"Jullie staken met kop en schouders boven alle andere uit."

Familie Froyen
Maastricht
06-03-2020

“Jullie staken met kop en schouders boven alle andere uit.”

Ik heb jullie via internet gevonden. Allereerst naar goed-scorende keukenstudio’s gezocht en toen heb ik naar de recensies gekeken. Daar staken jullie met kop en schouders boven alle anderen uit.

Ik zeg het maar meteen: Het is een Super perfecte keuken geworden met heel veel bergruimte voor de ruimte die we ter beschikking hebben. Rinaldo de kleurenadviseur is zonne vent! (duim). We zijn twee of drie keer bij hem geweest, hij nam altijd de tijd.

De monteur, Paul, is een super relaxte vent, overlegt met klant en maakt het vervolgens als voorgesteld. Heeft de keuken compleet met graniet alles in een dag geklaard. Opgeruimd en netjes achtergelaten. We zijn heel tevreden, hebben geen enkele opmerking. We zijn ook heel tevreden over het geld dat deze complete keuken gekost heeft.

Bedankt voor jullie complimenten en positieve reactie over I-KOOK! Ik vond het leuk om te mogen helpen bij het ontwerpen van jullie prachtige keuken, want prachtig is die zeker... Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.