uit 20 klantervaringen
Zaandam
"Tijdens een klantgesprek vind ik het belangrijk om al jouw wensen en eisen te achterhalen. Op basis hiervan kan ik je het beste advies geven en zorgen dat er in het ontwerp niets ontbreekt."
Marcel en Tineke Jorissen
Zaandam
18-01-2024

“Erg blij met het eindresultaat.”

Van planning tot uitvoering zijn alle afspraken uiteindelijk strikt nagekomen. Het tekenen, inmeten, de demontage van de oude en het plaatsen van de nieuwe keuken, inclusief het leggen van nieuwe leidingen en elektra – alles verliep soepel en in goed overleg. Tijdens het transport waren twee kastjes beschadigd, er zijn nieuwe besteld en toen die er waren, is de keuken verder afgebouwd. Het was een hele operatie, maar we zijn erg blij met het eindresultaat. Dank aan Kees van I-KOOK Zaandam en ook alle lof voor het montagebedrijf, JM Montage.

 

Kees van Raalte
Keukencoach

Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring met I-KOOK Zaandam en het montagebedrijf JM Montage! Wat fijn om te horen dat het hele proces, van planning tot uitvoering, soepel is verlopen en dat alle afspraken strikt zijn nagekomen. Het is begrijpelijk dat transportincidenten kunnen plaatsvinden, maar we zijn blij dat de beschadigde kastjes snel zijn vervangen en dat de verdere afbouw van de keuken succesvol is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Zaandam!

Dirk en Esther
Zaandam
02-01-2024

“Een top bedrijf.”

We hebben een zeer goede ervaring met de aankoop van onze keuken. Alles is netjes geregeld en in een ontspannen sfeer met een kopje koffie erbij hebben we alles rustig doorgelopen. De verkoper was vriendelijk en meedenkend, we hebben nu echt een passende keuken in huis. Ook naderhand zijn een paar onvoorziene dingetjes snel opgelost. Top bedrijf! Dank jullie wel!

Bron: Qasa

Kees van Raalte
Keukencoach

Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve review. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat jullie het proces als ontspannen hebben ervaren. Bij I-KOOK Zaandam streven we ernaar om onze klanten een aangename en meedenkende service te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we hebben kunnen bijdragen aan het vinden van een passende keuken voor jullie huis! Het feit dat we enkele onvoorziene zaken snel hebben kunnen oplossen, is voor ons van groot belang. Het eindresultaat ziet er prachtig en stijlvol uit, een tijdloze en moderne hoek keuken met mooie matzwarte fronten en een houtlook keukenblad. Een prachtige combinatie. We wensen jullie veel plezier en kookgenot in jullie nieuwe I-KOOK keuken!

Marcel en Tineke Jorissen
Zaandam
14-12-2023

“Alle afspraken zijn strikt nagekomen.”

Wij hebben een keuken besteld bij I-KOOK in Zaandam en zijn daar zeer tevreden over. Van de planning tot de uitvoering zijn alle afspraken uiteindelijk strikt nagekomen. Het tekenen, inmeten, de demontage van de oude en het plaatsen van de nieuwe keuken, inclusief het leggen van nieuwe leidingen en elektra – alles verliep soepel en in goed overleg. Tijdens het transport waren twee kastjes beschadigd, er zijn meteen nieuwe besteld en toen die er waren, is de keuken verder afgebouwd. Het was een hele operatie, maar we zijn erg blij met het eindresultaat. Dank aan Kees van I-KOOK Zaandam en ook alle lof voor het montagebedrijf, JM Montage.

Bron: Qasa

Kees van Raalte
Keukencoach

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij I-KOOK Zaandam! Bij I-KOOK Zaandam streven we naar het nakomen van afspraken en een vlekkeloze uitvoering van elke stap. We betreuren de beschadiging tijdens het transport, maar het is fijn dat we snel nieuwe witte kastjes konden regelen en het eindresultaat naar tevredenheid is. Het is een prachtige witte hoekkeuken geworden die jaren mee gaat. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en geniet van jullie nieuwe tijdloze keuken!

Nico Moes
Koog aan de Zaan
02-08-2023

“Een fijne winkel die zijn afspraken nakomt.”

Zeer prettige ervaring in de winkel in Zaandam, keukencoach Kees van Raalte. Hij gaf ons de nodige tips. We zijn zeer tevreden met onze keuken. De plaatsing verliep zoals we verwacht hadden. Een fijne winkel die zijn afspraken nakomt, top!

Kees van Raalte
Keukencoach

Dat is mooi commentaar, Nico. Bedankt! Ik ben blij om te horen dat je onze samenwerking als positief hebt ervaren.

Johan de Koning
Velserbroek
14-11-2022

“Wij komen met ideeën, hij maakt het waar.”

I-KOOK was de eerste winkel die wij binnen liepen voor een nieuwe keuken. Nadat we nog 3 andere winkels binnen waren gegaan zijn we toch weer terug gekomen bij I-KOOK. Al onze wensen zijn vervuld en hebben een prachtige keuken staan. Waarom, omdat wij een goede binnenkomst hadden en heel vriendelijke te woord werden gestaan. Wij zijn geholpen door Kees, deze man heeft er echt kijk op, wij komen met ideeën en hij maakt ze waar. Wij hadden iets voor ogen en Kees heeft het mooier gemaakt dan wij hadden kunnen hopen. Alles is mogelijk niets is te gek.
Ook als we na de aankoop nog vragen of verandering aan wilden brengen was dat geen probleem.

Het mooie van het hele verhaal is ook de prijs is de prijs en geen gezeur dat er eerst nog 10k af gaat en als je hem gelijk koopt nog eens 5k.

Wilt u een nieuwe keuken loopt echt even deze winkel binnen u krijgt eer zeker geen spijt van , en vraag naar Kees dan komt u droom uit.

Bron: Qasa

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, superfijn om te horen. Samen hebben we een prachtig, sfeervol en praktisch design gerealiseerd, wat volledig naar wens is ingericht. Geniet ervan!

Bianca
Halfweg
10-03-2022

“Een aanrader.”

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij I-KOOK. We zijn wederom heel erg blij met onze keuken en de hulp die we kregen bij het uitzoeken.

Bij het leveren ontbraken er helaas een paar items. Wij wilde hier niet op wachten en hebben deze zelf alsnog gekocht.

Voor vragen zijn ze altijd goed bereikbaar en nemen ze de tijd om het op te lossen. Het bedrag van de ontbrekende items, hebben wij heel netjes terug gekregen van I-KOOK. Wij raden iedereen aan om daar een keuken te kopen!

Bron: Qasa

Kees van Raalte
Keukencoach

Wederom dank voor het vertrouwen in I-KOOK! Fijn dat we jullie weer hebben mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat. Geniet ervan!

Familie Betlem
Assendelft
10-02-2022

“Wij komen speciaal terug voor een goede keuken inclusief begeleiding.”

Wij komen speciaal terug voor een nieuwe keuken omdat we gaan verhuizen.
We voelen geen druk of verkoop technieken er word met je meegedacht en wederom een prachtige keuken voor weer een mooie prijs.

Dus een top adres voor goede begeleiding wat van A tot Z geregeld kan worden.
We hebben nog geen foto’s maar die volgen nog.

Bron: Trustpilot

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, leuk dat we jullie weer mogen begeleiden naar een nieuwe keuken. We gaan er wederom iets schitterends van maken!

L. Kea
Ouderkerk aan de Amstel
03-08-2021

“Zeker een aanbeveling.”

Van begin tot eind zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn.
Zowel advies in de winkel, als opmeten thuis (contactpersoon Kees), als plaatsen van de keuken (monteur Marco).  Daarbij, als wij tussentijds vragen hadden werden wij altijd keurig teruggebeld en geïnformeerd.

Al met al heel positief en zal jullie zeker aanbevelen bij anderen

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en aanbeveling. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken, geniet ervan!

Sandra Verhaagen
Purmerend
06-07-2021

“Serieus en denken goed met je mee.”

Kees van Raalte voor ons een top adviseur, serieus en denkt goed mee ,maakte voor ons gelijk een goede indeling, zelfs de monteur gaf compliment over keuken en adviseur. Heel blij met onze zwarte beton-look keuken.  Een aanrader!

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Het eindresultaat is schitterend en past perfect in jullie woning, zeker met deze indeling. Leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden en ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze prachtige keuken.

Familie Gerges Tadrous
Westwoud
05-05-2021

 “I-KOOK Zaandam is zeker de moeite waard om een keuken te kopen.”

Wij hebben een keuken gekocht in 2020 maar nog steeds heel blij mee goede ontvangst en geholpen door Kees Van Raalte.
I-KOOK Zaandam is zeker de moeite waard om een keuken te kopen

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor de aanbeveling, geniet van jullie keuken!

Roy Snijders
Zwanenburg
14-04-2021

“Een uitstekend adres.”

In tijd van 1 uur een keuken gekocht door de vakkundige en eerlijk houding van Kees van Raalte. Perfecte begeleiding van aankoop tot aan de levering (plaatsen zelf gedaan). Een uitstekend adres voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen.

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je nog veel kookplezier toe!

G. Tadrous
Westwoud
15-11-2020

“Prachtige keuken.”

Beste Kees, aller eerste hartelijk dank voor het op tijd leveren van een prachtige keuken en het regelen van een goede montage bedrijf ” Marco ” een echte vakman onze complimenten daarvoor.

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van de foto's! Samen hebben we een prachtig keuken gerealiseerd. Veel kookplezier toegewenst!

Ilona Swagerman
Wormerveer
02-06-2020

“Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werden goede tips gegeven.”

Een heel fijn gesprek bij het ontwerpen van de keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werden goede tips gegeven.
Ook de bestelling ging perfect. Volgens schema zonder vertraging.

Kees van Raalte
Keukencoach

Ik wil jullie bedanken voor de leuke en gezellige gesprekken! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie I-KOOK keuken.

Inge Kuijpers
Amsterdam
24-01-2020

“Mijn keuken verbouwing is helemaal af en geslaagd!”

Mijn keuken verbouwing is helemaal af en geslaagd!
Zoals beloofd stuur ik je wat foto’s en kan je zien hoe het geworden is.

Ik ben erg blij met de extra aanrechtruimte en ook de kast die ik later bijbestelde.
Hartelijk dank voor jouw bijdrage!

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor de reactie en de foto's. De keuken ziet er mooi uit, de kast die je later bijbestelde maakt de keuken helemaal af!

H. de Raaij
Zaandam
04-12-2019

“Voor ons verdient I-KOOK Zaandam een dikke tien.”

Onlangs keuken gekocht bij I-KOOK Zaandam. Geholpen door Kees van Raalte. In een paar uur tijd keuken uitgezocht met voor ons een acceptabele prijs. Met geduld en vriendelijkheid werd de keuken naar onze wensen samen gesteld.
Levering conform afspraak. Twee dagen later werd de keuken geïnstalleerd door Marco van Roode. Hij is een geweldige vakman, zeer vriendelijk, en denkt mee in oplossingen.
Voor ons is het duidelijk dat I-KOOK volledig aan onze wensen heeft voldaan. Vriendelijk personeel en komt afspraken na. Voor ons verdient I-KOOK Zaandam een dikke tien. Zeer aan te bevelen

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten!

Familie Feijter
Amsterdam
29-11-2019

“Veel beter dan verwacht, in een paar uur hadden we alles rond. “

Veel beter dan verwacht, in een paar uur hadden we alles rond. De montage duurde wat langer, maar ging gesmeerd. Er moest het een en ander nog aangepast worden, bijv afkitten, een kastje vervangen en zo. Zonder enig probleem is alles opgelost. Een aan te raden adres met nazorg, wat zou je meer willen?

Kees van Raalte
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent!

Familie Tolboom
Reeuwijk
11-11-2019

“Wat een TOP-bedrijf. Het is jammer dat ik maar 5 sterren kan geven.”

Nadat ik bij meerdere keukenzaken langs was geweest, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Kees van Raalte van i-kook Zaandam.

Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen en een prachtig keukenontwerp gemaakt die ook nog eens perfect aansluit bij het budget wat wij voor ogen hadden. Hij heeft zelfs actief meegedacht met de verdere inrichting van onze woning. Dit was een verademing aangezien wij veel minder prettige ervaringen hadden opgedaan bij alle andere zaken waar we waren geweest. Ook nadat we akkoord hadden gegeven is alles soepel verlopen, de communicatie tussen mij en I-KOOK en uitlevering is allemaal uitstekend gegaan.

Ik zou I-KOOK Zaandam zeker aanraden aan andere mensen, wat een TOP-bedrijf. Het is jammer dat ik maar 5 sterren kan geven…

 

Kees van Raalte
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor! Geniet van je mooie keuken!

Rachelle Mijnhijmer
Amsterdam Zuidoost
28-06-2019

“Goede service!”

Ik heb onlangs een prachtige betaalbare keuken gekocht bij I-KOOK Zaandam. Ik vond het heel prettig dat mijn visie zo snel en vakkundig op papier werd uitgewerkt. Bij het ophalen van de keuken werd het werkblad beschadigd. Als service kreeg ik KOSTELOOS een nieuw werkblad.

Kees van Raalte en Matthijs Visser bedankt voor deze service!!

Bron: Qasa

Currie
Heerhugewaard
20-12-2018

Een beschadiging werd gelijk goed opgelost

Geweldig geholpen en begeleid. Had een beschadiging, werd gelijk goed opgelost.
Ik zou het iedereen aanbevelen

Kees van Raalte
Keukencoach

Bedankt voor de mooie reactie.

de Jager
Amstelveen
04-10-2017

“Thanks to Kees and Matthijs at I-KOOK we finally got our dream kitchen!”

It took us very long time to find a kitchen supplier who can deliver what we want at a reasonable price — thanks to Kees and Matthijs at i-Kook we finally got our dream kitchen! Also thanks for you guys’ patience to explain everything to me in English, and spending time with me to find the appliances for our needs, not just for the selling price. As their customer, they don’t push you to sign contract right away, you only say yes to their offer when you are 100% happy with it. Can’t remember how many times we went back to discuss details with Kees and Matthijs before we finally signed the contract. They also give us good suggestion to complete our design.

Since we live on the top floor in an apartment without elevator, I-KOOK managed to deliver all parts with a professional lift they put outside the building. The delivery was smooth without any trouble. We are also satisfied with the installation company, even though our composite counter was measured a bit too long for the production, they were able to fit it perfectly upon installation. A missing part was sent to us later and one of the technicians also came by to get it done within 10 minutes.

The only thing we didn’t order is the backsplash, for the rest we are very happy and satisfied with our new kitchen. 🙂

Kees van Raalte
Keukencoach

It was a pleasure helping you although sometimes a struggle finding correct English

"Tijdens een klantgesprek vind ik het belangrijk om al jouw wensen en eisen te achterhalen. Op basis hiervan kan ik je het beste advies geven en zorgen dat er in het ontwerp niets ontbreekt."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.