"Een verademing om bij deze winkel binnen te stappen."

Arno
Goudswaard
12-11-2021

“Een verademing om bij deze winkel binnen te stappen.”

Wat een goed bedrijf is dit!! Na eerst een nare ervaring bij een andere keukenzaak in Spijkenisse te hebben opgedaan, was het een verademing om bij deze winkel binnen te stappen.

Ondanks we geen afspraak hadden werden we goed ontvangen en werd er meteen een afspraak gemaakt. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en de verkoper kwam zelf ook nog met hele goede suggesties. Er werd totaal geen druk opgelegd om te kopen of met prijzen gestunt. Alles werd hierna goed geregeld, incl. inmeten en leidingschema.

Keuken werd netjes 2 dagen van voor montage bezorgd. Montage ging ook super. Erg aardige en vakkundige monteur die de keuken onwijs mooi heeft geplaatst. Hij heeft zelfs nog een bijpassende vensterbank in hetzelfde hout als de keuken voor ons gemaakt. Wat een service! Ik zou iedereen aanraden om hier je keuken te bestellen.

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review Arno, fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk en gezellig jullie te mogen begeleiden naar deze prachtige keuken. Leuk om te horen dat je ook zo tevreden bent over de monteurs, ze hebben prachtig werk geleverd. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.