"Wij genieten nu van een prachtige keuken."

Mevr. Kasto
Veendam
03-03-2021

“Wij genieten nu van een prachtige keuken.”

Toen we op zoek waren naar een betaalbare en op maat gemaakte keuken, zagen we op de website van I-KOOK in Veendam verschillende mooie ontwerpen van kleine tot grotere keukens. Genoeg om een betaalbare keuken uit te kiezen. We werden daardoor geïnspireerd om van onze oude kleine keuken een nieuwe versie te laten ontwerpen. We hadden al onze eigen ideeën en samen met de specialist, Rick Tammenga, gingen we aan de slag met de uitwerking van het ontwerp. Van begin tot eind denkt Rick met ons mee.

Na het eerste ontwerp waren we toch later van gedachten veranderd en een andere ontwerp laten maken met wat aanpassingen. Dat was geen probleem voor Rick en na 3 maanden wachten kregen we onze nieuwe kleine keuken, maar wel praktischer met meer opbergruimte. Rick was klantvriendelijk, meedenkend, kundig, geduldig en betrouwbaar. En de keuken is met heel veel vakmanschap geplaatst.

Alles was goed ingepland en ook volgens afspraak afgeleverd. Wij genieten nu van een prachtige keuken. I-KOOK is echt een aanrader als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Bedankt voor het toesturen van jullie ervaring en de complimenten. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die is voorzien van alle gemakken en waar de ruimte optimaal is benut. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.