"De ongedwongen sfeer gaf mij meteen een goed gevoel."

Dhr. Bos
Koudekerk aan den Rijn
18-11-2021

“De ongedwongen sfeer gaf mij meteen een goed gevoel.”

Voor mijn huidige woning was ik zoekend naar een nieuwe keuken. Tijdens de oriëntatie naar keukenideeën ben ik uiteindelijk bij I-KOOK in Alphen aan den Rijn uitgekomen. Ik merkte meteen dat er een ongedwongen sfeer hing, dat gaf mij meteen een goed gevoel.

Na een warm ontvangst van Frans Kooij zijn we op een fijn tempo gaan kijken naar de mogelijkheden voor mijn nieuwe keuken. Frans heeft altijd goed geluisterd naar mijn wensen en dacht constant in oplossingen. Ik heb bijvoorbeeld een balk in het plafond, op een wat ongunstige plek. Frans heeft het keukenontwerp hier mooi op aangepast en alsnog alle mogelijke ruimte weten te benutten.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een rechte industriële, greep loze keuken in betonlook. Het 3D-ontwerp was al erg realistisch, dus ik was al meteen benieuwd naar het eindresultaat.

Op de dag van de montage kwamen er twee vakkundige en vrolijke monteurs, die dit klusje prachtig hebben geklaard. De keuken is prachtig en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!

Nu de keuken staat, kan er een start worden gemaakt aan de rest van de ruimte, het wordt een mooi geheel! Bedankt Frans.

Leuk dat ik je heb mogen begeleiden naar deze prachtige keuken! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik wens je hierbij nogmaals veel plezier met je nieuwe keuken en natuurlijk succes met de rest van de verbouwing. Ik ben benieuwd naar het totaal plaatje... ?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.