"1,5 uur rijden de moeite waard!"

Joffrey
Brugge (België)
11-10-2018

“1,5 uur rijden de moeite waard!”

Voor de aankoop van mijn keuken ben ik na een aantal teleurstellende ervaringen bij keukenaanbieders in de buurt online beginnen zoeken. I-Kook had leuke standaardmodellen staan die ook qua budget wel interessanter waren dan die van de concurrentie. De showroom in Bergen-op-Zoom was wel ruim anderhalf uur rijden, maar het leek me toch de moeite om eens te gaan kijken.

Na eerst even rondgekeken te hebben in de showroom heeft Nika haar hulp aangeboden. Bij de standaardkeukens zat uiteindelijk toch niks wat écht helemaal mijn ding was/die zou passen in mijn keuken qua afmetingen. Nika bood toen aan om een keuken op maat uit te werken.

Oorspronkelijk wou ik dit niet doen omdat ik niet echt een groot budget meer had voor de keuken, maar Nika stelde voor om eerst iets uit te tekenen naar mijn zin en nadien te kijken waar we eventueel op konden besparen.
Door de toestellen apart te kopen en de keuken zelf te plaatsen (wat trouwens een eitje is aangezien de kasten allemaal voorgemonteerd komen) bleek er gewoon niks te moeten gewijzigd aan het eerste ontwerp.

Wat mij nog het meest beviel aan mijn ervaring met I-KOOK en Nika is dat er totaal niet opdringerig wordt gedaan; er werd ruim tijd genomen om te luisteren naar wat ik juist wou, om uit te leggen wat de verschillen waren in afwerking van de panelen, etc. en toen ik nog wat bedenktijd wou over de keuken maakte men hier ook absoluut geen probleem van.

Een week later ben ik het order gaan bevestigen. Omdat de keuken toen echter nog gestuct moest worden wist ik niet exact wanneer ik ze nodig zou hebben. Ook dit was geen enkel probleem; ik kon het order gewoon op afroep plaatsen zodat ik de keuken pas in productie kon laten gaan wanneer ik meer zicht had over de afwerking van de ruimte. Alsof dit nog niet genoeg was werd me nog verteld dat het niet nodig was om een voorschot te betalen; ik kon de keuken gewoon betalen wanneer ik ze kwam ophalen.

Service als deze vind je echt haast nergens!

Ik ben heel tevreden over het eindresultaat van de keuken. Het zelf plaatsen was absoluut niet moeilijk en met het uitgespaarde geld kon ik gelijk A-merk toestellen kopen, waarmee ik anders zeker buiten budget zou zijn gegaan. Het enige wat ik gewijzigd heb t.o.v. het 3D-ontwerp in de winkel is dat de spatwand nu doorloopt onder de dampkap (dit was origineel wit, maar het leek me achteraf mooier dat dit door zou lopen, dus heb ik nog een stukje spatwand bijbesteld) en de LED-strips onder de hangkasten omdat de natuurlijke lichtinval in mijn keuken niet erg groot is.

Ik weet alvast waar ik mijn volgende keuken zal kopen (al hoop ik deze toch eerst een tijdje te gebruiken 😁)

Nika heeft me steeds goed op de hoogte gehouden van de status van mijn order. Ik heb nadien nog een stukje bijbesteld omdat ik de keuken iets wou veranderen t.o.v. het originele ontwerp. Alweer verliep dit heel vlot: ook hier werden de stukken besteld zonder voorschot te hoeven betalen. Klant is hier wel degelijk koning!

Het enige ‘minpunt’ dat ik heb ervaren was dat het niet mogelijk was om de corpus van de kolomkast mee te verkrijgen in de kleur van de fronten, al zal de fabrikant hier vast wel een reden voor hebben.

Voor de rest hoop ik dat jullie je service kunnen verder zetten zoals ik hem heb mogen meemaken: dit was een hele verademing vergeleken met de concurrentie.

Bedankt Nika!

En heel veel plezier met de keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.