"Als iets niets standaard geleverd kon worden, dan werd het gemaakt."

Dhr. Otten
Heerlen
19-07-2018

“Als iets niets standaard geleverd kon worden, dan werd het gemaakt.”

Voordat ik bij jullie uitgekomen ben heb ik veel op Pinterest gezocht, heb ik een moodboard gemaakt en ben ik bij veel keukenzaken geweest. In elke keukenzaak was er wel iets wat niet gemaakt of geleverd kon worden.

Uiteindelijk ben ik bij Roger van I-Kook in Sittard uitgekomen en daar kon alles. Als iets niet in het kernassortiment zat dan zocht hij zolang totdat hij het kon bestellen, als iets niets standaard geleverd kon worden, dan werd het gemaakt. En ook heel belangrijk: de prijs klopte en geen flauwe kul met onderhandelen.
Ik had exact uitgestippeld wat ik wilde hebben: greeploze zwart-matte lakkeuken met zwarte komgrepen, kasten met binnenlades, 2 cm dikke werkbladen van Sima Core, een lade in de spoelkast, een inductiekookplaat niet gecentreerd boven de twee ladekasten omdat ik linkshandig ben, een glazen afzuigkap, de oven laag geplaatst op ooghoogte en verlichting in de komgreep onder het werkblad. De apparatuur die ik wilde hebben had ik zelf al helemaal uitgezocht.

Bijgaand foto’s van mijn keuken. Tip: ik heb de wanden bekleed met PVS-vloerdelen. Mooi, onderhoudsvriendelijk en goedkoop.
Bij het eerste bezoek heb ik ook meteen de order getekend.
Ook het monteren was, omdat Dean zo een goede vakman is, een verademing. Tijdens het monteren kwam Dean met goede ideeën. Deze werden met mij overlegd en ook meteen gerealiseerd.
Een frontje dat werd uitgepakt bleek beschadigd. Dit werd meteen gereclameerd en binnen hele korte tijd door Dean vervangen.

Ik ben uiterst tevreden over jullie keukenzaak en dit heb ik aan diverse collega’s die ook een keuken nodig hebben, medegedeeld.
Dank je wel van een heel tevreden klant.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.