"Het resultaat is prachtig geworden."

Familie Rimmelzwaan
Sittard
18-04-2018

“Het resultaat is prachtig geworden.”

Ik heb de folder die jullie tweeëneenhalf jaar geleden verspreid hebben over de opening van jullie keukenstudio bewaard en toen we bij jullie buren waren voor nieuwe kozijnen toen hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk zijn het er twee geworden. Een kleine keuken die we gebruikt hebben toen we onze boerderij aan het verbouwen waren en een voor na de verbouwing onze “hoofd’-keuken.

Glenn heeft ons goed geadviseerd en hij heeft goed met ons meegedacht. De keuken was al besteld toe we bij de sloop van onze oude keuken ontdekten dat er een prachtige wand achter de keuken stond met handgemaakte stenen en houten balken erin. Die wilden we graag behouden voor onze nieuwe keuken. De maten van de keuken veranderden daardoor. Glenn heeft zonder moeilijk te doen de geplande keuken aangepast en een deze keuken voor ons besteld.
We hebben beide keukens zelf gemonteerd. Met de goede beschrijvingen en de complete levering van de keuken met al zijn schroeven, verbindingsstukken etc. was het voor mijn man goed te doen.

Het resultaat is prachtig geworden. Bij de “open dag” die we pas geleden voor vrienden en bekenden hebben gehouden, was onze nieuwe keuken het stralend middelpunt. Heel veel mensen vroegen waar we deze prachtige keuken hadden gekregen.

Dus……….. er zijn nogal wat mensen die ook naar jullie keukenstudio komen omdat ze de keuken een plaatje vinden. Succes ermee.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.