"We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons  zo serieus nam als I-KOOK."

Bob Jacobs
Sittard
19-09-2018

“We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons  zo serieus nam als I-KOOK.”

Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al meer dan een jaar te koop omdat we vanwege gezinsuitbreiding groter wilden wonen.
Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken!

We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij IKook terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht!

Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij IKook gekocht.Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer over de gehele afhandeling super tevreden.

Kortom, bij deze keukenzaak kun je voor elk budget een mooie keuken kopen en hier wordt je goed geadviseerd en krijg je direct de beste prijs in tegenstelling tot de concurrenten waarbij je altijd te veel betaalt.

Noemenswaardige pluspunten:
– Prijs
– Altijd direct reactie op alle mail en telefoontjes!
– De monteur: je hebt keuken monteurs en keuken monteurs. Deze man komt uit Duitsland en is een echte vakman die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.
Als ik zoveel geld uitgeef sta ik op mijn strepen en accepteer ik alleen maar als het ook werkelijk perfect is
-De kwaliteit van de keuken en de afwerking

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.