"Je hoort wel eens van die enge verhalen bij het kopen van een keuken, maar die zijn zeker niet van toepassing bij I-KOOK." 

Ineke Neerbos
IJsselstein
20-02-2020

“Je hoort wel eens van die enge verhalen bij het kopen van een keuken, maar die zijn zeker niet van toepassing bij I-KOOK.” 

Het 3D-ontwerp is top en er is zeer goed geluisterd naar onze wensen. De ruimte is echt optimaal en efficiënt gebruikt.

Onze keukencoach Frans Kooij is een zeer gedreven persoon, die echt liefde voor het vak heeft en alles tot de puntjes heeft geregeld.
Ook monteurs (Ton & Jeffrey) zijn echte vakmensen en gingen niet weg voordat wij tevreden waren.

Bij de verkoop was al verteld, dat de achterwanden apart werden ingemeten, omdat ze zeker wilde weten waar de stopcontacten waren als de keuken was gemonteerd. Netjes werd er met ons contact opgenomen toen de achterwanden binnen waren, om deze te monteren bij ons.

Ook hebben de monteurs onze keuken schoon opgeleverd, zodat wij niet met de rommel achter bleven.
Daarom geef ik I-KOOK Alphen aan den Rijn een dikke pluim , en zal zeker hun aanprijzen om daar je keuken aan te schaffen.

Je hoort wel eens van die enge verhalen bij het kopen van een keuken, maar die zijn zeker niet bij toepassing bij I-KOOK.

 

Ik wil jullie graag bedanken voor het compliment, voor ons is het heel normaal dat we meedenken met de klant, om tot het meest ideale resultaat te komen. Ik wens u heel veel kookplezier met de nieuwe keuken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.