"Geen gedoe over prijs en korting."

Familie van der Wilt
Rhenen
30-01-2022

“Geen gedoe over prijs en korting.”

Afgelopen jaar bij de vestiging van I-KOOK in Veenendaal een keuken aangeschaft en we zijn er super tevreden over. Hadden al meerdere zaken bezocht maar eigenlijk is het overal hetzelfde, hoge prijs maar als u nu beslist, ik moet even overleggen misschien dat we wat kunnen zakken en deze actie eindigt snel, bla bla bla.

Totdat we bij I-KOOK binnenliepen. We troffen Magda en die nam alle tijd voor ons, dacht mee en liet alle ruimte voor ons om mee te denken en te overleggen. Ook toen het van greepjes naar greeploos ging en er een nieuwe tekening moest komen, was dat geen enkel probleem. Geen enkele druk alles was aan ons. Wat een verademing. Geen gedoe over prijs en korting. Gewoon, dit is het; een mooie prijs voor dat wat je wil.

Afgelopen november is de keuken geplaatst en het is precies zoals we bedacht hadden. Nog wat kleine puntjes die nog opgelost worden maar dat mag geen naam hebben. Het is besteld en zodra het binnen is wordt het vervangen. Al met al zijn wij helemaal tevreden over I-KOOK.

Bron: Qasa

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd. Bedankt voor jullie gezelligheid en bij deze wens ik jullie nog superveel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.