"Vanaf het eerste ogenblik wordt je duidelijk gemaakt dat niet naar ons budget gevraagd wordt."

Familie Demandt-Janssen
Elsloo
04-12-2019

“Vanaf het eerste ogenblik wordt je duidelijk gemaakt dat niet naar ons budget gevraagd wordt.”

Onze eerste ervaring bij een keukenzaak was dat we er meteen moeten tekenen dat we er binnen nu en vijf jaar een keuken zouden kopen. Hier zijn we meteen weggelopen omdat we ons slechts wilden oriënteren. Onze vriend Dave gaf aan dat hij ook een keuken gekocht had en hele goede indruk opgedaan had bij I-KOOK in Sittard waarvan hij ook de eigenaar kende. Het was echt geweldig hoe we daar geholpen zijn.

Vanaf het eerste ogenblik wordt je duidelijk gemaakt dat niet naar ons budget gevraagd wordt, er geen druk uitgeoefend wordt en dat de afgegeven prijs niet onderhandelbaar is. Dit is duidelijk en dat willen de kanten!!.

Vanuit een klein donker keukentje zijn we nu terecht gekomen in onze droomkeuken. Daarvoor moest wel eerst een muurtje worden uitgebroken, nieuw gestukadoord en de leidingen worden verlegd. Voor alle voorbereidende werkzaamheden had Roger goede bedrijven die de voorbereidingen perfect hebben opgepakt. Ook de planning voor de keuken liep op rolletjes.

We zijn, ook op advies van Roger voor een lichte keuken gegaan met name ook door de uitbouw waardoor er al weinig licht in onze keuken komt.
Dean heeft vervolgens op de goede voorbereidingen verder gewerkt en de keuken in twee dagen gemonteerd. Hij heeft hele goede ideeën die hij met ons besprak en ons vervolgens de keus liet. Onze keuken was er niet een van kasten stapelen maar met name in de hoek waar de Lemanskast staat moest een kast komen op maat die op het werkblad staat. Heel precies werk waar veel denkwerk aan vooraf ging.
Nogmaals het resultaat is Super-Super (dus echt 2 keer)

Bedankt voor jullie leuke reactie, fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.