"Rob was een vriendelijke, meedenkende adviseur."

M. Riethoff
Hilversum
08-11-2017

“Rob was een vriendelijke, meedenkende adviseur.”

Orienteren: Bij meerdere keukenzaken een eerste gesprek. Je bent natuurlijk gek als je dat niet doet. Alle grote ketens zijn eigenlijk een pot nat: Doe er geen zaken mee. Klantonvriendelijk, willen zo snel mogelijk een keuken aan je slijten, zeker in deze drukke tijden waarin er klanten genoeg zijn. De enige partijen waar ik een positief gevoel aan over hield was Aswa Keukens en i-Kook. Uiteindelijk heb ik besloten om met i-Kook zaken te doen, vanwege een betere klik met de verkoper.

Rob was een vriendelijke, meedenkende adviseur en voelde op geen moment als een echte verkoper. Natuurlijk ben ik niet naief en weet ik dat hij dat wel is, maar er is op geen enkel moment aangedrongen op verkoop, handtekeningen of wat dan ook. Het ging in de gesprekken echt over mogelijkheden en keuzes. Toen ik uiteindelijk besloot de keuken te bestellen, was de koop van mijn nieuwe woning nog niet afgerond en werd dat nog als extra ontbindende voorwaarde opgenomen in het koop contractje: Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen bijeen andere partij.

Het enige minpunt dat ik kan noemen gaat over de betaling: i-Kook vereist dat de betaling van de keuken de dag voor levering over gemaakt is, Geen echte aanbetaling ruim vooraf. Idealiter heb je als consument natuurlijk nog een financieel drukmiddel mochten er dingen niet naar wens worden geleverd of naar wens worden gemonteerd. Gelukkig staat i-Kook er om bekend dat ze klantgericht zijn en er alles aan zullen doen om de keuken naar wens op te leveren. Levering en installatie ging bij mij ook in één keer goed. , dus ik raad i-Kook zeker aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.