"Bij I-KOOK koop je niet, maar word je geholpen en echt goed geadviseerd om een keuken te kopen. Wat een topbedrijf."

Familie Houtstra
Den Haag
19-09-2019

“Bij I-KOOK koop je niet, maar word je geholpen en echt goed geadviseerd om een keuken te kopen. Wat een topbedrijf.”

Na vele keukenzaken te hebben bezocht en op basis van goede recensies, zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Op een zaterdag zijn we binnengelopen bij I-KOOK Den Haag om te kijken hoe het daar is.

Onze keukencoach stelde voor om eerst samen een ontwerp te maken. Hij kwam met een top ontwerp, dat heel anders was dan wat we vooraf in gedachte hadden. Na de 3D-tekeningen te hebben gezien, hebben we besloten om voor zijn ontwerp te gaan. Wat gaaf is dat.

De invulling van apparatuur, kleur en werkblad ging vlot en vervolgens kwam de offerte. We waren verbaasd dat de prijs binnen ons budget viel. We hadden de prijs hoger verwacht, gezien onze keuze voor de apparatuur en de grootte van de keuken. Daarom hebben we direct besloten om bij I-KOOK de opdracht te plaatsen. Zowel de levering als de montage zijn soepel en vakkundig verlopen. Er zijn nog wel wat afwerkingen te verrichten waar I-KOOK correct mee omgaat.

Wij zeggen: bij I-KOOK koop je niet, maar word je geholpen en echt goed geadviseerd om een keuken te kopen. Wat een topbedrijf.

Dankjewel voor jullie mooie reactie! Super om te lezen dat jullie het hele proces zo positief hebben ervaren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.