"Zijn expertise en service hebben onze verwachtingen overtroffen."

Familie Jeurissen
Maastricht
07-06-2023

“Zijn expertise en service hebben onze verwachtingen overtroffen.”

Onze zoektocht naar een nieuwe keuken begon nadat we een tip kregen van een medewerker van RESI-vloeren om eens bij I-KOOK Sittard langs te gaan en specifiek naar Roy te vragen. Voordat we naar de winkel gingen, hebben we de positieve recensies over I-KOOK Sittard gelezen en waren al aangenaam verrast. Bij onze eerste ontmoeting met Roy was het meteen duidelijk dat we geen budget hoefden te hebben en dat er over de prijs van de keuken niet onderhandeld kon worden, noch kregen we korting. We waardeerden de directe duidelijkheid die Roy verschafte.

Het advies dat Roy ons gaf kunnen we maar met één woord omschrijven: TOP. We bezochten nog twee andere winkels, maar het advies dat we kregen over bepaalde details, zoals de lampjes, kon niet worden geregeld. Dat was bij I-KOOK Sittard anders. Bij Roy was alles mogelijk en kon alles geregeld worden. Hij zorgde er zelfs voor dat de stopkraantjes werden geleverd en dat de keuken perfect werd gemonteerd, ondanks het feit dat ze in eerste instantie niet aanwezig waren en de monteur Marc aangaf dat hij deze keuken niet kon monteren.

Er was wat onduidelijkheid met I-KOOK Sittard over de geleverde combi-oven die verkeerd was, maar uiteindelijk werd er toch een goede combi-oven geleverd.

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en zullen iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken zeker naar Roy verwijzen als adviseur. Zijn expertise en service hebben onze verwachtingen overtroffen.

Heel goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service. Ik heb jullie graag geholpen en vind het gaaf om de keuken in jullie huis te zien. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.