efforts.

Dhr van de Sande
Amsterdam
28-02-2021

“Fantastisch geholpen.”

Fantastisch geholpen door Gino met een dikke 10 als eindresultaat!
Hij denk goed mee over de mogelijkheden en invulling.
Zeer tevreden over de service en kwaliteit.

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen!

15-11-2020

“Alles snel geregeld met al onze wensen voor de nieuwe keuken.”

Zeer tevreden met de geleverde service. We werden in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen. Alles snel geregeld met al onze wensen voor de nieuwe keuken. Rond de leverdatum hadden wij nog een bepaald verzoek, waar I-KOOK goed in heeft meegedacht! Al met al zeer tevreden en een aanrader voor toekomstige klanten.

Gino Soolsma
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen! Geniet van jullie prachtige keuken.????

18-08-2020

“Een verkoper die de tijd neemt.”

Vandaag ben ik langs geweest in het filiaal in Amsterdam. Hier ben ik naar behoren geholpen door Gino, een verkoper die de tijd heeft genomen en de sociale vaardigheden bezit om een grote aankoop te begeleiden. Bedankt voor de service!

"Samen kijken we naar de beste en meest praktische indeling. Met het juiste advies hoop ik je te helpen jouw droomkeuken te realiseren. Mijn voldoening haal ik uit het enthousiasme van de klanten en de creativiteit van mijn werk. Door goed te luisteren naar jouw wensen, zorg ik ervoor dat er in het ontwerp aan alles is gedacht. Ik zal altijd een stapje extra voor je doen en zorgen dat je jezelf op je gemak voelen."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.