"Wij komen met ideeën, hij maakt het waar."

Johan de Koning
Velserbroek
14-11-2022

“Wij komen met ideeën, hij maakt het waar.”

I-KOOK was de eerste winkel die wij binnen liepen voor een nieuwe keuken. Nadat we nog 3 andere winkels binnen waren gegaan zijn we toch weer terug gekomen bij I-KOOK. Al onze wensen zijn vervuld en hebben een prachtige keuken staan. Waarom, omdat wij een goede binnenkomst hadden en heel vriendelijke te woord werden gestaan. Wij zijn geholpen door Kees, deze man heeft er echt kijk op, wij komen met ideeën en hij maakt ze waar. Wij hadden iets voor ogen en Kees heeft het mooier gemaakt dan wij hadden kunnen hopen. Alles is mogelijk niets is te gek.
Ook als we na de aankoop nog vragen of verandering aan wilden brengen was dat geen probleem.

Het mooie van het hele verhaal is ook de prijs is de prijs en geen gezeur dat er eerst nog 10k af gaat en als je hem gelijk koopt nog eens 5k.

Wilt u een nieuwe keuken loopt echt even deze winkel binnen u krijgt eer zeker geen spijt van , en vraag naar Kees dan komt u droom uit.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review, superfijn om te horen. Samen hebben we een prachtig, sfeervol en praktisch design gerealiseerd, wat volledig naar wens is ingericht. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.