"Daardoor voelden wij ons ontzorgd in het gehele traject."

Alfons & Esther
Bergen op Zoom
19-03-2021

“Daardoor voelden wij ons “ontzorgd” in het gehele traject.”

Toen we een nieuwe woning hadden gekocht, wilden we de bestaande hoekkeuken vervangen door een nieuwe keuken. Omdat de ruimte best klein was, leek het ons praktisch om de bijkeuken bij de bestaande keuken te trekken en van beide afzonderlijke ruimtes een geheel te maken. Dit was nog een hele uitdaging; in de bijkeuken hadden we te maken met een schuine hoek maar we wilden absoluut niet op ruimte inleveren. Ook op het werkblad in de bestaande keuken wilden we niet inleveren. Door in de bijkeuken een koffiecorner te plaatsen kon het werkblad helemaal vrij worden gehouden om dit optimaal te kunnen benutten.

Toen alle ideeën waren geïnventariseerd, kwam keukencoach Nika in beeld. Zij heeft al onze wensen vertaald in een tekening/ontwerp. Ze wist daarbij precies wat er wel en niet mogelijk was dus we kregen een realistisch beeld van onze nieuwe keuken. In het gehele proces vanaf de tekening van de keuken tot aan de levering is er door Nika steeds duidelijk gecommuniceerd en – waar nodig – direct geanticipeerd op zaken die de aandacht nodig hadden. Daardoor voelden wij ons “ontzorgd” in het gehele traject.

Nika is een enthousiaste, meedenkende keukencoach, zeer servicegericht en niet onbelangrijk: heel prettig in de omgang. Wij bevelen haar van harte aan!

Bedankt voor jullie complimenten en het toesturen van de foto's. Wauw... het eindresultaat is echt prachtig! Ik vond het leuk om jullie hiermee te mogen helpen en wens jullie nog vele jaren kook/ woonplezier toe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.