"Op alle vlakken werd meegedacht."

Anoniem
Maastricht
14-11-2017

“Op alle vlakken werd meegedacht.”

Wij hebben I-Kook Sittard bij toeval in het voorbij rijden gevonden. De showroom sprak ons aan, net als de internetpagina die we later bezochten. Als kers op de taart vertelde bovendien nog een kennis dat hij zijn keuken ter plekke gekocht had en dat hij tevreden was.

Het advies van de verkoper was meer dan goed. Al direct bij de kennismaking was er sprake van een klik en in het adviesgesprek werd feilloos rekening gehouden met onze smaak en wensen, maar ook met de mogelijkheden van de beschikbare ruimte. Gezamenlijk ontstond op deze manier een prachtige keuken.

Nadat onze keuken geplaatst was, heb ik hier in eerste instantie een aantal minuten onder de indruk naar staan kijken. Het eindresultaat is prachtig! Ondanks een huis met uitdagingen is er sprake van een keuken met een prima afwerking, die tot in de details klopt en dagelijks uitnodigt om te koken.

Over de montage van de keuken zijn wij erg tevreden. Zeer deskundige monteurs, die op alle vlakken meedachten en ons op een prettige manier van prima advies voorzagen!

Van begin tot einde is er sprake geweest van een goede service, waarbij communicatie, hulpvaardigheid en duidelijkheid hoog in het vaandel stonden. Afspraken werden voortdurend prima nagekomen!

Wij kunnen niets bedenken waarin I-KOOK zich kan verbeteren en bevelen hen zeker aan bij familie en bekenden!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.