"Geweldige uitkomst."

Coellen
Rotterdam
19-07-2018

“Geweldige uitkomst.”

Door de fornuisaanbieding bij I-KOOK beland. De eerste maal werden we in de winkel al vriendelijk te woord gestaan en kregen we de nodige brochures mee, ook werd gewezen op de actie die in de maand april was aangaande fornuizen.
Een week later hebben we een afspraak gemaakt bij André en zijn we op een warme zaterdagmorgen gekomen om de keuken te laten ontwerpen. We hadden twee keukens gezien én het belangrijkste: een fornuis, 5 pits met links een wokpit. Met een opzet van de oude keukenopstelling én ons wensenlijstje gingen we aan de slag.

Vakkundig en goed doorvragend kwamen we tot een geweldige uitkomst. Niet alleen alle kastruimte en werkbladruimte maar ik had niet durven dromen dat ik een Bertazoni fornuis zou kopen.
De inmeetafspraken werden meteen ingepland en een 2e bezoek om na het inmeten de hele keuken nog eens goed door te nemen en definitief te maken. Er staan nog wat opties open waar we over na kunnen denken. Dat voelt prettig. De tijdsplanning wordt helder uiteengezet. Je weet waar je aan toe bent.
Voor nu dolgelukkig met de aankoop en we zien uit naar het échte eindresultaat.

Alvast heel veel kookplezier met jullie ruime keuken en vooral ontzettend mooie fornuis! Nog even de voorpret afmaken tot hij daar dan ook echt staat straks.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.